GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
02 Temmuz 2024, 15:14:58

GTA V - Lester Crest Kimdir?

Başlatan Jate, 15 Nisan 2020, 16:23:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jate




GTA Serisinin en dehşet verici soygunlarını içeren GTA V, atmosferi ile aklımıza kazınıyor. Peki ya tüm bu soygunların arkasında kim var? Tabiki de Lester Crest. Lester Crest, GTA V üzerindeki soygunları planlayan ve eski dostları olan Michael ve Trevor ile bunları hayata geçiren bedensel engelli bir Hacker'dır. Oyunun ilk soygunu olan Kuzey Yankton da ki banka soygununu planlayan Lester, soygundan hemen sonra yollarını Michael ve Trevor ile ayırmıştır. Aradan yıllar geçtikten sonra Lester, eski dostu olan Michael'in uy****rucu baronu Madrazo'ya olan borcunu ödeyebilmesi için ona yardım etmeye karar verir ve tekrardan büyük ve heyecan dolu soygunların planlarını yapmaya başlar. Lester aynı zamanda borsa ile çok ilgilidir ve rakiplerine yenik düşmemek için her zaman dostlarını manipüle ederek onlara işler verir. GTA V Hikaye modu bittikten sonra Lester, GTA V Online da karşımıza bomba gibi çıkar. Lester, "en yakın arkadaşım" dediği Paige Harris ile harika soygunlar planlamış, ancak GTA V Online'a gelen en son DLC olan "Diamond Casino Heist" soygunundan sonra artık bu işlere son vereceğini söyleyen Lester Crest isyan eder. Çinli bir hacker tarafından telefonu hacklenen Lester Crest, bu soygunu yapmak mecburiyetinde kalır ve başarı ile de tamamlar. Sizce Lester isyanında haklı mıdır? Hayatını soygunlara adamış bir hacker... Rockstar Games bu karakteri bitirir mi? Yoksa muhteşem soygun planlarına devam edecek mi?
Son düzenlenme: 21 Eylül 2020, 00:12:26 Jate

lacosapalm

Bilgilendirme için teşekkürler, Eline sağlık.  :helal:

- S O N

chmyera


lazlow

Teşekkürler bilgi için :)


Specter


Saygılarımla Specter...

Enkei

Kendisi samimi ve komik bir karakter. Bazı -yapmaya çalıştığı- şakaları güldürüyordu. Umarım kendisini GTA Online içerisinde görmeye devam ederiz. Konu için teşekkürler.  :helal:


heister

Lester'i yeni oyunda görmek mümkün olacak bence çünkü Lester GTA V'de çok büyük yer kaplıyor. Konu için teşekkürler.


Denizcankaya97

Lester aynı zamanda LJT kod adıyla sesini değiştirerek GTA Online'da MC Businesslarda da karşımıza çıkıyor. Oyunda eğer 5 farklı MC Business'ından sadece birine sahip olmamız halinde LJT kardeşimiz telefon rehberine ekleniyor ve kendisinin 7/24 telefon çağrılarına maruz kalıyoruz. Kendisi baskın yenildiğinde, supply almadıysak ya da az supply'a sahipsek veya supply'ımız var ama satmıyorsak kısaca her türlü koşulda başka bir oyuncuyla çatışma esnasında bile bizi arayabiliyor. Sırf bu sebepten GTA Online'da MC Businesslarını kapatan oyuncular mevcut.

Son düzenlenme: 16 Nisan 2020, 13:38:34 Denizcankaya97

Beauclerc


gtadelisi

Bu adamı anlatmaya gerek yok, bu adamı yaşamanız lazım. :D


Lineopth


heister

Abimi seviyorum. :) Lesler abim.


Uzzy

Dikkatimi çeken bir karakter. Teşekkürler.


Specter

Lester, dahiyane bir bilgisayar korsanı ayrıca kötü bir mizahşör :)


Saygılarımla Specter...

Tommy Vercetti