GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Ekim 2024, 08:19:13

GTA San Andreas - Bilgiler

Başlatan Bilinmeyen Bey, 09 Nisan 2021, 12:19:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

GÖREVLERDE

- Yanlış bilinen birşeylerden biri, Herkes Zero'nun görevlerinin zor olduğunu ve onları bitirmeden hikayede ilerleyemediğini söylemektedir. Aslında bu "yalan" değil, yanlış bilgi veya düşüncedir. Zero'nun Görevleri "Yan Görev" Kategorisindedir, Assets görevleri diye görevler vardır. Bunlardan biride Zero, para verip aldığımız mekanın ana görev olduğunumu düşünüyorsunuz? Öyle olsa paraya ihtiyaçınız olurdu ve ilerleyemezdiniz. Zero'nun Görevleri "Yan Görev" dir..

- Eğer Oyunun Görevlerinden olan "Yüksek Bahisler - Low Rider" yarışı ve görevini birşekilde başaramazsanız yani kaybederseniz, Kendl size bir telefon aramasıyla çocuk iken yaptıkları bir olayı hatırlacaktır:


Eğer bu Konuşma burda bittiğini sanıyorsanız, hayır. Eğer BETA İçerikler Konularına bakarsanız, Cesar için bunun gibi bir görev olduğunu göreceksiniz. CJ, Cesar'a "Şimdi Kim Kaybetti lan?" demektedir, ancak karşı tarafta Cesar Olduğunu bilmektedir. Kendl'ın konuşması, bu görevde alakalı olacaktı. Şimdiki yani Final Versiyonunda Normal birşey olarak araya sıkıştırılmış oldu..

- "High Jack" görevinde, eğer Tırın çok uzakta olduğunu düşünüyorsanız: Köprünün Sağ tarafındaki Siyahımsı kaldırımdan sürün. Böylece Motorunuz daha hızlacaktır ve yetişeceksiniz..

- "Ice Cold Killa" görevinde, eğer Jizzy'nin Pezevenk araçını yok ederseniz: Jizzy pizza siparişinden dolayı gelen pizzacının motosikletini çalıpta sizden kaçacaktır.

- "Gray Imports" görevindeki, birtane kutu askılığı etkileşimli. Eğer Altındaki adamları öldürmez veya size doğru çekerseniz bu etkileşim yok olacaktır: Askılığın demirine sıkar ve düşürürseniz alttaki adamlar "Auh" ezilmektense, değişik bir animasyon ile atlama ve ezilme etkileşimine girip öleceklerdir.

- "Robbing Uncle Sam" görevinde, topladığımız kutuların özel bir scripte sahip olduğunu biliyormuydunuz? Kutularda silah olduğunu söyleyen Ryder, aslında haklı. Eğer Kutuları ateş ederek veya birşekilde kırarsanız, yüksek ihtimalle bir eşya çıkacaktır. Bu bomba, pompalı, uzi, Çelik Yelek, Sağlık İkonu (Jelibon'a benziyor) gibi eşyalar çıkabilir.

Ancak Ryder'ın Dediği gibi, bu kutulara ihtiyaçınız var. Eğer hepsini kırarsanız, görev iptal olacak. Bu yüzden: Oyunun istediği gibi tüm kutuları neredeyse getirin. Yandaki yerde "1" yazana kadar kutuları getirin. Ve 1 tane kutuyu kendinize saklayın, diğerlerini kırın.  Böylece Oyunun Başından pek çok eşyaya sahip olacaksınız.

- "Explosive Situation" görevinde, aslında süre bitmeden bitirmeniz gerekmiyor. Aslında Dinamitleri patlacak adamı öldürürseniz, süre ortadan kalkacaktır. Yani istediğiniz gibi etrafta gezinebileceksiniz.

- "Los Desperados" görevinde, herkes Grove Elemanlarını ve Cesar'ı Unity Station'a götürmemiz gerektiğini düşünüyor. Aslında bu yanlış, Eğer Los Desperados görevinde, sadece 2 eleman alıp, Cesar ve Onları geride bırakıp Unity Station'a gidebilirsiniz. Cesar oraya doğru ışınlanacaktır. Eğer Elemanlarınız yoksa, ordaki kırmızı marker olmayacaktır.

- "UP, UP AND AWAY!" görevinde, eğer bir jetpack ile üsse giderseniz bir glitch ile sınırsız bir minigun alabilirsiniz. Tek yapmanız gerek marker'ın üzerinde durmak, sonrada shift veya space ile havaya kalkmak ardından aynı anda enter ve return tuşlarına basarsanız olacaktır. Normalde Bu olayı "İstiridye" toplayarakda yapabilirdiniz. Toreno'nun Malikanesinden alabilirdiniz. Ancak 100% bitirmeden önce bir minigun sahibi olacaksınız :)

- "Are you Going to San Fierro?" görevinde, eğer ateşleyicinizin yakıtını tüketirseniz, oyun başaramadın demektense yenisi verecektir.

- "Badlands" görevinde, eğer kameranızı kaybederseniz, oyun başaramadın demektense yenisini "Çok Bilmiş Kişi" ortanda verecektir.


OYUNDA (AÇIK DÜNYA)

- San Fierro'nun Doherty bölgesinde, bir bina var. Bina Pembe ve kırmızı karışımı bir renkte. Aslında bu binanın içinde gizlenmiş birtane "Polis Yıldızı" var. Bu Polis Yıldızını San Andreas'ta hiç kimse fark etmemişti. Ancak "Real KeV3n" bulana kadar. Bu yıldızı almanız çok zordur, ne yazık ki yıldızın olduğu yer içinden geçilemez. Yani zar zor bir şekilde onu alabiliyorsunuz.

ÇEŞİTLİ

- GTA San Andreas 1991 yılında çekilen ve gerçek bir hayat hikâyesini anlatan "Boyz n The Hood" filmine göndermeler yapmıştır. Bazı karakterler için bu filmden esinlenilmiştir.(Ryder - Eazy E, Big Smoke - Biggie vb.)

- Rockstar, Carl'ın seslendirmesini yapması için 50 Cent'e teklif götürmüştür ancak 50 Cent bu teklifi reddetmiştir.

- Juice filminde Bishop karakterini canlandıran Tupac Shakur'a gönderme yapmak için bir NPC tasarlanmıştır oyunda sıkça gözükür.



- Hot Coffee modu yüzünden "yetişkinlere yönelik" olarak nitelendirilmiştir.


Kaynak: (YT: Real KeV3n , @Impeccable  )

Son düzenlenme: 11 Nisan 2021, 14:16:13 Bilinmeyen Bey

Impeccable

Eline sağlık.:helal:

Aşağıdakileri de konuya ekleyebilirsin.:helal:



Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Impeccable - 09 Nisan 2021, 13:34:02
Eline sağlık.:helal:

Aşağıdakileri de konuya ekleyebilirsin.:helal:


Teşekkür Ederim, hem izin verdiğin hemde bu detaylarıda eklediğin için..

Bu konu aslında bitmedi, cünkü San Andreas Hakkında aynı V Gibi 100'ü aşacak bilgi var..


Gladiator

Eline sağlık bayağı iyi olmuş.


Bilinmeyen Bey


☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...