GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Ocak 2025, 23:44:03

gtav alınır mı?

Başlatan miru, 09 Haziran 2019, 12:15:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

miru

Arkadaşlar ben ilk önce ps3te oynadım bitirdim sonra  onlineına hayvan gibi sardım sonra ps3ü satınca oyunda gitti ama sonra pc alınca gtav aldım ve yine hayvan gibi oynadım sonra sıkılınca arkadaşıma sattım hesabımı ama şuan hayvan gibi oynayasım var indirimlerde falan alınır mı bu oyun sizce?

Joker

Şu sıralar RP sunucuları aşırı popüler. Denemeni tavsiye ederim.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

miru

Onu biliyorum ama çok ilgimi çekmedi güncelleniyo olması benim için daha önemli.

sweezy

Tek başına oynarsan bir süre sonra sıkılırsın. Bana soracak olursan şu anda alınır ve çok güzelde oynarsın. Türk FiveM sunucularında oynayabilirsin veya GTA Online etkinliklerini yapıp eğlenebilirsin.

miru

Joker

Alıntı yapılan: gtaercan - 09 Haziran 2019, 13:17:29

Onu biliyorum ama çok ilgimi çekmedi güncelleniyo olması benim için daha önemli.

Alıntı yapılan: gtaercan - 09 Haziran 2019, 14:38:32

İkinizede teşekkürler

Ben teşekkür ederim, RP sunucularını denemelisin. Youtube'da binlerce videosu mevcut. Elbet biri ilgini çekecektir, iyi oyunlar.  :serefe:

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Ryroz

Bilgisayarımız kaldırsa koşa koşa alacam :uzgun: oynayacak sistemin varsa kaçırma.

miru

Alıntı yapılan: Ryroz - 09 Haziran 2019, 16:54:11

Bilgisayarımız kaldırsa koşa koşa alacam :uzgun: oynayacak sistemin varsa kaçırma.
Ben şuanki bilgisayarımı gta5 için toplamıştım zamanında şuan hala kullanıyorum :D

Spetsnaz!

90 liraya inince al, değilse değmez

Kraus

Bence alabilirsin hiç düşünmeden, oynarsın her türlü paran boşa gitmez. Cdkey olarak ucuza bulabilirsin ya da steamde alcaksan indirimi bekle bence. Eskiden olsaydı ülke değiştirme taktiğiyle steamden gta 5'i çok ucuza alabilirdin ama artık ülke sınırlaması gelmiş sanırım.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

miru

Alıntı yapılan: Kraus - 09 Haziran 2019, 20:52:45

Bence alabilirsin hiç düşünmeden, oynarsın her türlü paran boşa gitmez. Cdkey olarak ucuza bulabilirsin ya da steamde alcaksan indirimi bekle bence. Eskiden olsaydı ülke değiştirme taktiğiyle steamden gta 5'i çok ucuza alabilirdin ama artık ülke sınırlaması gelmiş sanırım.
Cd key nerden bulabilirim?Key mi daha ucuz olur yoksa indirimler mi?

QrzR