GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 15:03:52

Speedrun Otağı Yeni Video Yayında!

Başlatan GH-Baris, 27 Nisan 2020, 15:30:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GH-Baris

1. Ara Sahneli Los Santos Speedrun'u
https://www.youtube.com/watch?v=k-e41c-25YU&t=369s
2. Ara Sahnesiz Los Santos Speedrunu
https://www.youtube.com/watch?v=ZurgVc9zVuk
Son düzenlenme: 30 Nisan 2020, 13:49:28 GH-Baris Sebep: YouTube linki düzeltilmiştir.

DracDonix

Ara sahneleri geçip öyle speedrun yapsaydın.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Denizcankaya97

Vay helal olsun, Türk speedrunner görmek güzel. Bir ara bu adamın videolarına bakıyordum ben de:

GH-Baris

Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 27 Nisan 2020, 15:34:08
Ara sahneleri geçip öyle speedrun yapsaydın.
Kendimi ilk başta ara sahneli denemek istedim başarılı olduğumu düşünüyorum Değerli yorumun için teşekkürler

Alıntı yapılan: Denizcankaya97 - 27 Nisan 2020, 15:37:28
Vay helal olsun, Türk speedrunner görmek güzel. Bir ara bu adamın videolarına bakıyordum ben de:

Küçüklüğümden beri hayalimdi hayata geçirmeye başladığım içinde mutluyum değerli yorumun için teşekkürler :)
Son düzenlenme: 27 Nisan 2020, 16:47:33 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

KamilPanpa37

Türkiye'de pek speedrun içeriği yapan youtube kullancıları yok hatta hiç yok, gerçekten güzel hazırlamışsın eline sağlık, çoluk çocuğun Gta çöplüğüne çevirdiği spekülatif açıdan Gta serileri ile ilgili ne tarihi,ne hikaye ve ne de karakter bilgisi ile ilgili en ufak bir fikri olmayan boş mizah amaçlı saçma sapan video içerikleri üreten youtuber bozuntularının yapmış olduğu içeriklerden ise senin yapmış olduğun şu içerik kat kat daha eğlenceli ve kaliteli, böyle ciddi bir işe giriştiğin için de ayrıca tebrik ederim, umarım yakın zamanda emeğinin karşılığını alırsın.  :helal:

talha0ff

Tebrik ederim.Fakat ekran kaydı için kırılmış ve ya tam lisanslı bir yazılım kullanmanı tavsiye ederim.

Vupsen

Hevesini kırmak istemem ama speedrun yaparken sinematik sahneleri geçmemek çok saçma...Millet 4-5 saatte tüm hikayeyi bitiyor sen 3.5 saatte Los Santos'dan çıkamamışsın.
Şu listeyi rehber edinerek daha iyisini yapmaya çalışabilirsin.

gtadelisi

Sahneleri geçerek eminim ki çok daha iyisini yapabilirsin.

GH-Baris

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 27 Nisan 2020, 23:03:20
Hevesini kırmak istemem ama speedrun yaparken sinematik sahneleri geçmemek çok saçma...Millet 4-5 saatte tüm hikayeyi bitiyor sen 3.5 saatte Los Santos'dan çıkamamışsın.
Şu listeyi rehber edinerek daha iyisini yapmaya çalışabilirsin.
Bakacağım, ve hikayeyi ve ara sahneleri sürekli geçerek oynadığım için biraz bilgi edinmek için böyle yaptım bir dahaki videoda ara sahneleri geçerek yapacağım ve buraya ekleyeceğim

GH-Baris

Alıntı yapılan: gtadelisi - 28 Nisan 2020, 09:43:45
Sahneleri geçerek eminim ki çok daha iyisini yapabilirsin.
Bir dahaki video o şekilde olcak takipte kal :)

Tommy Vercetti

Ara sahneler olmasa çok ciddi bir zaman açığı kapatırsın. Çok güzel.

lacosapalm

Eline sağlık, eksiklerini giderip daha iyi videolar yapabileceğine inanıyorum. Yeni videoları beklemekteyim,iyi forumlar.  :helal:

- S O N

GH-Baris

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 28 Nisan 2020, 14:31:03
Ara sahneler olmasa çok ciddi bir zaman açığı kapatırsın. Çok güzel.
Şuan aynı videonun Ara sahnesiz halini renderliyorum yorumun için teşekkürler toplam 1 saat 20 dakikalık açık kapattım.

Desky

Türklerden görmemiştim eline sağlık. İzlemedim ama izleyeceğim.

GH-Baris

Alıntı yapılan: Desky - 30 Nisan 2020, 14:00:34
Türklerden görmemiştim eline sağlık. İzlemedim ama izleyeceğim.
Türklerde var ama fazla yok bu benim için bir gurur