GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Fivem Salvador Roleplay Tanıtım - İddaalı geliyoruz.

Başlatan KuXzKa, 11 Eylül 2020, 17:38:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KuXzKa

Selamlar! Bugün sizlere uzun süredir üzerinde çalıştığımız projemiz Salvador Roleplayden bahsedeceğim.

Logo

Öncelikle şöyle başlayalım. Yetkili ekibimizdeki herkes rol bilgisi üst düzey olan kişiler. Bazıları SAMP'da bazıları ise Fivem'de çok çok uzun süreler boyunca oynamış olan bir yetkili ekibimiz var. Kendine güvenen genç ve gerçekten işinin ehli bir developer, oyunculara her zaman yardım etmeye çalışan ve her zaman oyunculara iyi niyetli yaklaşan Stafflarımız var.

Sunucumuzla devam edelim. Sunucumuz nasıl, ne gibi scriptleri var?
Sunucumuzun mantığını çok bilinen ve whitelistlerini 3-4 ayda bir açan Fivemin en popüler(ismini vermeyelim) sunucularına benzer yapmaya çalıştık bunu nasıl yaparız diye uzun süre uğraştıktan sonra sunucumuzu çoğu sunucunun isminde olup gerçekleştiremediği Hard-RP mantığının üzerine kurmaya karar verdik ve Türkiye'nin popüler sunucuları arasına girmeye de kararlıyız.

Gelelim scriptlere. Aşağıda fotoğraflarını göstereceğim Hard-RP'yi size en iyi şekilde yaşatabilecek scriptler ekledik sunucumuza. İlk olarak örneğin sinema ymapimiz ve sinema scriptimiz var. Sosyal RP yi çoğaltmak için ekledik ve sinemacı mesleği de ekledik yanına. Başka örnek verirsem silah çektiğiniz NPC bile sizin karşınızda ellerinizi kaldırıyor ve Fear RP yapıyor diyebiliriz :D ve de gelelim bizim muhtemelen en çok övüneceğimiz scripte, telefon. Telefonu yaparken 1001 tane sorun atlattık ve sizlere gerçekten güzel bir telefon tasarladık ve uygulamaya geçirdik. Altta da görebileceğiniz gibi diğer hiçbir sunucuda bulunmayan telefonumuzu yoğun uğraşlar sonucu sunucumuza ekledik. Sizlerin oyun zevkini en üst seviyeye çıkartmak için Developerımız,Ownerlarımız ve bizzat ben en iyi, en yenilikçi ve en gerçekçi scriptleri sunucumuza eklemeye çalıştık ve sonucunda Developerımızın kendi oluşturduğu paketi bizlerin içine eklemeler yapması ile birlikte bunu başardık diye düşünüyorum.

Sunucuya nasıl kayıt olabilirsiniz?
Sunucumuza alımları şu anda discord üzerinden yapmaktayız. Aşağıda vereceğim linkden discordumuza ulaşabilir, kayıt etmesi için yetkililerimizi etiketleyebilirsiniz. Şimdiden uyarayım sunucumuz Hard-RP olduğu için sunucuya uyum sağlayamayacaksanız gelmemenizi öneririm. Sizleri biraz zor, biraz detaylı bir mülakata sokuyoruz ama bazı sorulara öyle cevaplar verirsiniz ki diğer soruları sormaya gerek kalmaz. Sunucumuza alındığınız takdirde de kurallara uyumunuz çok önemlidir. Kurallara uymayanlar için de uyarı ve ban sistemlerimiz mevcuttur.

Sunucumuzdaki sisteme ek not: Sunucumuzda illegal ve legalin arasındaki dengeyi sağlamak için yaptığımız bir şey var onu da anlatayım daha sonrasında da konumuzu bitirelim. Öncelikle sistemi yapma sebebimizi söylüyorum. Bunu yapma sebebimiz legaller genelde sunucularda illegallerden daha alt seviyede gibi görülür ve illegaller genelde bir üstünlük kurar.Böyle olunca da Sosyal RP sunucuda %90 oranında azalır. Bizim sunucumuzda kesinlikle böyle bir şey yok. Kartel,baron,mafya sistemi yok. Sadece bir ekip olarak gelirseniz illegal topluluk olabilirsiniz. Bu da şöyle oluyor; aile,çete,gang açabilirsiniz aile isminiz discord içi perm olarak verilir fakat oyun içinde silah teslimatı vb. illegal işler hariç bir destek verilmez. Aynı zamanda illegaller polis illegalleri sıkıştırmadıkça, polisler illegallere karşı herhangi bir baskın vb. şeyler atmadıkça polisleri tarayamaz. Sadece polis de değil ortalık yerde silah çıkartıp tarayamaz silahını göstere göstere taşıyamaz ve asker gibi birbirleriyle tamamen aynı pedler, aynı kıyafetler yapıp gezemezler(renkler tabii ki aynı olabilir eğer o çetenin,ailenin veya gangin rengi varsa). Bunun da -sunucumuz Hard-RP olduğu için- karşılığını biz yetkililer vermeyiz, polisler IC olarak olayı çözer ve de eğer illegal kişi/ekip bu tarz davranışları çok sergilerse kişiyi veya ekibi komple müebbet hapise atarak cksını isteyebilir. Bunun amacı kesinlikle hiçbir aksiyon olmasın vb. şeyler değildir. Yine illegallere silah teslimatı falan yapılacak birbirleri arasında tatlı tatlı çatışma, kavga rolleri dönecek fakat sunucumuzun sosyal rpsini azaltıp komple gun rpye dönmesini azaltmak için böyle bir karar aldık ki yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. Her şey bir sınır dahilinde olmalı sonuçta.

Daha fazla bilgi için discord sunucumuza gelerek kayıtta bilgi almak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Gelelim linke ve fotoğraflara
Discord: Discord

Scriptfoto1
Scriptfoto2
Scriptfoto3
Scriptfoto4
Scriptfoto5
Scriptfoto6
Scriptfoto7
Scriptfoto8
Scriptfoto9
Scriptfoto10
Scriptfoto11
Son düzenlenme: 11 Eylül 2020, 17:47:22 KuXzKa Sebep: Fotoğraflar görümüyor. + ekleme

NikolaiS

KuXzKa

Alıntı yapılan: NikolaiS - 11 Eylül 2020, 17:58:07
Özenip bir tanıtım hazırlasaydınız ya.

Burası tartışma çıkarma yeri değildir. Kabaca değil güzelce eleştirebilirsiniz.

NikolaiS

Alıntı yapılan: KuXzKa - 11 Eylül 2020, 18:33:53
Alıntı yapılan: NikolaiS - 11 Eylül 2020, 17:58:07
Özenip bir tanıtım hazırlasaydınız ya.

Burası tartışma çıkarma yeri değildir. Kabaca değil güzelce eleştirebilirsiniz.

Tartışma çıkartmadım hocam, sen tartışmaya rastlamamışsın daha önce sanırım.
Özenli ve düzenli bir tanıtım değil, ne vaat ediyorsunuz veya neyi amaçlıyorsunuz hiçbir şey belli bile değil. Bu bir eleştiridir, bunu "kaba" olarak algılayıp öylece bırakmak sizin elinizde.

Coiner

Bölüm kuralları gereği arşiv.
Son düzenlenme: 22 Aralık 2020, 11:33:22 Coiner
Coiner