GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Ocak 2025, 22:39:03

Gta:SA Yardım

Başlatan Rouge, 12 Mart 2019, 16:52:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rouge

Arkadaşlar Merhaba Gta Sanandreasın 0.3.7-R2 Sürümünü kurdum sampı açıyorum sunuculara girerken normal gta sa açılıyor 0.3.7 yi geri yüklüyom düzeliyor neden olabilir ? nasıl düzeltebilirim?

Denediğim yöntemler: Gta SanandReas User Files i sildim geri yükledim, yönetici olarak başlattım, Pcyi resetledim.

Hiçbiri olmadı arkadaşlar nasıl çözücem.

@Eren

Alıntı yapılan: Rouge. - 12 Mart 2019, 16:52:02

Arkadaşlar Merhaba Gta Sanandreasın 0.3.7-R2 Sürümünü kurdum sampı açıyorum sunuculara girerken normal gta sa açılıyor 0.3.7 yi geri yüklüyom düzeliyor neden olabilir ? nasıl düzeltebilirim?

Denediğim yöntemler: Gta SanandReas User Files i sildim geri yükledim, yönetici olarak başlattım, Pcyi resetledim.

SAMPCAC gibi hile koruma sistemleri, Modloader gibi ise mod kurma sistemlerinden ötürü olduğunu duymuştum. Bildiğim kadarıyla böyle şeyler kullanıyorsunuz. Bu tarz şeyleri silmeyi deneyiniz. İyi forumlar.

Enkei

Crack'li kullanıyorsan farklı bir crack bulup öyle dene.

Backup

Alıntı yapılan: Rouge. - 12 Mart 2019, 16:52:02

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: R2 ile gelen bir koruma sayesinde 3rd party applications , samp ile çakışıyor. Yanii temiz bir oyun dosyalarınız olmadan giriş yapamazsınız.

Sir Ahmet John

Yüklediğin modlardan kaynaklı olabilir. (modloader dışında). Temiz bir GTA denemek tek çözüm sanırım.

DracDonix

Modlar ile alakası yok Backup unda dediği gibi samp client ile ilgili bir durum

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)