GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
24 Kasım 2024, 18:49:52

GTA V Suçlu Yakalama - Bounty Görevleri

Başlatan lazlow, 23 Ocak 2020, 15:46:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Gta 5'in yan görevlerinden biri de suçlu yakalama görevleridir. Mr. Philips görevinden sonra Trevor, Maude adlı karakterin yanına uğrayacaktır ve Maude haritada yer alan dört suçluyu ona getirmesini isteyecek ve her suçlu için Trevor'a suçluların kimlik bilgileri ve son konumları hakkında e-posta gönderecektir.

Trevor da bu belirtilen yerlerde suçluyu bulup onu bir şekilde yakalamalıdır. Suçlu kaçacakken Trevor onu öldürmeyecek şekilde ateş edebilir, şok tabancasıyla vurabilir veya yumruk atabilir. Her şekilde karakter teslim olacaktır. Yakaladıktan sonra da Maude'a teslim edip her bir suçludan para kazanacaktır. Trevor dilerse bu suçluları öldürebilir ancak para kazanamayacaktır.

SUÇLULAR

Ralph Ostrowski

Trevor'un yakalaması gereken ilk suçlu Ralph Ostrowski adlı yatırımcıdır. Birden fazla çek dolandırıcılığı, işçileri dolandırması ve kara para aklama gibi suçlarla aranmaktadır.

Trevor onu Davis maden ocağında telefonla konuşurken bulur. Bir arkadaşı orada saklanmasına izin veriyor ve son birkaç haftayı bir buldozerde geçirmiştir.

Trevor'u görünce bir arabaya binip kaçmaya çalışır. Trevor hemen onu yakalayıp Maude'a teslim eder.

Ödül: $10000

Larry Tupper

İkinci suçlu ise Larry Tupper adlı meth satıcısıdır.

Trevor onu Great Chaparral'de bir çiftlikte bulur. Yanında silahlı adamları vardır.

Larry, Trevor'u görünce kaçmaya başlayacaktır ve adamları ateş etmeye başlayacaktır. Trevor adamlarını öldürüp Larry'i yakalayıp Maude'a teslim eder.

Glenn Scoville

Sıradaki suçlu, Glenn Scoville adlı Schlongberg Sachs şirketinin genel müdür yardımcısıdır. Finansal bir şirkettir. Scoville de içeriden bilgi satma suçundan aranmaktadır.

Trevor onu Mount Chiliad dağının tepesinde bulur. Sırtında paraşütü vardır.

Trevor yaklaşında dağdan paraşütle atlar. Trevor da bir paraşüt alıp peşinden atlar. En sonunda indiğinde Trevor, Glenn'i yakalayıp Maude'a teslim eder.

Curtis Weaver

Son suçlumuz, Curtis Weaver adlı bir evsizdir. Bir polis memuruna saldırdığından dolayı aranmaktadır.

Trevor onu Dignity Village'de tren rayının altındaki evsiz mahallesinde yakalar. Trevor'u görünce ateş edip kaçmaya başlar, çitlerden atlar.

Trevor onun ateş etmesine aldırış etmez. Sonuçta adamın amacı onu öldürmek değil, canını kurtarmaktır. Kaçarken Trevor onu bir şekilde yakalar ve Maude'a teslim eder.

Resimler/ Kaynak: Gtawiki - gamepressure.com - IGN)
Son düzenlenme: 27 Ocak 2021, 17:56:25 lazlow

Tommy Vercetti

Bu aralar GTA V'e sardım yine, önceden rastgele oynardım ama artık 0'dan başlamak ilerlemek istiyorum. Bu konular bana çok yarayacak çok teşekkür ederim.

lazlow

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 24 Ocak 2020, 16:34:48
Bu aralar GTA V'e sardım yine, önceden rastgele oynardım ama artık 0'dan başlamak ilerlemek istiyorum. Bu konular bana çok yarayacak çok teşekkür ederim.
Ne demek :) faydalı olursam ne mutlu

Desky

zeroo

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Uzzy

Impeccable

Gladiator

Paylaşım için teşekkürler.:helal:

jexa

Synopith