GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
11 Ocak 2025, 01:59:13

GTA San Andreas Kız Arkadaşlar

Başlatan lazlow, 22 Ağustos 2019, 00:52:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 14 Nisan 2020, 18:06:24
Ah Şu Oyunda En Sevdiğim Kız Karakteri Denise Robinson Oldu Cidden. :)
Fark ettim

dynose

Helena SAMP'ta kullandığım karakterim :D Eline sağlık

dynose

pieria

bu konuyu görünce aklıma çocukken oynadığım san andreas geldi eline sağlık

ward0n

Freezer3543

Peki ya benim bunların hepsini aynı anda işletmem... Neyse reis güzel konu eline sağlık WQ:e Q:

rth.RuLinG

Bilinmeyen Bey

Bu Post Olmasa Belkide Forum'a Hiç Gelemiyecektim. Ama Güzel Bir Post Olmuş :helal:

lazlow

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 12 Ocak 2021, 16:47:59
Bu Post Olmasa Belkide Forum'a Hiç Gelemiyecektim. Ama Güzel Bir Post Olmuş :helal:
Sırf bu konu için mi geliyorsun? :D Teşekkürler, ne demek. Bir üyemizin kız arkadaşların biyografisi için hazırladığı konuya da buradan göz atabilirsin.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 12 Ocak 2021, 16:57:58
Sırf bu konu için mi geliyorsun? :D Teşekkürler, ne demek. Bir üyemizin kız arkadaşların biyografisi için hazırladığı konuya da buradan göz atabilirsin.

Yani Hesap'ımızı Açtığım Zamandan yaklaşık bi 10-20 dk önce bu konuyu arıyordum. Baktım benimle aynı fikri taşıyanlar var. Neden Sosyalleşmeyeyim :)

lazlow

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 12 Ocak 2021, 17:01:22
Alıntı yapılan: lazlow - 12 Ocak 2021, 16:57:58

Yani Hesap'ımızı Açtığım Zamandan yaklaşık bi 10-20 dk önce bu konuyu arıyordum. Baktım benimle aynı fikri taşıyanlar var. Neden Sosyalleşmeyeyim :)
Kesinlikle :helal:

Impeccable

Millie Perkins GTA'da tanıştığımız en garip kız arkadaşımız olabilir.

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 16 Ocak 2021, 13:37:59
Millie Perkins GTA'da tanıştığımız en garip kız arkadaşımız olabilir.
Evet öyle. Özellikle tanışma şekli çok ilginç. Yani GTA serisindeki bütün kız arkadaşlara kıyasla tanışılan en ilginç kız arkadaş Millie, ikincisi Denise, Üçüncüsü GTA 4'ten Michelle bana göre.

Gladiator

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...