GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas'da(muhtemelen) bilmediğiniz 10 glitch!

Başlatan nikobernoo, 06 Haziran 2021, 00:32:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo


Pek çok kişi tarafından bilinmeyen glitchler!

(1). Uy****rucu satıcısı glitchi: Eğer uy****rucu satıcısı satış yaparken müşterisini öldürürseniz cesedi yok olmaz.


(2). Sis glitchi: Sis attığınızda 1 den fazla kişi eğer yakalandıysa onlardan birisini arkadan bıçaklarsanız sise yakalanan diğerleride ölür.


(3). Minigun glitchi: Eğer mermisi sonsuz olan bir minigun istiyorsanız bu glitch tam size göre. Öncelikle glitchi yapabilmek için "Up, Up and Away" görevinde olmalısınız. Ardından jetpack'de olmalı ve sizde gösterilen minigun marker'inin üstünde olmalısınız. Glitchin başarılı olması için jetpack'in havalanma tuşuna "SPACE" basılı tutup tam havalanırken "ENTER" tuşuna basmalısınız. Minigun kullanabiliyorken "F" tuşuna basın ve minigunu bırakın. Tebrikler artık sınırsız mermili bir miniguna sahipsiniz.


(4). Sliding glitchi: Bu glitchi yapmak için eğilmiş halde olmalısınız, ve ileri tuşunuza "W" basılı tutun. Koşma "SPACE" ve Aim "SAĞ TIK" tuşunuza eşzamanlı bir şekilde basılı tutun.


(5). Carjacking glitchi: Araca yolcu koltuğundan binerken eğer zıplama tuşuna "SHIFT" ve ileri tuşuna "W" basılı tutarsanız sürücü koltuğundaki kişi sizlere ömür.


(6). BMX glitchi: BMX ile süper zıplama yapabilirsiniz nasıl mı? Öncelikle bir SMG türü silaha sahip olmalısınız. BMX'deyken hoplatma tuşu "CTRL" ile ateş etme tuşuna eşzamanlı basarsanız çok daha yükseğe zıplarsınız.


(7). Patlamış bir aracı kullanma glitchi: Bu, bugu yapmak için bir kız arkadaşa ihtiyacınız var ve aynı şekilde kız arkadaşınızın evine yakın bir araç olmalı aynı zamanda içinde bir sürücü olmalı. Aracı minigun ile patlatın sürücü tam araçtan inerken araç patladığı için iki kez patlayacak ve biz bu bugu ikinci patlama olmadan önce yapacağız. ikinci patlama olmadan hemen önce kız arkadaşınızı çağırın böylece araç patlamayacak ve aracı kullanabileceksiniz.


(8). Monster glitchi: Monster'in ön tekerinin bir tanesini bir aracın üstüne çıkartırsanız araç uçacaktır.


(9). Deniz'in içinde yürüyebilme glitchi: Haritada gözüken bölgedeki denize girip aşağıya doğru yüzerseniz oyun sizin suyun içinde olduğunuzu algılamayacak ve koşabiliyor hale geleceksiniz.


(10). Duping glitchi: Bir görevi birden fazla alma yöntemidir. Bunu yapmanın en kolay yolu telefon çağrıları kullanmak. İlk önce action tuşunuz ile secondary fire tuşunuzun aynı olması gereklidir. Bu glitchi Los Santos'daki kupa işaresi olan yarışa katılarak yapabilirsiniz. Telefon çağrısını iptal ettikten sonra 15 saniye sonra tekrar çalacaktır. Gelen telefon çağrısı iptal edin ve son 2 saniye kala kupa marker'ine zıplayın zıpladıktan sonra "ESCAPE" tuşuna basılı tutun. Telefon çağrısının sesini duyduktan sonra basılı tutmayı bırakın ve action tuşuna basılı tutun. Ardından araçtan inin ve aracı patlatın. Siz telefon çağrısını duymasanızda aslında telefonu tutuyorsunuz. Herhangi bir görevi aldıktan sonra cutscene'yi hemen geçmeyin cutscene'de 2 saniye geçtikten sonra action tuşunuzu bırakın ve ardından görevi iki kez almış olun. Bu glitch daha çok speedrun'da kullanılıyor.




Videolı dupe anlatımı:
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2023, 14:06:29 nikobernoo
Please (g)old days, come back.

Vupsen

Çoğunu bilmiyordum, çok faydalı konu. Emeğine sağlık.


nikobernoo

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 06 Haziran 2021, 10:55:49
Çoğunu bilmiyordum, çok faydalı konu. Emeğine sağlık.
Teşekkür ederim.

Please (g)old days, come back.

Purgatory

Yarısını şimdi öğrendim, meğer faydalanabileceğim ne de çok özellik varmış. :)

Teşekkürler konu için.


nikobernoo

Alıntı yapılan: Anestezi - 06 Haziran 2021, 22:07:09
Yarısını şimdi öğrendim, meğer faydalanabileceğim ne de çok özellik varmış. :)

Teşekkürler konu için.
Teşekkür ederim, Arda.  :kral:

Please (g)old days, come back.

Bilinmeyen Bey


nikobernoo

Please (g)old days, come back.

Impeccable


☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Gladiator