GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VIDEO] GTA SA VS GTA LCS [Birebir Karşılaştırma]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 13 Ocak 2021, 01:56:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Bu Video El Yapımıdır. Tabi Önceki Video'dan Assetler kullanmadım değil..

Tekrar yine Eksik birşey söylemişsem ve söylemek istediğiniz birşey varsa yorum olarak yazın :)  :helal:

DracDonix

Ellerine sağlık dostum. Edit için eleştiri yapacaktımda yeminlen uyku çöktü iyi uykular olsun.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Ocak 2021, 02:33:31
Ellerine sağlık dostum. Edit için eleştiri yapacaktımda yeminlen uyku çöktü iyi uykular olsun.

Edit Kötü olabilir ama bu karşılaştırma ya da paylaşılan bilginin anlaşılmadığı anlamına gelmez. Unutma :helal:

DracDonix

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 13 Ocak 2021, 02:36:38

Edit Kötü olabilir ama bu karşılaştırma ya da paylaşılan bilginin anlaşılmadığı anlamına gelmez. Unutma :helal:

Şahsen ben GTA nın her şeyini göndermelerini ve neredeyse Easter Egg lerinin hiç birini bilen birisi değilim. Bu foruma zamanında pawno programlama map tasarım hakkına bilgi sahibi olmak için kayıt oldum. Şunada deyineyim: Bilmediğim için çok mutluyum. Şu an öğreniyorum ve bu daha eğlenceli oluyor. :)

Ellerine emeğine sağlık ne diyim. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lazlow

LCS'yi nasıl oynuyorsun ve hangi yamayı kullanıyorsun?

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 13 Ocak 2021, 14:50:43
LCS'yi nasıl oynuyorsun ve hangi yamayı kullanıyorsun?

1) Mobile, PS2 (Emulator).

2) Valla Net'ten Yama Buldum

Alıntı yapılan: DracDonix - 13 Ocak 2021, 02:41:19
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 13 Ocak 2021, 02:36:38

Şahsen ben GTA nın her şeyini göndermelerini ve neredeyse Easter Egg lerinin hiç birini bilen birisi değilim. Bu foruma zamanında pawno programlama map tasarım hakkına bilgi sahibi olmak için kayıt oldum. Şunada deyineyim: Bilmediğim için çok mutluyum. Şu an öğreniyorum ve bu daha eğlenceli oluyor. :)

Ellerine emeğine sağlık ne diyim. :)

Ben Teşekkür Ederim, İzlemeye değer verdiğin zaman için

Gladiator

Karşılaştırma için teşekkürler.

Bilinmeyen Bey