GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[FiveM] Roswand Roleplay — discord.gg/roswand — roswand is a brand!

Başlatan Krips Je, 06 Eylül 2023, 12:39:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krips Je

Roswand Roleplay

Genel

Roswand Roleplay (Grand Theft Auto V) işlemcisi altında oluşturulmuş bir projedir. Bu projede herkese rahat bir rol deneyimi yaşatmayı planlıyoruz.

Önceliğimiz sunucu ekonomisini istikrarlı tutmak ve oyunculara daha keyifli bir ortam sunmaktır. Sunucumuz metin yazılı üzerinden geliştirilecektir. Genel güncellemelerden haberdar olmak için discord sunucumuzu takip edebilirsiniz!

Vizyonumuz

Grand Theft Auto V Platformunun canlılığını sağlayan ve arkadaşlık ortamları yaratan, amerikan konseptini en doğru şekilde ilerleten, oyuncu ve eğlence odaklı olmaya devam eden bir Text yazılı Medium sunucusu!

Misyonumuz

Oyuncu ve eğlence odaklı olmayı esas alan, oyuncuların fikirlerine önem veren, oyuncuların huzurunu bozmayacak zararlı materyallerle mücadele eden, her zaman gelişime açık olan bir Amerikan sunucusudur.

Bağlantılarımız

Son düzenlenme: 06 Eylül 2023, 21:54:09 Krips Je

Krips Je

Tüm yeni güncellemeler ve yenilikler yakında burada paylaşılacaktır. Cevaplarınızı bekliyor olacağız! :3

Rodri

Başarılar dilerim, hangi istemcide olduğunu belirtmediniz?, rage mi yoksa altv istemcisini mi kullanmaktasınız?. Sadece gta 5 oldunu belirtmişsiniz.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Krips Je

Alıntı yapılan: Rodri - 06 Eylül 2023, 13:18:14
Başarılar dilerim, hangi istemcide olduğunu belirtmediniz?, rage mi yoksa altv istemcisini mi kullanmaktasınız?. Sadece gta 5 oldunu belirtmişsiniz.

FiveM düşünüyoruz, bu konuda anket açacağız.

deksxyz

Rodri

Alıntı yapılan: Krips Je - 06 Eylül 2023, 14:11:07

Anladım, rage öneririm. Tekrar'dan başarılar.

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Krips Je

Alıntı yapılan: Rodri - 06 Eylül 2023, 14:40:32
Alıntı yapılan: Krips Je - 06 Eylül 2023, 14:11:07

Anladım, rage öneririm. Tekrar'dan başarılar.

Onu düşünüyoruz şuan da. gerekli bilgileri paylaşacağız.

marcie

Krips Je

Alıntı yapılan: marcie - 06 Eylül 2023, 16:31:12
Başarılar, alt:V veya Rage öneririm.
Alt:V ve RageMP ye giriş yapamıyorum. Error veriyor ve ne kadar yol denediysem çözemedim. O yüzden çare olarak FiveM düşündük. Halen platform belirlenemedi.

deksxyz

Gelen yorumların her biri için teşekkürler. Cansınız <3

Krips Je

Projemizi FiveM işlemci üzerinde ilerletmeye karar verdik. Snippet'ler ve güncellemeler yakında yayınlanacaktır.

ByAlone