GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Vice City Karakterlerinin Diğer Oyunlardaki Görünümleri

Başlatan lazlow, 28 Nisan 2020, 15:23:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Desky

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 28 Nisan 2020, 15:30:18
Gonzalez kel olurken Victor'un saçının çıkması. Transfer işlemi yapmışlar sanki. :D Diaz hala aynı suratsız. Teşekkürler güzel konu.
Diaz kısmına güldüm. :D Diaz'a küfür ederdimde forumda yasak diye biliyorum.

Cerberus.

Alıntı yapılan: lazlow - 29 Nisan 2020, 23:01:51
Alıntı yapılan: Cerberus. - 29 Nisan 2020, 21:33:33
Vice City'deki Kent Paul'le SA'daki çok alakasız değil mi? Görünüşten bahsetmiyorum karakter gelişimi olarak bahsediyorum. Yani birinde şehrin altını üstüne getiren bir hafiye. Tommy'nin başına bela. Diğerinde ezik sümsük bir tip. İlginç.
Ben şöyle Kent Paul'le birlikte Vice City'den Amerika'nın başka şehirlerine gelip tutunamayan insanlar. Bir de sanırım Tommy Vercetti'yi getiremedikleri için bu iki karakteri getirmişler.
Aynen normalde Salvatore Leone yerine Tommy Vercetti planlanıyormuş. Ancak Ray Liotta ve Rockstar arasındaki problemlerden kaynaklı olarak gerçekleşmemiş. Tıpkı yaşanan olayların GTA VC'nin hikayesinde boşluklar bulunmasına sebep olması gibi.
Yalnız Kent Paul zaten parası olan ve Malibu'dan çıkmayan bir tipti Tommy'de arkasındaydı falan yine nasıl bu kadar ezik kaldı anlamadım.

Alıntı yapılan: Desky - 30 Nisan 2020, 13:53:53
Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 28 Nisan 2020, 15:30:18
Gonzalez kel olurken Victor'un saçının çıkması. Transfer işlemi yapmışlar sanki. :D Diaz hala aynı suratsız. Teşekkürler güzel konu.
Diaz kısmına güldüm. :D Diaz'a küfür ederdimde forumda yasak diye biliyorum.
Diaz değil o Şeyhmus Aga. An-Gara'nın lideri. :şeytan:
https://www.gtamulti.com/forum/index.php?msg=88293
Son düzenlenme: 30 Nisan 2020, 14:31:21 Cerberus.
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

lazlow

Alıntı yapılan: Cerberus. - 30 Nisan 2020, 14:27:22
Yalnız Kent Paul zaten parası olan ve Malibu'dan çıkmayan bir tipti Tommy'de arkasındaydı falan yine nasıl bu kadar ezik kaldı anlamadım.
Demek ki Her horoz kendi çöplüğünde ötermiş :D Vice City'den çıkınca Paul de öyle olmuş, garibim

heister

lazlow

Uzzy

gtadelisi

Victor Vance kısa zamanda ciddi bir değişime uğramış. Oyunun geçtiği ülkeye resmen uyarlanır hale dönüşmüş.

lazlow

Alıntı yapılan: gtadelisi - 02 Mayıs 2020, 12:48:58
Victor Vance kısa zamanda ciddi bir değişime uğramış. Oyunun geçtiği ülkeye resmen uyarlanır hale dönüşmüş.
2 senede çökmüş resmen. Ben onu uy****rucuya başladığını düşünüyorum. Aynı zamanda kullanıyordur.

Cerberus.

Alıntı yapılan: lazlow - 02 Mayıs 2020, 16:45:02
2 senede çökmüş resmen. Ben onu uy****rucuya başladığını düşünüyorum. Aynı zamanda kullanıyordur.
Vic adamdır. Yapmaz öyle şey.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

lazlow

Alıntı yapılan: Cerberus. - 02 Mayıs 2020, 22:33:45
Alıntı yapılan: lazlow - 02 Mayıs 2020, 16:45:02
Vic adamdır. Yapmaz öyle şey.
Ee o zaman tip nasıl iki yılda böyle oldu :D

Lineopth

MuhannedBatal

Impeccable

Phil GTA oyunlarında en çok gördüğümüz karakterlerden birisidir bu arada.

Ayrıca şu Jethro ve Dwaine Carl'ın kız kardeşine sulanıyorlardı :D

Bilinmeyen Bey

Ken Rosenberg Keşke Değişmeseymiş, adamı tanımasaymışım. Adam Çok yaşlanmış...

Gladiator