GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA:Vice City Önemli Karakterler (Güncellendi)

Başlatan pag, 24 Ocak 2018, 21:51:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Tommy VERCETTI
Oyunun ana karakteridir, patronu Sonny Forelli tarafından bir uy****rucu anlaşması için Vice City'e yollanır, Diaz anlaşma alanına adamlarını yollar uy****rucu ve paraya çöker, Tommy bu olaydan sonra paranın ve uy****rucunun peşine düşerek Vice City'de amansız bir mücadeleye girişir.

Sonny FORELLI
Ana karakter Tommy'nin patronu ve Forelli ailesinin lideridir.Ters giden işten sonra Tommy'e kızar ve parasını geri getirmesi için bir süre müddet verir, oyunda bir çok kez kaybolan parası konusunda Tommy ile telefon konuşmalarına şahitlik edebilirsiniz.

Ken ROSENBERG
Avukattır, uy****rucu anlaşması işinde Tommy ile birliktedir, ikili parayı kaptırınca paranın peşine düşer, Tommy'i Vice City'nin ileri gelenleriyle tanıştırır ve şehirde yükselmesine yardım eder.

Albay CORTEZ
Emekli Albaydır, Vice City şehrinin ileri gelenlerindendir, bir partide Tommy ile tanışır ve ona bir çok iş yaptırır en son Fransızlar peşine düşer Tommy Albay'a yardım eder ve şehri terkeder.

Ricardo DIAZ
Mafya babasıdır, uy****rucu anlaşmasından haberdar olup adamlarını gönderir ve tüm paraya çöker.İlerleyen zamanlarda Tommy bunu öğrenir, bir süre Diaz'ın kirli işlerini yaptıktan sonra Lance ile birlikte Diaz'ı öldürür ve onun yerine geçer.

Lance VANCE
Lance ve kardeşi, Tommy'nin uy****rucu anlaşmasını yapacağı kişilerdir, çatışmada Lance'in kardeşi ölür bunun intikamı için Tommy ile birlikte çalışır en sonunda kardeşinin katili Diaz'ı Tommy ile birlikte öldürürler.Diaz'ın yerine geçerler, büyük işler yaparlar son görevde Tommy'e ihanet eder ve Tommy tarafından öldürülür.

Avery CARRINGTON
Müteahittir, emlakçılıkta büyümek için Tommy'e yasadışı işler yaptırır.

Umberto ROBINA
Kübalı çetesinin lideridir, en büyük düşmanları Haitililere karşı Tommy ile birlikte iş yapar.
:gtasa:
Son düzenlenme: 14 Ağustos 2019, 11:31:25 Vanquish

volitina

Albay Cortez ile Ken Rosenberg yok ama, onlarda Tommy'nin bu işte ilerlemesini çok etkiliyor.

Cengo

Alıntı yapılan: volitina - 05 Nisan 2018, 20:13:26

Albay Cortez ile Ken Rosenberg yok ama, onlarda Tommy'nin bu işte ilerlemesini çok etkiliyor.

Enkei

Alıntı yapılan: volitina - 05 Nisan 2018, 20:13:26

Katılıyorum. Paylaşım için teşekkürler.

QrzR

Ryroz

hymenalos

Güzel konu, ilgin için teşekkürler.

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Tommy Vercetti

pag

Alıntı yapılan: nuttertools - 31 Temmuz 2019, 08:27:48
Konu çok eksik, tamamlar mısın? @Vanquish
Konuyu baştan aşağı değiştirdim, müsait bir zamanımda konuyu son haline getireceğim.

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: Vanquish - 11 Ağustos 2019, 22:14:10
Alıntı yapılan: nuttertools - 31 Temmuz 2019, 08:27:48
Konu çok eksik, tamamlar mısın? @Vanquish
Konuyu baştan aşağı değiştirdim, müsait bir zamanımda konuyu son haline getireceğim.
Teşekkürler, eskisinden daha güzel olmuş. Tamamen tamamlanırsa daha güzel olacaktır.

pag

Konu son haline getirilmiştir, artık güncelleme yapılmayacaktır.