GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 01:50:35

GTA San Andreas'a bağımlı kalmak

Başlatan Dyternal, 11 Ocak 2021, 09:48:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

raoz

Alıntı yapılan: lazlow - 12 Ocak 2021, 14:37:16
Aslında o yıllar orijinal oyunlar çok pahalı değildi. Ben de elimden geldiğince orijinal almaya çalışırdım. Bazen düşünüyorum iyi mi yapmışım? Kesinlikle iyi yapmışım. En azından elime böyle bir kütüphane geçti:

Yaşım biraz geçmiş olsaydı da benim de böyle bir koleksiyonum olsaydı keşke.  :)  :D  :helal:  :kalp:  :gtasa:

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 12 Ocak 2021, 14:55:08
Koleksiyon harika bu arada.:helal:

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 12 Ocak 2021, 15:29:28
Yaşım biraz geçmiş olsaydı da benim de böyle bir koleksiyonum olsaydı keşke.  :)  :D  :helal:  :kalp:  :gtasa:

Teşekkürler. Ancak yine eksiklerim var, umarım bir şekilde tamamlayabilirim.

Dyternal

Alıntı yapılan: lazlow - 12 Ocak 2021, 15:36:31
Alıntı yapılan: Impeccable - 12 Ocak 2021, 14:55:08
Koleksiyon harika bu arada.:helal:

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 12 Ocak 2021, 15:29:28

Teşekkürler. Ancak yine eksiklerim var, umarım bir şekilde tamamlayabilirim.

Umarım tamamlayabilirsin dostum.

Bilinmeyen Bey

Benim San Andreas için aşkım hiçbir zaman bitmez , bu oyundaki Yapay Zekayı , çeşitliliği , görevleri , aktivetileri ben başka bir oyunda görmedim yaşamadım. Oyunun Gizem ve Easter Eggleri Oyunu Paramparça ediyor ancak dahada iyi yapıyor. San Andreas'ta bana bunu yaptı. Kalbimi parçaladı , üstünde tepindi ama tekrar birleştirip eskisinden daha iyi bir hale getirdi.

KamilPanpa37

Eski nostaljik oyunlar benim için her zaman bir döngü haline gelmiştir, mutlaka her senedir bir, en az bir kaç defa oynamadan duramıyorum, bana internet kafe ortamlarında çocukluğumun masum anılarını yaşatmış olan Vice City, San Andreas ve benim çocukluğuma ayrı bir anlam katan ve benim için çocukluğumun diğer efsanesi olan 2002 yapımı Mafia 1, benim senelik dozum haline geldiler, bu üçünü işten güçten fırsat bulup kendime zaman ayırdıkça mutlaka oynarım.  Geçen sene yaz aylarında hortum ile bahçeli evinde vişne ağaçlarını sulayan ihtiyar bir amca görmüştüm, aklıma direk  Mafia 1'in final bölümü ve Tommy Angelo  gelip bir an duygulandığımı hatırlıyorum.  :helal:
Son düzenlenme: 11 Mart 2021, 03:15:55 KamilPanpa37

Shooter

2006 Yılında daha 8 yaşındayken ilk GTA 3 ile başlamıştım bilgisayar hayatına. O zamanlar bilgisayar olmasına rağmen arkadaşlarımla internet kafelere çok giderdik. Bir ara GTA San Andreas oynayan birisini gördüğümde acayip merak sarmıştım abime yalvarıp CD'sini aldırmıştım ama kurmak için 1 hafta uğraşmıştık :D Üzerinden iki yıl geçti o aralar hala SP olarak oynuyorum. Eve yeni internet bağlatmıştık o sıralar internet aleminde gezerken "başka hangi GTA oyunları var acaba" deyip ararken şans eseri SA:MP'i bulmuştum, nerden bilebilirdim ki bu oyuna 12 yılımı vereceğimi... 2009'dan beri oynadığım sunucu kapandıktan sonra (2018) eski tadı alamadım ve 1 yıl kadar daha oynadıktan sonra artık ayrılık vaktinin geldiğini düşünerek son noktayı koydum.

Benim için SA:MP, Metin2 ve CS 1.6 zirvedir, bu üçü kadar uzun soluklu başka bir oyun oynayacağımı sanmıyorum.
Son düzenlenme: 11 Mart 2021, 12:24:35 Shooter
güzel günler geride kaldı.

2007 ~ 2019

Gladiator

Kesinlikle bambaşka bir oyun. Bir dönem bilgisayarın başından ayrılmamama neden olmuştu.