GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

2022 GTAMulti EN'leri Yarışma Kuralları ve Formatı

Başlatan Hwang, 29 Ekim 2022, 20:58:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hwang

Yarışma Formatı

Her yıl düzenlenen klasik EN'ler yarışması 2022 yılı için düzenleniyor! 2022 GTAMulti EN'lerine hoş geldiniz.

Önemli Not: Kuralları ve işleyişi mutlaka okuyunuz!

İlk Etap (Adaylık Sistemi)

Öncelikle yarışma 3 etaptan oluşacaktır. İlk etap olarak adlandırdığımız bu bölümde üyeler aday olmak istedikleri kategorileri seçtikten sonra adaylık başvuru taslağını doldurup, özel mesaj yoluyla Hwang'a ulaştıracaklardır. Başvurunuz incelenip, başvurduğunuz kategoriye uygun kriterleri sağlıyorsanız adaylığınız kabul edilecektir.

GTAMulti.com 2022 Yılı EN Kategorileri

[ 2022 Yılı EN Popüler Üye ]

[ 2022 Yılı EN İyi Nick'e Sahip Üye ]

[ 2022 Yılı EN Yardımsever Üye ]

[ 2022 Yılı EN Paylaşımcı Üye ]

[ 2022 Yılı EN İyi PAWN Coder ]

[ 2022 Yılı EN İyi Mapper ]

[ 2022 Yılı EN İyi Grafiker ]

[ 2022 Yılı EN İyi Türkçe Kullanan Üye ]

• Adaylık Başvuru Taslak Örneği

"2022 Yılı EN Yardımsever Üye" kategorisine aday olmak istiyorum.

2018 yılından beri düzenli olarak forumda yardıma ihtiyacı olan üyelere yardım ediyorum. Bu sene de epey yardımım olmuştur. Açtığım anlatım konularından ve iletilerimden yaptıklarımı görebilir, üyelere verdiğim destekleri inceleyebilirsiniz. Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

• Adaylık Kuralları

1) İleti sayınızın 50 ve üzeri olması gerekmektedir.
2) Başvuru taslağını düzgün ve özenli doldurmanız gerekmektedir.
3) Başvurduğunuz kategori ile alakası olmayan kişiler otomatikman aday olamayacaklardır.
4) Başvurmak istediğiniz her kategori için ayrı ayrı başvuru taslağını doldurmanız gerekmektedir.
5) Adaylık başvuru süreci boyunca, adaylık başvurusu yapan üyelerden yasaklanan olursa otomatikman aday olamayacaklardır.
6) Her bir kategori için en az "2" aday seçilecektir.
7) Tek aday olan kategori olursa eğer o kategori EN'lerden kaldırılacaktır.

İkinci Etap (Oylama Sistemi)

Adaylık başvuru süreci bittiğinde oylama sayfasından (oylama süreci başlayınca aktif olacaktır) adayları oylayacaksınız ve en yüksek oyu alan kişi o kategorinin kazananı olacaktır. Adayları oylama başladığında öğreneceksiniz.

Üçüncü Etap (Yönetim Doğrulaması)

Adaylardan en yüksek oyu alan o kategorinin kazananı olacak. Peki o zaman yönetim doğrulaması nedir? Yönetim doğrulaması, yöneticiler arasında gerek görüldüğü taktirde o kategorinin en yüksek oyu alan sıralaması baz alınarak ikinci veya onda da gerek görüldüğü takdirde üçüncü kişiyi kazanan ilan etmesidir. Bu etap yarışmanın en adil şekilde sonuçlanması için vardır.

• Yarışma Kuralları

1) Oy vermek için oylama sayfasından, oy vermek istediğiniz kategoriyi ve üyeyi seçerek oyunuzu kullanabilirsiniz.
2) Kullanıcılar her kategoride sadece 1'er kez oy kullanabilir.
3) Oy kullanabilmeniz için ileti sayınızın 50 ve üzeri olması gerekmektedir.
4) Oylarınızı değiştirmek için aynı kategoride tekrar farklı bir kişiye oy vermeniz yeterlidir.
5) Oyunuzu "OYUMU İPTAL ET" seçeneği ile iptal edebilirsiniz.
6) Fake üyeliklerle oy atıldığı tespit edildiğinde, fake üyelik sahibi oylamalardan ihraç edilir ve forum içerisinde cezalandırılır.
7) Forum içerisinde veya pm yoluyla oy istenmesi yasaktır. İsteyen üyeler oylamalardan ihraç edilir, kendilerinden oy istenen üyelerin yönetimle iritibata geçmesi rica olunur. İhraç edilen üyeleri öğrenmek için diskalifiye listesini takip edin.
8) Her üyenin atacağı oylar yakından izlenecektir, yöneticiler usulsüzlük gördükleri taktirde yönetim doğrulamasına gidebilir. Oy atarken objektif olunmalıdır.
9) 'x dalda hakettiğimi düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın oy istemiyorum.' tarzı mesajlar yasaktır. Bu tür mesajlar gönderenler yarışmadan ihraç edilir.
10) İlk etap olarak adlandırdığımız adaylık başvuru süreci 29.10.2022-29.11.2022, ikinci etap olarak adlandırdığımız oylama süreci de 01.12.2022-30.12.2022 tarihleri arasında olacaktır. Kazananlar ise 31.12.2022 tarihinde açıklanacaktır.

• Yarışma Ödülleri

1) 12 adet ekstra rumuz değiştirme hakkı. (1 sene boyunca istenildiği zaman kullanılabilir.)
2) Özel başlık. (1 senelik)
3) Kazananların profillerine ve başarılarına kazandığı dalın ödülleri eklenecektir.
4) 2022 yılı EN İyi Grafiker ödülünü kazanan kişi, 2022 Geleneksel Grafik Tasarım Yarışmasında yönetim oylamasında oy kullanma hakkı kazanacaktır.