GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:59:20

[ANKETLİ] GTA Vice City İşletmeler

Başlatan lazlow, 18 Kasım 2019, 13:19:31

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

İŞLETMELER

GTA Vice City ile gelen bir özellikle işletmeler satın alıp, işletmelerin görevlerini yaptıkça para kazanıyoruz. Her işletmenin kendine göre görevleri vardır. Kimisi bazılarına göre oldukça zor, bazılarına göre oldukça kolaydır. Hatta bu özellik GTA 5'teki işletme satın alma özelliğinin atasıdır. Peki sizin görevlerini yaparken en çok zorlandığınız işletme hangisi?

Tershane

Fiyat: $10,000            Yeri: Viceport          Gelir: $2000

Cherry Popper Dondurma Fabrikası

Fiyat: $20,000            Yeri: Little Havana          Gelir: $3000

The Pole Position Striptiz Kulübü

Fiyat: $30,000            Yeri: Ocean Beach          Gelir: $4000

Kaufman Taksi Durağı

Fiyat: $40,000            Yeri: Little Haiti          Gelir: $5000

Sunshine Autos Araba Galerisi

Fiyat: $50,000            Yeri: Little Havana          Gelir: $1500-$4000-$6,500-$9000

InterGlobal Film Stüdyosu

Fiyat: $60,000            Yeri: Prawn Island          Gelir: $7000 $1500-$4000-$6,500-$9000

Print Works Matbaa

Fiyat: $70,000            Yeri: Little Haiti        Gelir: $8000

Malibu Club

Fiyat: $120,000            Yeri: Vice Point        Gelir: $10,000

(Resimler/Bilgiler GtaWiki)
Son düzenlenme: 30 Kasım 2020, 15:16:35 lazlow

Uzzy

Malibu görevinde Lance'yi kurtarma vardı o görevde zorlanmıştım 2 kere ölmüştüm.

lazlow

Alıntı yapılan: Uzzy - 20 Kasım 2019, 16:42:32
Malibu görevinde Lance'yi kurtarma vardı o görevde zorlanmıştım 2 kere ölmüştüm.
O aslında işletme görevi değil, hikaye görevleriydi. Ben işletmeyi aldıktan sonra yaptığımız görevleri kastetmiştim ancak Malibu görevleri diğerlerine göre oldukça zor. Hapisten adam kaçırma, eski arabayla spor arabaya karşı yarış ve banka soygunu görevleri gerçekten zor.

gtadelisi

Alıntı yapılan: Uzzy - 20 Kasım 2019, 16:42:32
O işletme görevine girmiyor.

Konuya gelelim: Malibu'nun görevleri gerçekten diğer işletmelere göre daha zor. Özellikle üstte @lazlow'un da dediği gibi, banka soyma görevi. 4. veya 5. denememde yapabilmiştim görevi.

agg1401

Cherry Popper Dondurma Fabrikası bunun püf noktasını bilen beni yeşillendirebilir mi?

Uzzy

Alıntı yapılan: agg1401 - 23 Kasım 2019, 15:26:32
Cherry Popper Dondurma Fabrikası bunun püf noktasını bilen beni yeşillendirebilir mi?
Youtube'da var ingilizce yazarsan bulursun.

Vupsen

7-8 yaşındayken oyunda hiç görev yapmazdım.Sürekli işletmelerin önünden geçerken ya şunu ne zaman alabilcem diye düşünür dururdum.9 yaşındayken artık görev yapmaya başladım ve artık Malibe Club'ı alabileceğimi gösteren ara sahneyi görünce dünyalar benim olmuştu. :D daha sonra tüm işletmeleri de almıştım görev yapa yapa.Işletme görevleri benim için hiç aşırı bir zorluğu yoktu.Tabi bazı görevleri 3-4 defa denediğim oldu ama hiçbiri RC helikopter kadar zor olmadı. :D
Ellerine sağlık, ne zaman bir GTA VC konusu görsem eskilere dönüyorum. :D

EagleGOm

Tommy Vercetti

KamilPanpa37

Malibu Kulübü görevlerinde Hilary King ile yarış görevi gerçekten zorlamıştı beni,yarış esnasında Sentinel'in yavaş ve yol tutuşunun hantal oluşu,polislerin müdahele etmesi falan gerçekten kanserdi.

Cerberus.

Film Stüdyosu

Tabi bugün hiçbiri zor değil. Zamanında zordu ama
Son düzenlenme: 26 Nisan 2020, 02:36:20 Cerberus.
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Scarface35

InterGlobal Film Stüdyosunda dergi dağıtım görevi geçmek için çok zorlandığım

Lineopth

heister

Malibu'nun banka soygunu görevi der geçerim. Çok zor.

Desky