GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA San Andreas - Ev Soygunu / Burglary [REHBER]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 27 Mart 2022, 23:19:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey


BURGLARY Nedir?

Burglary, türkçe anlamı ile Evlere Zorla Girmektir. Kırma, çalma anlamlarına da gelir. GTA San Andreas'ta bir yan görev olan Burglary, oyunun 100% gereksinimi için gerekli olan ve fazladan para için yapılabilecek etkinliklerden bir tanesidir.

Bu yan-görev Ryder tarafından verilen Home Invasion (Ev Baskını) görevinden sonra aktif ve etkileşime geçilebilir bir etkinliktir.

Görevin amacı çok basittir. Gece vakti çeşitli evlere gireriz ve evlerde bulunan eşyaları kamyona yükleyerek, işimiz bittikten sonra LB'nin garajına sürerek bunları ona satarız.

Bu görev sadece 20:00 ila 06:00 vakitleri arasında başlatılabilir ve bu zaman limiti içinde (görev başlatılmış iken) herhangi bir eşya kamyona teslim edilmediyse, görev otomatik olarak sona erer.


BURGLARY'den Para Nasıl Kasılır ve Nasıl Tamamlanır?

Para Nasıl Kasılır:Saat 20:00 iken (oyun-içi) Ganton'un aşağı kısımlarında bulunan 4'lü Mavi Evin arasında bulunan Siyah Bir Kamyon ya da San Fierro'nun İnşaat gibi gözüken bir binanın arkasında bulunabilir.




Görev başlatmak için 2 ya da Araç Yan Görevi Başlatma Butonuna basılmalı. Görev başlatıldığında ise, saat 06:00'ya kadar (oyun-içi) süresiniz bulunmaktadır. Bu süre içinde San Fierro ya da Los Santos'da bulunan evlerin içine girin ve eşyalar arayın. Eşyaları bulduktan sonra, yanına gidip F ya da Enter ya da arabaya binme tuşuna basmalısınız. Eşyayı elinize altıktan sonra dışarıya doğru yol alın. Eşyayı kamyonun arkasına doğru götürerek, tekrardan F'ye basın. Eşya Kamyonun içine konulacaktır.

Aynı olayı tekrarlayın, tekrarlayın ve tekrarlayın. Zaten süre dolduğunda, görev hemen bitmeyecektir. Eğer arabanın içinde eşya yoksa, görev otomatik olarak biter. Ancak içinde eşya var ise, hemen bitmeyecektir. Topladığınız eşyaları LB'nin garajına götürürseniz, paranızı alacaksınız. LB'nin garajının nerede olduğunu bilmenize gerek yok çünkü haritadan sarı noktaya giderseniz anlayacaksınız.

Kazanacağınız para bir formüle dayalıdır. Kazandığınız Para = 20 x (Çaldığınız Eşya Sayısı)2




Nasıl Tamamlanır: Bu görevi tamamlamanız için toplamda 10,000$ değerinde bir satış yapmanız lazım. Satış değeriniz, çaldığınız eşya sayısına bağlı. BradyGames'in Strateji Rehberi'nde belirtildiğine göre, 10,000$ ya da daha fazla miktarda para elde etmeniz lazım görevden. Ama bu doğru değil tabi ki. Görevi tamamlamak (100% için) için gerekli obje ya da eşya miktarı 23'tür. Ki bunu zaten matematiksel bir işlem ile hesaplayabiliriz zaten.


-> 20 x 232
-> 20 x 529
-> 10580


Herneyse, 23 tane eşya getirdikten sonra (LB'nin Garajına getirmek) görev otomatik olarak tamamlanmış olarak sayılır ve bitiyor. Eğer 100% için tamamlıyorsanız, direk 23 tane eşya çalın ve getirin.



Kaynak: GTAWiki.com/Burglar