GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

LSC Roleplay - Türkiye'nin ilk resmi alt:V Multiplayer sunucusu

Başlatan İPŞİR, 08 Eylül 2020, 23:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumite

Poyraz67

LSC Roleplay - Game Admin, Sosyal Medya ve Forum Sorumlusu
- Türkiye'nin ilk resmi alt:V Sunucu LSC Roleplay

Poyraz67

Merhaba LSC-RP Ailesi,

Antalya, Adana, Mersin, Muğla için TEMA aracılığıyla fidanlarımızı bağışlıyoruz!

30.07.2021 - 07.08.2021 tarihleri arasında yapılan tüm yüklemeleri gün itibariyle başlattığımız bağış kampanyası ile birlikte ormanların tekrar yeşermesi adına bağışlıyoruz.

Yapılan ilk bağışı yönetim ekibi adına 15 fidan olarak bizler sağladık. Bu hafta boyunca devam ettireceğimiz bu kampanyada ister bizler aracılığıyla destek sağlayabilir, isterseniz de www.tema.org.tr/yenidenyesertecegiz adresinden kişisel olarak destek verebilirsiniz.

Başlattığımız bu kampanya ile birlikte tüm Roleplay sunucularını desteğe davet ediyoruz.

#1Fidan1000Hayat - Hep birlikte yaşamı da umudu da yeniden yeşerteceğiz.

Son düzenlenme: 30 Temmuz 2021, 16:46:42 Poyraz67

Poyraz67

reymisteryo619

sunucu güzel, para kazanmak için bir sürü seçenek var ama siz para kazanmak için çaba gösterip zaman harcarken adminlerle arası iyi olan kişilerin sizden çok daha hızlı bir sürede zengin olabilmesi can sıkıyor gerçekten. zenginlik hayaliniz varsa adminlerle kanki olun.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Poyraz67

Herkese selamlar! Tam bir yıl önce bugün başladığımız serüvende bizim yanımızda olan herkese teşekkür etmek adına bu duyuruyu sizinle paylaşıyoruz.

Türkiye'de GTAV platformunun tek text-based sunucu olmanın gururunu siz değerli oyuncularımızla paylaşırken, bu yolda çektiğimiz tüm sorunlarımızı geçtiğimiz süreçte geride bırakmayı başarmış, sıfırdan oluşan bir projeyi sizlerin de desteğiyle rakipsiz hale getirmiş bulunmaktayız.  Bir yıl boyunca LSC platformu hakkında karalamaya yönelik ithamlarda bulunan insanlara dâhi kapımızı açmış, sahiplenen bir duruşla tüm oyuncularımıza eşit davranmayı planladığımız bu yolda birinci yılımızı tamamlamış bulunmaktayız.

LSC platformu olarak belirlediğimiz duruştan asla vazgeçmemiş, tavizlerimizden ödün vermeyerek bu projeyi bir platform, hatta arkadaşlık ortamı haline getirmiş bulunmaktayız. Her zaman eleştiriye açık olduğumuzu bir kez daha sizlerle paylaşarak, bir yıllık süreç boyunca çoğu hatayı çözmüş; neredeyse tüm oyuncuların sorunlarıyla ilgilenmiş, herkesin hoşuna gidebilecek yenilikleri sağlamış, dikte etmeden, oyuncularla dost olabileceğimiz anlayışıyla herkes için eğlenceli bir platformu oluşturabildik, bunun gururunu da sizlerle paylaşmaktan keyif duyuyoruz.

Başlangıçtan itibaren sunucunun tüm problemleri için yardımcı olmaya çalışan, sunucu sağlayıcı sebebiyle her kopma yaşadığında sabrı taşan fakat yine de yanımızda olan, kısacası LSC platformunu bir sosyal çevre ve aile ortamı haline getiren tüm oyuncularımıza yönetim ekibi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Birinci yılımızı sizlerle kutlamayı da ihmal etmeyip, gün boyunca yapacağımız aktivitelerden de bahsetmek istiyoruz:

Alıntı yapılan: Aktiviteler
- 1. Yıl etkinliği için gün boyu 2X PAYDAY-EXP açık.
- Evlerin sistemsel satış fiyat %80'e çekildi.
- Araçların sisteme satış fiyatı %80'e çekildi.
- İşyerlerinin satış fiyatı %80'e çekildi.
- 20.00 - 00.00 saat aralığında sunucu içerisinde çekiliş sistemiyle 200 LSC-P dağıtılacaktır. Çekilişlere katılmak için oyun içi duyuruları takipte kalmayı unutmayın.

TAKTAK26

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Krozfayer

Ekipçe sunucuya uğraşmıştık gerçekten rol kalitesi iyi güzel bir sunucu fakat çok fazla Gun RP dönmüyor sanırım şehir çok sessizdi.

CACompton

Alıntı yapılan: Krozfayer - 24 Ekim 2021, 10:32:38
Ekipçe sunucuya uğraşmıştık gerçekten rol kalitesi iyi güzel bir sunucu fakat çok fazla Gun RP dönmüyor sanırım şehir çok sessizdi.
Sunucuda gun rp dönüyor ama birlikler genel olarak silah ve mühimmatı dengeli kullanma açısından, durmadan raid atmak yerine tek seferlik veya misilleme şeklinde cevaplar veriyor sonrasında diplomasiye çıkıyor yolları tüm gün çatışılan bir şehir ortamı yok yani.

TAKTAK26

Alt:V üzerindeki en iyi sunucu hepimiz için her konuda iyi ama oyuncuların son konuda her şeyi şikayet etmesi garip bir durum. Şikayet etmek yerine örnek olacak iyi bir şeyler yapsak güzel olacak.  :kral:

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

gercekcibakan

alt:V TR için şu an zaten tek el bir sunucu. Sunucu sistemler olarak cidden kaliteli, daha iyisi de olabilir fakat bu hâli bile eksikler olsa bile. Rol kalitesi olarak aynı kaliteden bahsedemeyeceğim. Rol yaratmaya yanaştıklarını düşünmüyorum, LSC bir üründür rol yapmak sizindir diyip geçiyorlar. Mart aylarında cidden rol kalitesi ve aktif rol imkanı çok iyiydi. Şimdi ne durumda bilmiyorum fakat MTA üzerinden gelen oyuncular ile doldu. Buraya adminler veya genel yönetim hakkında çok şey yazılır ama kirletmeye gerek yok, çok drama var o kısımlarda.

PD kısmına atıf yapmazsam olmaz, cidden rezalet. PD yönetim bilgisi cidden çok kötü, kolluk kuvvetleri rollerine dair bir şey bilmiyorlar. Bu kısımda da anlatacağım bir ton konu var ama yine kirletmek istemiyorum. Eğer LAPD baz alınarak gerçek bir kolluk kuvveti rolü yapmak istiyorsanız tercihiniz burası olmamalı.

Hep kötülemeyelim, GTA V'de rol yapma deneyimi sağlıyor. Kaliteye aşırı takılmıyorsanız eğlenebileceğiniz bir yer, güzel vakit geçirebilirsiniz. Yine şu an legal olarak FD'den çok anlamasamda fena değil gibi duruyor. Sebebi de ilgilenen kişinin tecrübesi.

Başarılar diyerek uzaklaşıyorum.

CACompton

Alıntı yapılan: gercekcibakan - 12 Kasım 2021, 01:16:52
alt:V TR için şu an zaten tek el bir sunucu. Sunucu sistemler olarak cidden kaliteli, daha iyisi de olabilir fakat bu hâli bile eksikler olsa bile. Rol kalitesi olarak aynı kaliteden bahsedemeyeceğim. Rol yaratmaya yanaştıklarını düşünmüyorum, LSC bir üründür rol yapmak sizindir diyip geçiyorlar. Mart aylarında cidden rol kalitesi ve aktif rol imkanı çok iyiydi. Şimdi ne durumda bilmiyorum fakat MTA üzerinden gelen oyuncular ile doldu. Buraya adminler veya genel yönetim hakkında çok şey yazılır ama kirletmeye gerek yok, çok drama var o kısımlarda.

PD kısmına atıf yapmazsam olmaz, cidden rezalet. PD yönetim bilgisi cidden çok kötü, kolluk kuvvetleri rollerine dair bir şey bilmiyorlar. Bu kısımda da anlatacağım bir ton konu var ama yine kirletmek istemiyorum. Eğer LAPD baz alınarak gerçek bir kolluk kuvveti rolü yapmak istiyorsanız tercihiniz burası olmamalı.

Hep kötülemeyelim, GTA V'de rol yapma deneyimi sağlıyor. Kaliteye aşırı takılmıyorsanız eğlenebileceğiniz bir yer, güzel vakit geçirebilirsiniz. Yine şu an legal olarak FD'den çok anlamasamda fena değil gibi duruyor. Sebebi de ilgilenen kişinin tecrübesi.

Arkadaşın söylediklerine kısmen katılıyorum bunun üstüne bir şeyler eklemek istiyorum. Kitlesel akınlara yapılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum rol kalitesi yetersiz, düşük bilgili oyuncular banlanıyor genel olarak. Bu Mta-Fivem kitlesi işte tezek samp sunucularından gelen o bu kitle olarak bakılmamalı eğer bakılırsa rol yapma girişiminde bulunacak kimse kalmaz. Zaten sunucu içinde bir rol ayrışması mevcut eski oyuncular genellikle ID'ye bakıp role giriyor rolleri low rp olan oyunculardan çoğu kişi uzak duruyor zaten, O oyuncularda troll vs gibi durumlar yaparken anında banlanıyor. PD konusunda haklı olabilirsin kısmen genel olarak Memur I civarı hevesi olan kişiler konudan bağımsız fazla ''Lspd dokunulmaz'' olarak klasik bir pd davranışı yapıyor bu zaman zaman çoğu sunucuda olabiliyor zamanla departmanda kendine çeki düzen verebiliyor bu tamamiyle dönemsel atıyorum 8.Dönem pd kadrosu efsane iken 11-12 dönem tamamen trash olabiliyor, bu nedenle pd üstüne yönetimin biraz daha yoğunlaşması gerektiğini düşünüyorum hem pd hem illegal. FD'ye gelirsek eddard adminin elinde kendisini SAMP ortamından tanıyorum fd bağımlısı bir eleman olduğu için bu konuda fd'yi sunucu içinde daha da  ileri götüreceğinden şüphem yok. İllegalde hafif bir düzensizlik oluyor ara sıra olan bu düzensizlikte bence son dönemde gelen yeni doc birliği ve senaryolar ile takviye ediliyor, fakat içimde hep kalan bir yaradır son dönemde illegal quest ekibi geniş bir senaryo üstüne kurulu galiba önceden, Vitaly adlı doc birliği döneminde her birliğe neredeyse haftada 3-4 quest çekilirken bu son dönemde yok oldu yeni quest ekibi var mı bilmiyorum fakat eski ekip gelip tekrardan quest dağıtabilirse çok güzel olur Baldomera ,Leandro,James Mcdowel karakterleri sunucuya yeni başlayan birlikler arasında mekik dokuyup onları illegale daha çok çoşkulu bir şekilde hazırlıyordu tekrar quest rollerinin canlanması sağlanırsa mükemmel olur.

gercekcibakan

Alıntı yapılan: CACompton - 14 Kasım 2021, 21:45:46
Alıntı yapılan: gercekcibakan - 12 Kasım 2021, 01:16:52

Arkadaşın söylediklerine kısmen katılıyorum bunun üstüne bir şeyler eklemek istiyorum. Kitlesel akınlara yapılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum rol kalitesi yetersiz, düşük bilgili oyuncular banlanıyor genel olarak. Bu Mta-Fivem kitlesi işte tezek samp sunucularından gelen o bu kitle olarak bakılmamalı eğer bakılırsa rol yapma girişiminde bulunacak kimse kalmaz. Zaten sunucu içinde bir rol ayrışması mevcut eski oyuncular genellikle ID'ye bakıp role giriyor rolleri low rp olan oyunculardan çoğu kişi uzak duruyor zaten, O oyuncularda troll vs gibi durumlar yaparken anında banlanıyor. PD konusunda haklı olabilirsin kısmen genel olarak Memur I civarı hevesi olan kişiler konudan bağımsız fazla ''Lspd dokunulmaz'' olarak klasik bir pd davranışı yapıyor bu zaman zaman çoğu sunucuda olabiliyor zamanla departmanda kendine çeki düzen verebiliyor bu tamamiyle dönemsel atıyorum 8.Dönem pd kadrosu efsane iken 11-12 dönem tamamen trash olabiliyor, bu nedenle pd üstüne yönetimin biraz daha yoğunlaşması gerektiğini düşünüyorum hem pd hem illegal. FD'ye gelirsek eddard adminin elinde kendisini SAMP ortamından tanıyorum fd bağımlısı bir eleman olduğu için bu konuda fd'yi sunucu içinde daha da  ileri götüreceğinden şüphem yok. İllegalde hafif bir düzensizlik oluyor ara sıra olan bu düzensizlikte bence son dönemde gelen yeni doc birliği ve senaryolar ile takviye ediliyor, fakat içimde hep kalan bir yaradır son dönemde illegal quest ekibi geniş bir senaryo üstüne kurulu galiba önceden, Vitaly adlı doc birliği döneminde her birliğe neredeyse haftada 3-4 quest çekilirken bu son dönemde yok oldu yeni quest ekibi var mı bilmiyorum fakat eski ekip gelip tekrardan quest dağıtabilirse çok güzel olur Baldomera ,Leandro,James Mcdowel karakterleri sunucuya yeni başlayan birlikler arasında mekik dokuyup onları illegale daha çok çoşkulu bir şekilde hazırlıyordu tekrar quest rollerinin canlanması sağlanırsa mükemmel olur.

Cevaplayayım, haklısın bir kişi rol bilmiyor olsa bile rol yapma hakkını elinden almamak gerekli burada o insanlara kötüleme yapmıyorum. Herkesin iyi rol yapmasını isterim fakat burada olay bu kitlenin bilinçsiz şekilde sadece sunucu kişi sayısı artsın diye doluşması. Artık sayıları çok fazla ve herhangi bir öğretim zaten yapılmıyor. Rol yapılarak öğrenilir fakat iyi rol yapmayı iyi rol yapan insanlarla öğrenebilirsin veya kendini rol kareler vb birçok türevle geliştirebilirsin. Bu böyle ilerlemiyor, rol yaratılmıyor.

PD kısmına geleyim, PD içerisinde bulundum. Son gelen dönemden örnek vermişsin, bu kişilere tecrübesiz diyebilirim ki yapılması gereken rol de çaylak rolüdür. Fakat daha akademi kötüyken, daha yeni yapılan el kitabında bile hatalar bulunurken bu insanların da gerçek bir kolluk kuvveti rolü yapmasını beklemem, bekleyemem. İçinde bulundum dediğim gibi birçok konu anlatabilirim sana PD içerisinde dönen olaylardan. Yönetimin bilgisinin düşük olduğunu söylüyorum yeni gelen kişilere iyi bir eğitim veremiyorlar çünkü kendileri daha bilmiyor. Durum böyle olunca adam hem tecrübesiz hem hatalı şeyler öğreniyor, sonra PD neden bu kadar güçlü ve dokunulmaz. Örnek üzerinden 8. Dönem falan demişsin fakat emin ol onlar bile bilmiyor.

FD'ye gelirsek evet eddard'ı SA:MP'ın köklü sunucularından biliyorum, o yüzden zaten FD'si kötü demiyorum FD bilgim çok olmadığı için bir yorum yapmıyorum ama eminim kat kat PD'den iyidir FD'ye laf atmadım zaten FD rolü rahatlıkla yapılır çünkü tecrübeli ve elinden geldiğince kaliteli yönettiğini düşünüyorum bir problem yok.

İllegal konusunda quest rol ekibi vb demişsin, orada da bulundum. Orası çok garip benim açımdan çünkü senaryolar hazır olsa bile role ya çok geç dökülüyor ya da dökülmüyor. Sonra bir adminin kafasına eserse olayı devralıyor 2 yapıyor tekrar hop pasife doğru çekiliş. Quest rol ekibinde arayış PD, FD vb aktif bir rolde bulunmamaktı. Fakat birkaç ayda yapılan quest rol 1 elimin parmağını geçmedi. Öyle bir aktif durum yok orada kısacası.

Toparlarsam dediğim gibi kaliteli bir yer değil ama kaliteye takılmayan birisiyseniz çok eğlenebilirsiniz, keyifli. FD önerim, PD uzak durun, sivil rollerden bıkmadıysanız klasik 2 kafeye git onu bunu iç rolleri, ergen rollerine bayılmadıysanız yapabilirsiniz. GTA V'de cidden çok keyifli birçok rol olanağı yaratılabilir, birçok quest rol, etkinlik yapılabilir fakat söylediğim gibi LSC bir ürün ve rol oyunculara kalmış. Saldım çayıra oyna takılmaları cidden kötü. Cidden üzülüyorum öyle bir sunucuda mükemmel roller yaratılabilecekken böyle olmasına. Yine de GTA V'de rol yaparak eğlenmek istiyorsanız tercihiniz burası olabilir, iyi forumlar.