GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Vice City Stories Hakkında Sorularınız / Sohbet [Genel]

Başlatan lazlow, 13 Mart 2020, 13:46:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

GTA Vice City Stories ile ilgili herhangi soruyu bu konu altında sorabilirsiniz, sohbet edebilirsiniz.

Cerberus.

Bu oyun bana hep şey gelmiştir:

Eskiden buralar hep tarlaydı. :şeytan:

Mesela 1998-2001 arası LC'de böyle bir fark yok ama 1984-1986 VC'si 2 yılda bile muazzam değişmiş öyle böyle değil. :şeytan:
Son düzenlenme: 19 Nisan 2020, 20:24:57 Cerberus.
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Vupsen

VCS ve LCS de mobil cihazlara çıkaydı iyiydi...Emulatörler o kadar zevk vermez, hala daha içimde Rockstar'ın bu iki oyunu tabletlere de çıkaracağına dair umut var.

Cerberus.

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 20 Nisan 2020, 00:16:07
VCS ve LCS de mobil cihazlara çıkaydı iyiydi...Emulatörler o kadar zevk vermez, hala daha içimde Rockstar'ın bu iki oyunu tabletlere de çıkaracağına dair umut var.
LCS var da VCS yok maalesef. CW bile mobile geldi ama VCS gelmedi.

"GALATASARAY"

Vupsen

Alıntı yapılan: Cerberus. - 20 Nisan 2020, 00:27:44
LCS'nin çıktığından hiç haberim olmamasına şaşırdım. :D Haberdar ettiğin için teşekürler.VCS'yi de bekleyeceğiz artık LCS'yi çıkarttıklarına göre VCS de çıkar muhtemelen.

Cerberus.

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 20 Nisan 2020, 00:31:49
Alıntı yapılan: Cerberus. - 20 Nisan 2020, 00:27:44
LCS'nin çıktığından hiç haberim olmamasına şaşırdım. :D Haberdar ettiğin için teşekürler.VCS'yi de bekleyeceğiz artık LCS'yi çıkarttıklarına göre VCS de çıkar muhtemelen.
LCS çıkalı 5 sene oldu. Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama VCS bu 5 sene içerisinde çıkacak olsa zaten çıkardı. Şimdi bakımca mantıklı olan da buydu. Her neyse umarım çıkar.

"GALATASARAY"

lazlow

Bu oyun tam anlamıyla sırra kadem bastı. Hiçbir yerde yok ve bahsedilmiyor bile. Neyse ki tam 9 sene önce LCS mi VCS mi diye düşünürken kararımı VCS'den yana kullanmışım. LCS'yi sadece psn store'dan alsam da VCS için bu mümkün olmayacaktı.

Ahmet_Talha03

Acaba Gta Vice City Stroes mobil cihazlara çıkarmı?Oyun tutmadı diye biliyorum ama mobil pazarın geliştiği şu son zamanlarda oyunu güzel bir remestred ekiyle piyasaya sürelerse bence güzel bir başarı elde edebilirler.

lazlow

Alıntı yapılan: Ahmet_Talha03 - 29 Nisan 2020, 04:43:08
Acaba Gta Vice City Stroes mobil cihazlara çıkarmı?Oyun tutmadı diye biliyorum ama mobil pazarın geliştiği şu son zamanlarda oyunu güzel bir remestred ekiyle piyasaya sürelerse bence güzel bir başarı elde edebilirler.
Oyunla ilgili henüz bazı şeyler çözülmedi. Telif sıkıntıları olmalı. Bunlar çözülünce tekrar piyasaya gelir, mobil versiyonu çıkarılır. Ama hiçbir yerde satmıyor işte

Cerberus.

Alıntı yapılan: lazlow - 29 Nisan 2020, 13:21:06
Oyunla ilgili henüz bazı şeyler çözülmedi. Telif sıkıntıları olmalı. Bunlar çözülünce tekrar piyasaya gelir, mobil versiyonu çıkarılır. Ama hiçbir yerde satmıyor işte
Bu haberi nerden edindin bro? Link falan var mı?
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 21:31:08 Cerberus.

"GALATASARAY"

lazlow

Alıntı yapılan: Cerberus. - 29 Nisan 2020, 17:58:31
Bu haberi nerden edindin bro? Link fzlan var mı?
Kesin bir şey demedim ama bu oyunun akıbetini araştırırken çoğu yerde telif hakkıyla ilgili sorun olduğu yazıyor. Bu da bana mantıklı geldi. Zira oyunla ilgili çözülmeyen bir şeyler olduğu belli, oyun artık satmıyor. Bunlar çözülünce geri gelir. Liberty City Stories mobil olarak çıktıysa Vice City Stories de gelir diye düşünüyorum.

Cerberus.

Alıntı yapılan: lazlow - 29 Nisan 2020, 18:19:21
Alıntı yapılan: Cerberus. - 29 Nisan 2020, 17:58:31
Bu haberi nerden edindin bro? Link fzlan var mı?
Kesin bir şey demedim ama bu oyunun akıbetini araştırırken çoğu yerde telif hakkıyla ilgili sorun olduğu yazıyor. Bu da bana mantıklı geldi. Zira oyunla ilgili çözülmeyen bir şeyler olduğu belli, oyun artık satmıyor. Bunlar çözülünce geri gelir. Liberty City Stories mobil olarak çıktıysa Vice City Stories de gelir diye düşünüyorum.
Aynı şeyleri GTAForums'ta ben de okudum ama kesin bir kaynak yada bilgi yoktu söylenenler sadece teori düzeyindeydi. Umarım bundan ibarettir.
Yani çıkacaksa bile keşke sadece mobil olarak çıkmasa. LCS ile beraber RGL üzerinden PC'ye gelse.

RDR'nin PC portuna falan telif attıklarına göre "Bazı oyunları PC'ye getirmeyi düşünüyorlar mı acaba?" diye de bir umut doğdu içime. Neyse hayal kurmayalım şimdi.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 21:30:28 Cerberus.

"GALATASARAY"

lazlow

Alıntı yapılan: Cerberus. - 29 Nisan 2020, 21:26:39
Aynı şeyleri GTAForums'ta ben de okudum ama kesin bir kaynak yada bilgi yoktu söylenenler sadece teori düzeyindeydi. Umarım bundan ibarettir.
Yani çıkacaksa bile keşke sadece mobil olarak çıkmasa. LCS ile beraber RGL üzerinden PC'ye gelse.

RDR'nin PC portuna falan telif attıklarına göre "Bazı oyunları PC'ye getirmeyi düşünüyorlar mı acaba?" diye de bir umut doğdu içime. Neyse hayal kurmayalım şimdi.
Açıkçası ben de Liberty City Stories, Vice City Stories ve hatta Chinatown Wars'ın bile bilgisayara gelmesini istiyorum. Pek telefondan oyun oynayan biri değilim ve telefondan Gta gibi oyunları oynayamıyorum hem zor geliyor hem hafıza tüketiyor hem de şarj bitiriyor. Tabii bu şahsi düşüncem

Purgatory

Vice City Stories ile alakalı telif sorunları olduğunu ben de okumuştum, oyundaki içeriklerden dolayı bir sıkıntı yaşanıyor sanırım, bir de risk almak istemiyorlar galiba yapacakları yatırımın karşılığını alamamak düşüncesiyle, yoksa neden çıkarmasınlar ki, sonuçta o kadar oyun çıkarmış adamlar mobile. Bununla birlikte Max Payne 2 de çok güzel olurdu, birincisini telefonda ve tablette oynamak güzeldi gerçekten.
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2020, 16:03:56 Anestezi

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 06 Temmuz 2020, 15:40:13
Vice City Stories ile alakalı telif sorunları olduğunu ben de okumuştum, oyundaki içeriklerden dolayı bir sıkıntı yaşanıyor sanırım, bir de risk almak istemiyorlar galiba yapacakları yatırımın karşılığını alamamak düşüncesiyle, yoksa neden çıkarmasınlar ki, sonuçta o kadar oyun çıkarmış adamlar mobile. Bununla birlikte Max Payne 2 de çok güzel olurdu, birincisini telefonda ve tablette oynamak güzeldi gerçekten.
Sanırım artık eski oyunları önemsemiyorlar. Umarım telif sorunlarını çözerler de GTA Vice City Stories'e kavuşuruz.