GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 02:23:07

Yeni Nesil GTA V 15 Mart’ta Oyuncularla

Başlatan lazlow, 06 Şubat 2022, 11:47:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

GTA V ve GTA Online Yeni Nesle Geliyorlar!

GTA V topluluğunun her zamankinden daha güçlü hale gelmesiyle, Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online, 15 Mart'ta PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarına gelecek ve en yeni donanımdaki oyunculara rekor kıran açık dünya deneyimini getirecek. Oyun şimdi, eşi benzeri görülmemiş bir üçüncü konsol nesline girerken, Rockstar Games de tüm topluluğun yıllar boyunca desteğini takdir etmeyi ihmal etmiyor.

PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için Grand Theft Auto V ve GTA Online, 4K çözünürlüğe kadar, saniyede 60 kareye kadar, doku ve çizim mesafesi yükseltmeleri, HDR seçenekleri ve ışın izleme ile yeni grafik modları, daha hızlı yükleme süreleri, sürükleyici üç boyutlu ses, gelişmiş dokunsal geri bildirim gibi platforma özel özellikler ve çok daha fazlası ile en yeni konsol neslinin teknik gelişmeleri gelecek.

En yeni nesil donanım üzerinde yolculuklarına devam etmek isteyen PS4 ve Xbox One oyuncuları, hem GTA V Hikaye Modu ilerlemelerini hem de mevcut GTA Online karakterleri ve ilerlemelerini PS5 ve Xbox Series X|S'e tek seferlik bir geçişle aktarabilecekler.

Ek olarak, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için GTA Online'ın yeni bağımsız sürümü, ilk üç ay boyunca PlayStation 5 oyuncularına ücretsiz olarak sunulacak ve yeni oyuncuların GTA Online'ın sunduğu her şeyi deneyimlemelerini her zamankinden daha kolay hale getirecek.

Impeccable

Çıksın da yeni oyun hakkında bilgiler gelir artık. Sıkıldım artık GTA V görmekten :D.

Animex

Özel sürüm olayı ve tarihiyle bir bilgi yok diye biliyordum bu konu yardımcı oldu sağol. @lazlow :)

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 07 Şubat 2022, 20:00:29
Çıksın da yeni oyun hakkında bilgiler gelir artık. Sıkıldım artık GTA V görmekten :D.
Ben de öyle ne yalan söyleyeyim. Yine de hikaye moduna ne gibi yenilikler gelecek merak etmekteyim. Eğer gelirse, illa PC'ye de gelir diye düşünüyorum.

Alıntı yapılan: Lendora - 11 Şubat 2022, 19:39:27
Özel sürüm olayı ve tarihiyle bir bilgi yok diye biliyordum bu konu yardımcı oldu sağol. @lazlow :)
Ne demek :) Zaman yaklaştıkça tarihler belli oluyor. Çok az kaldı.

Gladiator

Yeni ve eski nesil arasında fark yok neredeyse :D

Kemopa7665