GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Vice City Karakterlerinin Diğer Oyunlardaki Görünümleri

Başlatan lazlow, 28 Nisan 2020, 15:23:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tommy Vercetti

Gonzalez kel olurken Victor'un saçının çıkması. Transfer işlemi yapmışlar sanki. :D Diaz hala aynı suratsız. Teşekkürler güzel konu.

lazlow

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 28 Nisan 2020, 15:30:18
Gonzalez kel olurken Victor'un saçının çıkması. Transfer işlemi yapmışlar sanki. :D Diaz hala aynı suratsız. Teşekkürler güzel konu.
Tahminimce ikisinin de saçında pek bir değişim olmadı. Gonzalez önceleri peruk takıyordu. Victor'un da saçı zaten seyrekti, sadece saçını traşlamayı bırakmış.

Enkei

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: lazlow - 28 Nisan 2020, 15:49:17
Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 28 Nisan 2020, 15:30:18
Tahminimce ikisinin de saçında pek bir değişim olmadı. Gonzalez önceleri peruk takıyordu. Victor'un da saçı zaten seyrekti, sadece saçını traşlamayı bırakmış.
Diaz'a bir şey demedin? :D

Cerberus.

Vice City'deki Kent Paul'le SA'daki çok alakasız değil mi? Görünüşten bahsetmiyorum karakter gelişimi olarak bahsediyorum. Yani birinde şehrin altını üstüne getiren bir hafiye. Tommy'nin başına bela. Diğerinde ezik sümsük bir tip. İlginç.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

lazlow

Alıntı yapılan: Cerberus. - 29 Nisan 2020, 21:33:33
Vice City'deki Kent Paul'le SA'daki çok alakasız değil mi? Görünüşten bahsetmiyorum karakter gelişimi olarak bahsediyorum. Yani birinde şehrin altını üstüne getiren bir hafiye. Tommy'nin başına bela. Diğerinde ezik sümsük bir tip. İlginç.
Ben şöyle Kent Paul'le birlikte Vice City'den Amerika'nın başka şehirlerine gelip tutunamayan insanlar. Bir de sanırım Tommy Vercetti'yi getiremedikleri için bu iki karakteri getirmişler.

Alıntı yapılan: Metafor - 29 Nisan 2020, 21:51:39
Çok güzel bir konu :helal: zevkle inceledim.

Teşekkürler. Bunlar benim Instagram paylaşımlarım, Instagram kullanıyorsan lazlow.jones yaz çıkar. Tabii instagramdan bakmasan da burada da paylaşım yapıyorum. Yakında GTA 3'teki karakterler için de düşünüyorum. Burada da paylaşorım.

Vupsen

Ken Rosenberg gibi 2. bir oyunda çok fazla görünmeyen karakterleri çok özensiz tasarlıyorlar.
Konu için teşekürler.

lazlow

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 29 Nisan 2020, 23:20:53
Ken Rosenberg gibi 2. bir oyunda çok fazla görünmeyen karakterleri çok özensiz tasarlıyorlar.
Konu için teşekürler.
Katılıyorum. Hele Avery Liberty City Stories'te aynı modelle kullanılmış. Tabii mobil versiyonunda yaşlandırsalar da iş işten geçti.

Subject 17

Phill Cassidy, Johnny Klebitz ile beraber 4 farklı GTA oyununda görünerek, en çok GTA Oyununda görünen iki karakter. Fakat Johnny'nin TLAD, IV ve TBoGT'deki görünümleri aynı olay örgüsünde geçtiği için bu ünvanı Phill Cassidy'nindir :)

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

lazlow

Alıntı yapılan: Subject 17 - 29 Nisan 2020, 23:48:36
Phill Cassidy, Johnny Klebitz ile beraber 4 farklı GTA oyununda görünerek, en çok GTA Oyununda görünen iki karakter. Fakat Johnny'nin TLAD, IV ve TBoGT'deki görünümleri aynı olay örgüsünde geçtiği için bu ünvanı Phill Cassidy'nindir :)
GTA Online'ı da sayarsak Gay Tony de 4 ayrı oyunda

kracauer

Güzel konu, ilgimi çekti eline sağlık.

Magia Roleplay

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)