GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TEXT] GTATurk RPG • gtaturk-rpg.com

Başlatan Joker, 13 Nisan 2021, 20:52:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chinohead

reisler el atmışken gtaturk forumu da açın bari ya :D

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

TRSinan28

Tanıtım oldukça güven veriyor, şahsen buraların değerleneceğine inanıyorum. Başarılar dilerim.

Gixy

Güzel yorumlarınız için ekip adına teşekkür ederim, çok az kaldı.

Gixy

Gixy

Ekip Başvuruları.

Oyun açılışına hazırlanırken ekip başvurularını aktifleştiriyoruz. Herkesin küçük veya büyük bir görev üstlenmesi gerektiğine inanıyoruz. Sunucu yönetimine katkı sağlamak isteyen herkesi başvurmaya davet ediyoruz.

Başvuru: https://gtaturk-rpg.com/ekip/

Not: Başvurular, 6 Haziran Pazar akşamı 23:59'da sona erecektir.

Gixy

GTATurk RPG

Açılış tarihimizi 2 Temmuz Cuma, akşam 9:30 olarak belirledik. Açılış trailerımız yayında! İyi seyirler!

Yarın, ek detaylar ve planlama ile ilgili bilgilendirme yayınlayacağız. Sağlıcakla kalın!

Impeccable

TAKTAK26

kumite

admin kadrosu rezil rüsva olmasa hoş sunucu. mitsuya buradan selamlar toxicliğin atası kendisi.

mitsu

Alıntı yapılan: verdant - 19 Temmuz 2021, 20:39:33
admin kadrosu rezil rüsva olmasa hoş sunucu. mitsuya buradan selamlar toxicliğin atası kendisi.

Discord kanalından herkesi etiketleyerek küfürler eden kişilerin burayı ağlama duvarı gibi kullanmaları ne komik.Sizlere ceza vermemek için ekstra bir çaba sarf etmemize rağmen toxicliğinizi elden bırakmıyorsunuz. Samptan geliyorsunuz artık rol öğrenin ve kötü tutumunuzu bir kenara bırakın.

kumite

Alıntı yapılan: mitsu - 19 Temmuz 2021, 21:56:21

Discord kanalından herkesi etiketleyerek küfürler eden kişilerin burayı ağlama duvarı gibi kullanmaları ne komik.Sizlere ceza vermemek için ekstra bir çaba sarf etmemize rağmen toxicliğinizi elden bırakmıyorsunuz. Samptan geliyorsunuz artık rol öğrenin ve kötü tutumunuzu bir kenara bırakın.
ben mi herkesi etiketleyerek sövmüşüm? ulan ne yalancı ne ezik bir adamsın lan sen? fikrine karşı çıkan herkesi farklı fikirde ki herkesi özelden tehdit edip banlıyorsun. iki günde dört kişiyi banladın ulan ucube. banladığın kimse kimseye sövmedi o kanallarda. adamın birisi pd yönetimi değişecek mi dedi diye ban attın lan

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

canshakur

Alıntı yapılan: verdant - 20 Temmuz 2021, 02:09:59
Alıntı yapılan: mitsu - 19 Temmuz 2021, 21:56:21

ben mi herkesi etiketleyerek sövmüşüm? ulan ne yalancı ne ezik bir adamsın lan sen? fikrine karşı çıkan herkesi farklı fikirde ki herkesi özelden tehdit edip banlıyorsun. iki günde dört kişiyi banladın ulan ucube. banladığın kimse kimseye sövmedi o kanallarda. adamın birisi pd yönetimi değişecek mi dedi diye ban attın lan

:smiley:

Son düzenlenme: 09 Ağustos 2021, 03:21:22 Coiner Sebep: özel mesaj paylaşımı yasaktır.
| since 2017

Joker

K&A

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder