GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Epic Games'ten GTA V İndirmek İstemiyorsanız...

Başlatan Bahadır.., 20 Mayıs 2020, 16:51:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bahadır..

Bilgisayarınızda halihazırda daha önceden korsan sürümünü edindiğiniz GTA V var. Ve Epic Games'in bedavaya verdiğini gördünüz, ücretsiz aldınız ammavelakin oyunun boyutunun zaman içinde aldığı güncellemelerle 95 GB'a ulaştığını gördünüz. Ulan dediniz silip bir daha mı kurayım bunu. Hem İnternetim yavaş hem de hard diskim dolacak, ikisine birden zarar.

Elbette bu sorunun da bir çözümü var, gelin hep birlikte adımlar halinde inceleyelim:

1.Adım: Epic Games'ten GTA V oyununu indirmeye başlayın. Yaklaşık 20 mb indirin zira oyuna Epic Games'ten girebilmek için kendine ait Epic Games bölümünde oluşan bir klasörü olması lazım. Sembolik olarak bu indirmeyi yapıyoruz yani. 20 mb indirdikten sonra indirmeyi durdurun.

2.Adım: Elinizdeki GTA V kopyasını dosya olarak açın. İçindeki crack ve mod dosyalarını tamamen silin. Oyunu düzgünce oynayabilmeniz için oyunun ham hali gerekir. Sadece x64, update ve oyun dosyaları kalsın.

3.Adım: Oyun dosyalarını Epic Games'in oluşturduğu GTA V klasörüne atın.

4.Adım: Epic Games üzerinden indirmeye devam edin. Bir süre sonra bilgisayardaki GTA V dosyalarını taniyacaktir ve Online DLClerini indirerek yüklemeyi tamamlayacaktır.
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2020, 16:54:56 Bahadır..

lacosapalm

Yararlı bir konu. Eline sağlık.  :helal:

- S O N

Vupsen

Keşke bu konuyu bir hafta önce açsaydın. :D Eline sağlık.

Bahadır..

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 20 Mayıs 2020, 17:09:13

Geç olsun güç olmasın, kampanya bitmedi daha. Geçen hafta bu sitenin varlığından bile haberim yoktu bir de :)

gtadelisi

Güzel ve faydalı bir konu. Yorumum bulunsun belki trende çıkar da insanların ihtiyacını karşılar.

Lineopth

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 20 Mayıs 2020, 17:09:13
Haklı bir keşke. :D :D :D Anlatım için teşekkürler. İhtiyacı olan herkes değerlensin.

Uzzy

Alsam da oynayamam pc kaldırmaz. Ama teşekkürler.

heister

KamilPanpa37

Yalnız Epic Games Gta V'e ait korsan dosya bileşenlerini doğrulamayabilir, ama yinede denemekte fayda var,  :helal:

Bahadır..

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 08 Haziran 2020, 16:53:55
Yalnız Epic Games Gta V'e ait korsan dosya bileşenlerini doğrulamayabilir, ama yinede denemekte fayda var,  :helal:

O dosyaları işleme başlamadan önce sileceksiniz zaten :)

sweezy

bu konuyu neden çok geç gördüm ya o kadar crackli gtayı silip tekrardan 96 gb yükleme yapmasını bekledim :D
sağ olasın