GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 15:08:01

GTA Vice City Kıyafetler

Başlatan lazlow, 22 Eylül 2019, 21:05:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

GTA VICE CITY KIYAFETLER

Vice City, karakterimizin kıyafetlerini değiştirebildiğimiz ilk Gta oyunudur. Karakter üstündeki kıyafeti tekrar giyse bile kıyafet değiştirdikçe iki yıldızlı polis aramasından kurtulur. Tommy tutuklansa ya da ölse klasik gömleğiyle oyuna döner.

Hawaii Gömleği (Sokak Kıyafeti)

Tommy Vercetti denince aklımıza gelen kıyafet. Turkuaz hawaii gömleği, açık mavi kot pantolon, beyaz ayakkabılar, altın saat ve kolye. Kuşkusuz oyunun temasına en çok yakışan kıyafet. Kuşkusuz oyunun temasına en çok yakışan kıyafet.

Soiree Takımı

The Party görevinde edindiğimiz güzel bir takım elbise.  Gece giyilen takım elbise anlamına gelen Soiree, oyundaki iki takım elbiseden bana göre en güzelidir. İstediğimiz zaman Ocean Beach'teki Rafael's mağazasından giyebiliriz. 

İşçi Tulumu

Riot görevinde edindiğimiz bir kıyafet.  Tommy'nin hawaii gömleğinin üzerine giydiği Spand Express işçi tulumu, şapkası ve beyaz eldivenlerin olduğu bir kıyafet. North Point Shopping Mall'daki alet edevat dükkanında giyilebilir.

Golfçü Kıyafeti

Four Iron görevinde edindiğimiz bir kıyafet.  Golf kıyafetleri: kırmızı ve beyaz gömlek, kırmızı ekose pantolon, eldiven ve kahverengi golf ayakkabısı. Tommy istediği zaman golf kulübüne gidip bu kıyafeti giyebilir.

Havana

Two Bit Hit göreviyle elde edilen Küba çetesi kıyafeti. Beyaz tişört, kırmızı bandana, açık mavi kot pantolon ve beyaz spor ayakkabı. Küba çetesi görevlerini yaparken giyilebilir. Little Havana'da Streetwear & Tattoo Parlour dükkanından alınır. Ancak Küba çetesi görevlerinden sonra  kıyafet dükkanda kilitli kalıyor. Modla vs tekrar elde edilir.

Polis Üniforması

Cop Land görevinde elde ettiğimiz bir kıyafettir. İstediğimiz zaman Washington Beach karakolundan elde edebiliriz. Bu üniformayı giydikçe karakollarda ve askeri üstlerde kimse bize saldırmaz. Aynı zamanda polis görevleri yaparken giyilebilir.

Soyguncu Kıyafeti

The Job adlı banka soygunu yaptığımız görevle elde ediyoruz. Hokey maskesi ve eldiven ve beyaz spor ayakkabı ile yeşil tulum. İstediğimiz zaman Malibu kulübünün üst katında giyebiliriz.

Gündelik  Kıyafeti

North Point Shopping Mall'da Gash mağazasında giyilen bir kıyafet. Kahverengi tişört, mavi taştan yıkanmış kot ve beyaz spor ayakkabı.

Mr Vercetti

Striptiz kulübünü satın aldıktan sonra elde ettiğimiz bir takım elbise. Washington Beach'de Collar and Cuffs'in önünden alınır. Pembe gömlek ve gri çizgili takım elbise.

Siyah Eşofman

Beyaz çizgili siyah eşofman ve beyaz spor ayakkabılar. Downtown, Jocksport 'tan alınır.

Bordo Eşofman

Sarı çizgili bordo eşofman ve beyaz spor ayakkabılar. Little Havana'daki kuru temizlemeden giyilir.

Frankie

Oyunu %100 bitirince Vercetti konağına gelen tişört. Pricedown fontuyla "Vice City'yi tamamladım ve aldığım her şey bu berbat tişörtdü" yazan beyaz tişört.

MC Tommy

Betada kaldırılmış motorcu kıyafeti.

(Resimler: grandtheftwiki)
Son düzenlenme: 02 Aralık 2021, 15:44:20 lazlow

Uzzy

Tommy'e hangi kıyafeti giydirirsen giydir yakışıyor ya. :D

DracDonix

Başlık çok güzel olmuş :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lazlow

Tommy Vercetti

Hawaii Gömleğinin üstüne tanımam. :kalp:

Pablo

Eline sağlık

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 22 Eylül 2019, 21:05:44
Hawaii Gömleği (Sokak Kıyafeti)

Tommy Vercetti denince aklımıza gelen kıyafet. Turkuaz hawaii gömleği, açık mavi kot pantolon, beyaz ayakkabılar, altın saat ve kolye. Kuşkusuz oyunun temasına en çok yakışan kıyafet. Kuşkusuz oyunun temasına en çok yakışan kıyafet.

Soiree Takımı

The Party görevinde edindiğimiz güzel bir takım elbise.  Gece giyilen takım elbise anlamına gelen Soiree, oyundaki iki takım elbiseden bana göre en güzelidir. İstediğimiz zaman Ocean Beach'teki Rafael's mağazasından giyebiliriz. 

Favorilerim.

Paylaşım için teşekkürler.

Gladiator

Mavi takım elbiseyi kullanırdım. Teşekkürler eline sağlık.

lazlow

Alıntı yapılan: Gladiator - 28 Temmuz 2021, 10:13:41
Mavi takım elbiseyi kullanırdım. Teşekkürler eline sağlık.
Zaten mavi gömleğin yanında oyunun ikinci ikonik kıyafeti

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...