GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

NRG-500 Speed Tutorial - NRG-500 de nasıl hızlanabiliriz?

Başlatan maXpoWer, 17 Temmuz 2020, 20:40:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maXpoWer

NRG-500 Speed Tutorial By maXpoWer
Merhabalar bugün daha yararlı bir Tutorial paylaşmayı gerek duydum bu video sayesinde NRG-500 adlı motorda daha hızlı gidebiliceksiniz HP de polisden falan daha rahatlıkla kaçabiliceğinizi düşünüyorum bu yüzden yararlı buldum ve paylaşmak istedim. Sonuna kadar izlemeyi unutmayın herşeyi detaylı görüceksiniz.

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Xchatt

eheehehe teşekkürler sunucum da polislerden iyi kaçabilirim.

Sa-Mp 2014-2020

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Purgatory

İkinci metodu Badinfos'tan öğrenmiştim, üçüncüyü ise bilmiyordum, düşmeden o şekilde kullanabilirsem öğrendiğimi güzelce kullanabildim demektir. :D

maXpoWer

Alıntı yapılan: Anestezi - 20 Temmuz 2020, 15:50:00
İkinci metodu Badinfos'tan öğrenmiştim, üçüncüyü ise bilmiyordum, düşmeden o şekilde kullanabilirsem öğrendiğimi güzelce kullanabildim demektir. :D
3.Metod en iyi metod dur hatta ön tekerleği patlatıp o metodu yaparsan daha iyi bir hız yapabiliyorsun ama samp ta böyle bir imkan olmadığını düşündüğüm için videoda yer koymadım.

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Purgatory

Alıntı yapılan: maXpoWer - 20 Temmuz 2020, 16:44:49
3.Metod en iyi metod dur hatta ön tekerleği patlatıp o metodu yaparsan daha iyi bir hız yapabiliyorsun ama samp ta böyle bir imkan olmadığını düşündüğüm için videoda yer koymadım.
Tamam, onu da denerim, bu arada hem düşmemek, hem de inanılmaz bir hızla ilerlemek için müthiş bir uyum yakalamak gerekiyor sanırım, denedim biraz, her defasında düştüm ama olacaktır illaki.

maXpoWer

Alıntı yapılan: Anestezi - 20 Temmuz 2020, 23:26:37
Alıntı yapılan: maXpoWer - 20 Temmuz 2020, 16:44:49
Tamam, onu da denerim, bu arada hem düşmemek, hem de inanılmaz bir hızla ilerlemek için müthiş bir uyum yakalamak gerekiyor sanırım, denedim biraz, her defasında düştüm ama olacaktır illaki.
Aynen öyle :)

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

yunenvector

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

hunyadi

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009