GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA San Andreas - Tekne Okulu Rehberi (Altın Madalya)

Başlatan Impeccable, 01 Şubat 2021, 18:04:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Tekne Okulu Rehberi

1) Basic Seamanship

Verilen Araç: Coastguard

Açıklama: W tuşuna basılı tutun ve tekneyi şamandıraların arasında durdurun.

Taktik: 6 saniye boyunca W'ye basılı tutun daha sonra bırakın, altın madalya kazanmak için 9.6 saniyeden kısa bir süre içinde bitirmeniz gerekiyor.

2) Plot A Course

Verilen Araç: Coastguard

Açıklama: W ile tekneye hız verin, haritada sarı ile gösterilen tüm şamandıraların arasından geçin.

Püf Nokta: Altın madalya için 30 saniyeden kısa bir süre içerisinde bitirmeniz gerekiyor.

3) Fresh Slalom

Verilen Araç: Dinghy

Açıklama: Haritada sarı ile gösterilen tüm şamandıraların arasından slalom yaparak geçin.

Püf Nokta: Altın madalya için 80 saniyeden kısa bir süre içerisinde bitirmeniz gerekiyor.

4) Flying Fish

Verilen Araç: Vortex

Açıklama: Vortex'i olabildiğince hızlandırın ve haritada sarı ile gösterilen rampadan atlayın.

Püf Nokta: Altın madalya için Vortex ile en az 55 metre havalanmanız gerekiyor.

5) Land, Sea And Air

Verilen Araç: Vortex

Açıklama: Haritada sırasıyla gösterilecek olan tüm şamandıraların arasından slalom yaparak geçin, karşınıza çıkan rampalardan atlayın.
Püf Nokta: Altın madalya için 130 saniyeden kısa bir süre içerisinde tamamlamanız gerekiyor.

GTASeries'in yardımcı videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Görseller www.gta-sanandreas.com'dan alınmıştır.

Bilinmeyen Bey

Paylaşım Güzel! Yardımcı Oldu Valla. Bu Okulu'Da 100% bitirmeye çalışıyorum. Bide Kaynakça'ya GTA Series Videos'u eklemeyi unutmayalım. Bu Adamlar Taş gibi herşeyi başarabiliyo. Neyseki Bronz Alsak Yetiyor %100 için. Yeterki bitir diyor. Çok iyi :helal:

Impeccable

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 02 Şubat 2021, 16:36:47
Paylaşım Güzel! Yardımcı Oldu Valla. Bu Okulu'Da 100% bitirmeye çalışıyorum. Bide Kaynakça'ya GTA Series Videos'u eklemeyi unutmayalım. Bu Adamlar Taş gibi herşeyi başarabiliyo. Neyseki Bronz Alsak Yetiyor %100 için. Yeterki bitir diyor. Çok iyi :helal:

Rica ederim.:)

Gladiator

Impeccable

Bilinmeyen Bey

Flying Fish dersi cidden zormuş, 100% yapanları uyarırım. Bu uzun zamanızı alabilir, ben 100% yapmaya çalışıyorum ve zor bişe.

Fyling Fish için Rehber video izleyeceğim vallahi.

Teşekkürler konu için :helal:

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Impeccable

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 15 Temmuz 2021, 00:52:39
Flying Fish dersi cidden zormuş, 100% yapanları uyarırım. Bu uzun zamanızı alabilir, ben 100% yapmaya çalışıyorum ve zor bişe.

Fyling Fish için Rehber video izleyeceğim vallahi.

Teşekkürler konu için :helal:

Alıntı yapılan: ☆☬κɪɴɢ☬☆ - 15 Temmuz 2021, 07:02:42
Mükemmel elline saglik

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.:)