GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 23:32:55

GTA San Andreas' ın En zor 10 görevi

Başlatan ellma, 26 Mart 2021, 22:12:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ellma

Merhabalar. GTA SA başlığı altında ki konulara bakıyordum ve En zor görevleri adlı bir konu olmadığını gördüm varsa da bilmem ben de kendi yazımla anlatayım dedim umarım beğenirsiniz. İlk görevimizle başlayalım

10- YOLLARIN YANLIŞ TARAFI
Görünüşte çok basit olan ama onlarca defa tekrarlamanızdan sonra aslında ne kadar zorlu bir görev olduğunu anlayacağınız Wrong Side of the Tracks'te, Big Smoke ile motosikletle giderken seyir hâlinde olan trendeki Vagos elemanlarını haklamamız gerekiyordu. Big Smoke'un CJ'i azarladığı sahne çoğu oyuncunun hafızalarında yer etmiş durumda. "Tek yapmamız gereken lanet olası treni takip etmekti CJ!"

9- SUPPLY LİNES
Oyunda Zero'nun bize verdiği en zorlu görevlerden biri olan Supply Lines'da kuryeleri teslimat yapmadan önce ortadan kaldırmamız gerekiyordu. Ama standart yollarla değil, bir RC uçakla. Görevi zorlu kılan, RC uçağın kontrolünün yanı sıra benzin seviyesinin hızla azalmasıydı. Bu görev beni kanser eden görevlerden biriydi oyunu bırakma aşamasına geldim :D

8- N.O.E
Uçak görevlerinden devam edelim. Bu defa San Andreas üzerinde birkaç dakika uçmamız gerekiyordu. Aksi hâlde uçağımız hemen vuruluyor ve görev başa dönüyordu.

7- NEW MODEL ARMY
Evet oyunu bırakma aşamasına getiren Zero görevlerinden devam ediyoruz. Bu görevde Zero bir RC Bandit alıyor ve biz onu Bir RC helikopter ile korumaya çalışıyorduk. Berkley bizim yolumuza engeller koyarak onun basesine girmemize engel olmaya çalışıyordu toplam da 7 dakikalık bir süremiz vardı. Ben zorlandım bu görevde sizi bilemem.

6- FREEFALL
GTA serisindeki en eski kanatlı dostlarımızdan Dodo'yu kullanarak tamamlamaya çalıştığımız görevde radarımızı kontrol ederek gökyüzünde hızla ilerleyen özel bir jeti yakalamaya çalışıyorduk, jet tetikçinin jetiydi ve dodo yu arkadasında ki daireye yerleştirmeye çalışıyorduk. Sonrasında jeti ele geçirip içinde ki adamları öldürerek havalimanına indiriyorduk. Bir neslin saçları bu görevle birlikte beyazlamaya başladı.

5- LEARNİNG TO FLY
Bu görev bi kurs göreviydi ve bu görevi geçmeden diğer görevler açılmıyordu. Kurs ta çeşitli etkinlikler yapıyorduk. Daireler çizmeyi öğreniyorduk, helikopter indirmeyi ve paraşütle atlamayı öğreniyorduk. Save dosyaları indirerek bu görevi pas geçmeye çalışıyordu oyuncular.

4- VERTİCAL BİRD
Grand Theft Auto San Andreas'ın en iyi kotardığı görev türlerinden biri olan sızma, Vertical Bird'ün en önemli noktasıydı. Öncelikle bir askeri gemiye sızıp oradaki askerleri etkisiz hâle getiriyor, ardından savaş uçağı çalıp gökyüzündeki diğer savaş uçaklarını yok ediyorduk. En sonunda casus gemilerini de hakladıktan sonra savaş uçağını hangara bırakıyorduk.

3- TORENO'S LAST FLİGHT
Bir dolu değişkenin bizi zora soktuğu, defalarca tekrar gerektirebilen bir görevdi Toreno's Last Flight. Görevde yapmamız gereken, şehir merkezine kadar gidip Toreno'yu bulmak ve bindiği helikopteri kendisiyle birlikte sonsuzluğa uğurlamaktı. Fakat hem Toreno'nun adamları hem de polisler buna pek müsaade etmiyordu.

2- YOU'VE HAD YOUR CHİPS
Görevin özü, yok edilmesi gereken birkaç kişi ve birkaç enjeksiyon kalıplama makinesi üzerine. Böyle yazınca çok kolay gibi görünse de Wu Zi Mu'nun verdiği görev pek de kolay değildi.

1- END OF THE LİNE
Ve geldik son göreve. Bu görev hata kabul etmez bir görevdi zira hatalı bir şekilde ilerlerseniz onlarca dakikanız boşa gidebiliyordu. Görev 30 dakikanın üstünde sürüyor ve oyuncular tarafından zor olarak nitelendirilmiyordu. Görevde ilk olarak Sweet Johnson ile Big Smoke' un malikanesine gidiyorduk ardından S.W.A.T truck ile duvarı patlatıyorduk daha sonra Smoke'un korumalarını öldürerek kat kat Smoke'a yakınlaşıyorduk. Sonra Smoke' u öldürüyorduk ve Tenpenny geliyordu ve binayı ateşe veriyordu. Biz de o yanan binadan çıkmaya çalışıyorduk sonra Sweet i kurtarmaya çalışıyorduk. Finalde Tenpenny İtfaiye aracı ile köprüden düşüp ölüyordu.

Oyunun en zor görevlerini sizlerle paylaştım umarım beğenirsiniz. Diğer konularda görüşmek üzere İyi forumlar :) :helal:
Son düzenlenme: 27 Mart 2021, 00:31:00 ellma
Ellma 🍏
Türk İbiza :)

lazlow

NOE ve Freefall en korkunçları. Hele NOE'de alçaldıkça öten sinyal sesi daha da strese sokuyor.

ellma

Alıntı yapılan: lazlow - 26 Mart 2021, 22:27:16
NOE ve Freefall en korkunçları. Hele NOE'de alçaldıkça öten sinyal sesi daha da strese sokuyor.
Freefall baya fenaydı 2 hafta falan geçemedim onu ama N.O.E 2. denemede bilemedin 3. de geçiliyordu :D
Son düzenlenme: 26 Mart 2021, 22:55:12 ellma
Ellma 🍏

Bilinmeyen Bey

GTA San Andreas'ı indirdiğim zaman en sevmediğim görev, Learning the Fly olmuştu. Hatta bazen o bölüme gelip, yeni bir savegame açtığımı hatırlıyorum. Artık hiçbir görev nedense zor gelmiyor. GTA 4 ve 5'dekiler kadar değil.

ellma

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 27 Mart 2021, 15:43:08
GTA San Andreas'ı indirdiğim zaman en sevmediğim görev, Learning the Fly olmuştu. Hatta bazen o bölüme gelip, yeni bir savegame açtığımı hatırlıyorum. Artık hiçbir görev nedense zor gelmiyor. GTA 4 ve 5'dekiler kadar değil.
Ben Zero, FreeFall ve Learning to fly görevlerinde kanser olmuştum

Ellma 🍏

sharax

Impeccable

Freefall görevi en zoruydu bence, halkaya ulaşana kadar uçağın kontrolünü sağlamak çok çaba gerektiriyordu.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: ellma - 27 Mart 2021, 17:30:19

Benim kanser olduğum Learning to Fly, neden Supply Lines ve Model Army Bu kadar zor diyorlar? Yani 4 Dakikanız var, yedek aracınız, yedek helikopter var. Kontroller Basit. (Supply Lines Hariç, onda tek araç var)

ellma

Alıntı yapılan: Impeccable - 27 Mart 2021, 18:15:23
Freefall görevi en zoruydu bence, halkaya ulaşana kadar uçağın kontrolünü sağlamak çok çaba gerektiriyordu.
Evet Dodo da Shamal'dan yavaştı o zaten zorluyordu beni döndüğünde hızlanmak biraz zorluyordu.

Alıntı yapılan: #SHARAX - 27 Mart 2021, 18:06:37
Ellerinize sağlık
İyi okumalar :)

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 27 Mart 2021, 18:16:18
Alıntı yapılan: ellma - 27 Mart 2021, 17:30:19

Benim kanser olduğum Learning to Fly, neden Supply Lines ve Model Army Bu kadar zor diyorlar? Yani 4 dakikanız var, yedek aracınız, yedek helikopter var. Kontroller Basit. (Supply Lines Hariç, onda tek araç var)
New Model Army de zaman stresi vardı tank geldiğinde de sıkıyordu bombayı al oraya götür. Ben onu oraya götürene kadar RC Bandit'in canı %20 ye falan iniyordu

Son düzenlenme: 27 Mart 2021, 22:09:26 Razor02 Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.
Ellma 🍏

Emila

''Freefall'' görevinde verilen uçak ile jet uçağına yetişmemizin imkânı yoktu. O yüzden jeti haritada gördüğümüz gibi geriye dönerek daha kolay bir biçimde geçebiliyoruz.  :pc:
Diğer görevler de zamanında zordu, şimdi oynayınca kolay geliyor hepsi.  :kral:
Yazı için teşekkürler, eline sağlık.  :helal:

DracDonix

o kurs görevi ağlatmıştı lan + zero'da bana küfür etmeyi öğreten karakter

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

maXpoWer

Artık hepsini tekte geçebiliyorum zor gelmiyor eskisi gibi.

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

ellma

Alıntı yapılan: Emila - 28 Mart 2021, 12:30:33
''Freefall'' görevinde verilen uçak ile jet uçağına yetişmemizin imkânı yoktu. O yüzden jeti haritada gördüğümüz gibi geriye dönerek daha kolay bir biçimde geçebiliyoruz.  :pc:
Diğer görevler de zamanında zordu, şimdi oynayınca kolay geliyor hepsi.  :kral:
Yazı için teşekkürler, eline sağlık.  :helal:
İyi okumalar :)

Alıntı yapılan: IceIce - 28 Mart 2021, 17:04:16
Artık hepsini tekte geçebiliyorum zor gelmiyor eskisi gibi.
Ben yine denesem bana FreeFall yine zor gelir :D

Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Mart 2021, 13:54:28
o kurs görevi ağlatmıştı lan + Zero'da bana küfür etmeyi öğreten karakter
Zero benim saçlarımı beyazlatacak kadar zorladı nerdeyse.

Son düzenlenme: 28 Mart 2021, 18:13:29 Razor02 Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.
Ellma 🍏

nikobernoo

Freefall en kanser görev, 20 kez saveye dönüp kumarhaneye gidip aynı görevi tekrarladığımı hatırlarım. :şeytan:

Please (g)old days, come back.

Sprite (404 Fatal Error)

Learning To Fly için zamanında 4-5 saat harcamıştım hatta karakter açlıktan ölüyordu.

New Model Army için 7-8 gün harcamıştım. (aralıksız değil.)

AKA: Olyshower

TURK-IBIZA :) <3