GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Police Department - Trailer

Başlatan doom, 04 Mayıs 2020, 05:42:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doom

Bu tür npc animleri ve çalışmaları ilk defa denedik böyle birşey çıktı eksiklerimi belirtirseniz sevinirim;

Krediler;
byrmunllxx, Blake.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 06:19:06 Raifaksuu

ReoanLivee

Güzeldi, ilk denemize göre başaracağımıza inanıyordum.

Gaviria

especially

Selamlar, şöyle bir ufak bir öneride bulunmak isterim. 0:55 ila 01:01 de bir ufak titreme olmuş kamerada, arkadaki oyuncuyu görmemiş sayalım olabilecek bir şey. Kayma-kamera oynatma işlerini yapmamalısınız. Sadece düz gitsin, fareyi çevirmeyin tuşlarla oynayın. Emin olun taktir edilecek bir video olacaktır.
Başarılarının devamını dilerim, kurgu ve video gidişatına da çok dikkat etmelisiniz.

doom

Alıntı yapılan: ReoanLivee - 04 Mayıs 2020, 05:44:47
Güzeldi, ilk denemize göre başaracağımıza inanıyordum.

Alıntı yapılan: Gaviria - 04 Mayıs 2020, 06:03:38
Elinize sağlık dostlar.

Teşekkürler.

Alıntı yapılan: especially - 04 Mayıs 2020, 07:01:54
Selamlar, şöyle bir ufak bir öneride bulunmak isterim. 0:55 ila 01:01 de bir ufak titreme olmuş kamerada, arkadaki oyuncuyu görmemiş sayalım olabilecek bir şey. Kayma-kamera oynatma işlerini yapmamalısınız. Sadece düz gitsin, fareyi çevirmeyin tuşlarla oynayın. Emin olun taktir edilecek bir video olacaktır.
Başarılarının devamını dilerim, kurgu ve video gidişatına da çok dikkat etmelisiniz.

İlk deneyimim olduğundan dolayı amatörlükler olmuş olabilir üzgünüm aktörler için bir arkadaşımdan yardım aldım onun dışında editi daha iyi bir şekilde yapabilirdim haklısınız hız ıskalasını yavaşlatıp o saniyeli bölümleri kesmeye çalıştım ancak kayıt sıkıntı çıkardı akıcı bir video kaydı sunmadı yavaşlatınca ve oraya kadar olan kareleri yeniden editlemek zorunda kaldım, söylediğiniz inceliklere dikkat edeceğim diğer trailer gibisinden olan çalışmalarımda.
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2020, 07:16:55 Raifaksuu

Yazılımcı

Çok, güzel olmuş ellerine sağlık.