GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grand Theft Auto: San Andreas - 2020 Türkçe Yama (PC & PS2)

Başlatan CriminaL277, 06 Ocak 2021, 00:24:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gaviria

DracDonix

Ellerine sağlık dostum. Baya ta*aklı

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Impeccable

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 13 Ocak 2021, 08:39:20
@Impeccable Yama zaten 1.0'a downgrade edilip hata düzeltmelerin yüklenmiş hâliyle test edildi. Rica ederim.

@Dyternal Tekrardan iyi oyunlar, desteğiniz için teşekkür ederim.
Bilgi için teşekkürler. :helal:

raoz

Alıntı yapılan: lazlow - 07 Ocak 2021, 16:09:38
Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 06 Ocak 2021, 01:40:26
Teşekkürler, oyunun komple baştan daha düzgün çevrilmesi gerçekten çok hoş. Tek sıkıntı eğer benim gibi 4:3 monitör kullananlar varsa Widescreen Fix yükleyememekten dolayı fontun tırtıklı olması. Onun dışında gayet güzel, ellerinize sağlık.  :)  :helal:
Onun için monitörüne uygun Widescreen Fix bulmalısın
Alıntı yapılan: CriminaL277 - 07 Ocak 2021, 19:28:29
Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 06 Ocak 2021, 01:40:26
Teşekkürler, oyunun komple baştan daha düzgün çevrilmesi gerçekten çok hoş. Tek sıkıntı eğer benim gibi 4:3 monitör kullananlar varsa Widescreen Fix yükleyememekten dolayı fontun tırtıklı olması. Onun dışında gayet güzel, ellerinize sağlık.  :)  :helal:

Yorumunuz için ben teşekkür ederim. Widescreen fixin .ini dosyasını metin belgesiyle açıp alakalı yerde en boy oranını 4:3 olarak yazdıktan sonra dosyayı kaydedip oyuna girdiğinizde çalışması lazım. Yapamazsanız özel mesaj atabilirsiniz.

Biraz geç dönüş yaptığımın farkındayım fakat Google'da derinliklere inmemin sonucu yamanın benim Windows XP kullanmamdan kaynaklı olduğunu öğrendim. Sizleri, özellikle @CriminaL277'i boşuna uğraştırdığım için kusura bakmayın.

İlgili bağlantı

Son düzenlenme: 13 Haziran 2021, 03:08:57 AlbatRaozTR

CriminaL277

@AlbatRaozTR Estağfurullah, hiç önemli değil.

18.01.2021 Güncellemesi: "Haneye Tecavüz" görevinde silah kasalarını denize atınca çıkan görev başarısız olma metni gözden kaçmıştı, çevrildi.
Son düzenlenme: 22 Şubat 2021, 15:39:25 CriminaL277

lazlow

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 18 Ocak 2021, 22:32:14
18.01.2021 Güncellemesi: "Haneye Tecavüz" görevinde silah kutularını denize atınca çıkan görev başarısız olma metni gözden kaçmıştı, çevrildi.

Güncelleme için teşekkürler. En ufak bir düzeltme için yamayı yenilemeni takdir ediyorum ve daha çok başarılı olacağına inanıyorum :helal: Bu yamanın üzerine bir daha yama çıkacağını zannetmiyorum.

Bilinmeyen Bey

Çok Güzel Olmuş. Şuan Kendim indirdiğim San Andreas'taki Çeviri Buglarını Buluyorum. İnşallah Buda Güzeldir  :) :helal:
Son düzenlenme: 04 Mart 2021, 21:17:59 Bilinmeyen Bey

CriminaL277

30.01.2021 Güncellemesi: "Yönetim Sorunları" görevinde şoförleri alarma geçirince çıkan görev başarısız olma cümlesinde karakter hatası vardı, düzeltildi.

Heleina

Ellerinize sağlık.

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 30 Ocak 2021, 12:58:08
30.01.2021 Güncellemesi: "Yönetim Sorunları" görevinde şoförleri alarma geçirince çıkan görev başarısız olma cümlesinde karakter hatası vardı, düzeltildi.

Yamayı bugünlerde bile güncel tutuyor olmanız gerçekten taktir edilesi. Bu tarz ufak hataları genelde "amaan, ne olacak" deyip boşverebiliyor yama sahipleri.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

CriminaL277

@Heleina Desteğiniz için çok teşekkür ederim, sonuçta gönüllü olarak başladığım bir iş, o yüzden de mümkün olduğunca kusursuzlaştırmam lazım.

10.02.2021 Güncellemesi: Bazı diyaloglar daha doğal hâle getirildi.

CriminaL277

19.02.2021 Güncellemesi: "Küçük Kasaba Bankası" görevinde yavaş kalınca Catalina'nın söylediği bir söz gözden kaçmıştı, çevrildi.

Bilinmeyen Bey

İndirdiğim San Andreas'ta Türkçe Yama Vardı , ancak yanlış çevirilme ve hataları olduğundan pest ettim. Bugün Bu Yamayı Deneyeceğim. Hata Olursa Belirtirim ama zaten hatasız kul olmaz  :D  :)  :elsalla:  :helal:

CriminaL277

İyi oyunlar dilerim o zaman, hatalı veya eksik yer bulursanız her zaman buradayım.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 05 Mart 2021, 10:07:03
İyi oyunlar dilerim o zaman, hatalı veya eksik yer bulursanız her zaman buradayım.

5 görev üst üste bitirdim. Cutscene , Ingame , Stats , Menü ve daha birçok şeye baktım. Font , Çeviri , Dizayn hepsi çok iyi yapılmış. Şahsen bir hata bulamayacağım diye düşünüyorum.

Bilinmeyen Bey

Hemen "Body Harvest" görevinden önce , Truth Bizi Arıyor. Orda Truth "Mükemmellik." Yazılmış ancak "Mükemmel" demek istemiştir. @CriminaL277

Aynı Şekilde Doktor yada Hemşire görevi , "Paramedik" diye yazılmış
Son düzenlenme: 06 Mart 2021, 01:05:47 Bilinmeyen Bey