GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Nisan 2025, 04:39:17

Side:V ~ www.side-rp.com

Başlatan Krips Je, 07 Nisan 2025, 15:32:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krips Je

SIDE V | YENİ NESİL ROLEPLAY DENEYİMİ BAŞLIYOR

"Side artık sadece bir sunucu değil, bir marka."

Side Roleplay, yaklaşık 3-4 aydır SA:MP platformunda aktif olan, stabil yapısı, oyuncu odaklı yönetimi ve özgün roleplay tarzıyla dikkat çeken bir sunucudur.
Bu kısa sürede sadık bir topluluk oluşturmuş, roleplay kültürüne katkı sağlamış ve kendine has bir oyuncu kitlesi edinmiştir.

Bugün ise yepyeni bir sayfa açılıyor.

Side, artık RAGE:MP platformunda da var:
Karşınızda Side V

Bu, sadece platform değiştirmek değil, bir vizyonun farklı bir evrende vücut bulmasıdır.
Side, şimdi yeni nesil imkanlarla, modern sistemlerle, daha geniş roleplay olanaklarıyla bambaşka bir yapıya evriliyor.

Side V: Genişleyen Bir Evren

Side V, SA:MP'teki karakteristik dokuyu koruyarak, onu RAGE:MP'nin sunduğu teknolojik altyapıyla harmanlayan bir projedir.
Bu projede sadece haritalar değil; sistemler, senaryolar ve şehir dinamikleri sıfırdan kurgulanmaktadır.

Roleplay burada bir görev değil, bir yaşam biçimi olacak.

Alıntı yapılan: undefined
Geçmişin izlerini taşıyan bir şehir, kararlarınızla şekillenecek bir dünya ve sizinle nefes alan bir evren...
Side V, sadece bir oyun değil; bir hikâyenin başlangıcıdır.

Side V'de Sizi Neler Bekliyor?

Sıfırdan geliştirilen özgün sistemler: Kopya değil, fikir ürünü
Dinamik ekonomi ve üretim-tüketim dengesi
Katmanlı meslek yapısı: Seviye atlamalı, uzmanlaşmaya dayalı iş alanları
Senaryoya bağlı şehir yapısı: Her bölgenin geçmişi, siyasi gücü ve sosyal konumu var
Detaylı karakter gelişimi: Ruhsal, fiziksel ve sosyal yönlerden etkilenebilen karakterler
Kurum bazlı rollerin önemi: Devlet, medya, mafya, yeraltı ve özel sektör dengesi
Topluluk odaklı geliştirme: Geliştirici ekiple oyuncular arasındaki açık iletişim kanalları

Side V, SA:MP'te edindiği deneyimi RAGE:MP'ye taşıyarak, roleplay dünyasında sağlam ve kalıcı bir yer edinmeyi hedefliyor.

Peki Neden Side V?

Çünkü bu proje bir heves değil, uzun vadeli bir planın parçası.
Side V, hazır altyapılarla değil; kendi özgün fikirleriyle, tutarlı sistemiyle ve güçlü yönetimiyle yola çıkıyor.

"Bizim için sunucu kurmak değil, evren yaratmak önemli."

Side V, yalnızca bir şehirde geçen sıradan hayatları değil; çatışmaları, seçimleri ve sonuçlarıyla yaşayan hikâyeleri anlatmak için kuruldu.

Yakında!

Geliştirme süreci tüm hızıyla devam ediyor.
İlk tanıtım videoları, kapalı test süreçleri ve detaylı sistem sunumları çok yakında paylaşılacak.
Birlikte geliştireceğimiz, birlikte büyüteceğimiz bu dünyada yerini almak için takipte kal.

PLATFORM BİLGİLERİ

→ Discord: https://discord.gg/ubdcNENVmm
→ Forum: https://www.side-rp.com/
→ Proje Durumu: Aktif geliştirme aşamasında

SIDE V | KENDİ DÜNYANI OLUŞTUR
Tarzı olanların değil, dünyasını inşa etmek isteyenlerin adresi.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2025, 20:29:00 Krips Je
"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

Feovac

SA:MP Üzerinde açtığımız Side Roleplay sunucumuzu RAGE:MP istemcisine de açmayı düşünüyoruz. Destek ve önerilerinizi bekliyoruz.  :serefe:

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu
Samp Media : discord.gg/sampmedia
Side Roleplay : discord.gg/siderpg
Azteca Deathmatch : discord.gg/azteca

deksdeveloper

SertugJust

Başarılar, umarım uzun soluklu ve kaliteli bir proje ortaya çıkarırsınız

xd

ELLİOX

Başarılar, sunucularınızın büyümesi dileğiyle <3

Murat Budak

RAGE:MP üzerinde sadece para kazanmaya odaklı açılan X sunuculardan farklı bir sunucu olacağını düşünüyorum en azından oyuncuların oynayabileceği bir sunucu olur başarılar.

Sherlock

Fazla iddia, oyuncuların beklentisini arttırır. Bu nedenle, bu şekilde yola koyulanlar genellikle oyuncuların beklentisi karşılayamadıklarından oyuncu kaybeder. Lakin, RAGE:MP diğer istemciler gibi değil. Rakip az, bu neticede kitle çekmeniz reklam sonucunda kolay olacaktır. Ve iddia konusuna geri gelirsek: haklısınız ve daha iddialı olmalısınız. Çünkü varlığını sürdüren kitleli türk sunucularına bakıldığında, yalnızca para hırsı ve boş rekabet görüyorum. Biri birinden, diğeri öbüründen öneri altında sistem çalıyor. Ve gereksiz modernliteyle sunucuyu mahvediyorlar. Yazdıklarınız ve yaptıklarınızla bu durumların önüne geçecek gibi görünüyorsunuz. Başarılar dilerim, sistem tanıtımlarınızı dört gözle bekliyorum.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2025, 20:42:29 Sherlock
Adımı duymuş olmayabilirsin ama herkes tanır beni :)

Krips Je

Alıntı yapılan: Sherlock - 17 Nisan 2025, 20:36:05
Fazla iddia, oyuncuların beklentisini arttırır. Bu nedenle, bu şekilde yola koyulanlar genellikle oyuncuların beklentisi karşılayamadıklarından oyuncu kaybeder. Lakin, RAGE:MP diğer istemciler gibi değil. Rakip az, bu neticede kitle çekmeniz reklam sonucunda kolay olacaktır. Ve iddia konusuna geri gelirsek: haklısınız ve daha iddialı olmalısınız. Çünkü varlığını sürdüren kitleli türk sunucularına bakıldığında, yalnızca para hırsı ve boş rekabet görüyorum. Biri birinden, diğeri öbüründen öneri altında sistem çalıyor. Ve gereksiz modernliteyle sunucuyu mahvediyorlar. Yazdıklarınız ve yaptıklarınızla bu durumların önüne geçecek gibi görünüyorsunuz. Başarılar dilerim, sistem tanıtımlarınızı dört gözle bekliyorum.

Yorumunuz ve yapıcı yaklaşımınız için teşekkür ederim. Fazla iddianın beklenti yaratma riskinin farkındayız ve bu yüzden şu an için her şeyi temelden, sağlam adımlarla inşa etmeye odaklandık. SideV Roleplay olarak şu anlık bir sistem tanıtımı paylaşmama sebebimiz, her şeyin tamamen sıfırdan, özenle hazırlanıyor olması. Hazır olduğumuzda toplulukla paylaşacağımız şeyin gerçekten kalıcı ve özgün olmasını istiyoruz.

Eleştirilerinizi ve önerilerinizi dikkate alıyor, bu yolda eksiklerimizi göz önünde bulundurarak ilerliyoruz. Takipte kalmanızı ve ileride yayınlayacağımız sistem tanıtımımıza da göz atmanızı çok isteriz. Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederiz. :)

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı