GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA San Andreas - San Fierro Yük Gemisi

Başlatan Jate, 27 Şubat 2020, 03:05:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jate

Çoğu GTA San Andreas oyuncusunun bildiği San Fierro şehri, güzelliği ve modernliği ile sevilir. Meşhur Gant köprüsünün şehre verdiği güzellik bazen korkutucu bir yapıya dönüşebiliyor. Oyun saati içerisinde yalnızca belli saatlerde olan bu garip olay, çoğu oyuncunun başına gelmiştir elbette. Sis ve korkutucu bir siren sesi. Henüz ne olduğu kanıtlanamamış bir olay. Sis ve siren sesi ile birlikte, yayalar ve araçlar ortadan bir süre için kayboluyor, sis ve sirenden sonra geri geliyor. Sizce sebebi ne olabilir?  :)
Son düzenlenme: 21 Eylül 2020, 01:15:37 Jate

lacosapalm

Titanik göndermesimi yapıyorlar acaba diye düşündüren olaydır. :maalesef:

- S O N

lazlow

San Fierro, baz alındığı San Francisco gibi sürekli sisli olan bir şehirdir. O gemi sesi ise oradan geçen bir yük gemisine aittir. Ancak neden hep sis varken, Gant köprüsünün oradan sesi duyuluyor orası gerçekten bir bilmece

Vupsen

Hep fark ettiğim ama dile getirmediğim bir olay.Gerçekten çok ilginç bir olay böyle bir oyun için.

Tommy Vercetti

Benim de hiç anlam veremediğim bir olay. Nedenini hep merak ettim.

Xchatt

GTA serisini güzel ve efsane yapan şeyleden biri de bunun gibi çözülemeyen gizemler :)

Sa-Mp 2014-2020

Uzzy

Sırrını bulan bana da anlatsın. :maalesef:

Lineopth

Desky

DracDonix

Ne kadar GTA San gizemlerinin çoğunu bilsemde, tekrardan araştırmak bana gerçekten haz veriyor.

O gemiye gelir isek, gerçekten ilgi çekici. Bu sayede oyuna daha'da çok kapılıyorsun.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

gtadelisi

Biz Rockstar'ın oyunlarıyla oynarız, Rockstar ise bizimle. :)

Vesa

Rockstar seviyor böyle şeyler yapmayı.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

KamilPanpa37

Krinç doğaçlamalar ve müstehcen içerikler yaparak bile bir olay örgüsü ilizyonunu oyuncuların zihnine güzel bir şekilde kodlayıp, fevkalade şekilde oyuncuların beynini bulandıran  :rockstar: dan başka bir stüdyo yoktur heralde.  :D

elmalividanjor

Rockstar ve bilmeceleri, klasik bir şey ve bu gemi hâlâ gizemini koruyor.

wSythe

Alıntı yapılan: lacosapalm - 27 Şubat 2020, 03:09:10
Titanik göndermesimi yapıyorlar acaba diye düşündüren olaydır. :maalesef:

Doğru, düşünmedim değil şimdi. :D