GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA V - GTA V Premium GTA Online'a Etkileri

Başlatan Bilinmeyen Bey, 11 Ağustos 2021, 13:45:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Yakın Zamanda Epic Games ve onların oyun başlatıcısı olan Launcher'ları, GTA V'in Premium Edition Dahil olan versiyonunu ücretsiz Epic Games Kullanıcılarına verdi. Çoğu Türk oyuncu ve insan bu "Premium Edition" özelliğinin ne anlama geldiğini bilmiyormuş. Bugün, size Premium Edition'un GTA V ve GTA Online'da size verdiği özellikleri anlatacağım. Konuyu muhtemelen normalde GTA V kısmında açmam gerektiğini düşünebilirsiniz, ancak burda olaylar GTA Online'ıda kapsıyor...

GTA ONLİNE ÖZELLİKLERİ

Bildiğiniz gibi GTA Online çok zor bir oyun, Online'da sizi öldüren birçok insan, gıcık eden telefon aramaları ve düşük levelde başladığınızdan dolayı çok az para yapmanız.

GTA Online'a hemen bir Suç Patronu başlamak istiyorsanız, GTA V Premium Edition size bunu hemen veriyor. GTA V Premium Edition, size Oyunun başından Criminal Enterprise Pack'i veriyor.

Burda duralım, nedir bu Criminal Enterprise Pack?

Criminal Enterprise Pack normalde 44.99$ olan ve size diğer oyuncular gibi bu suç dünyasına yetişmenizi sağlayacak özellikler veriyor. Eğer bunlara gelirsek:

Kazanılan Mülkler:

- Bir Sahte Para Yapımhanesi kazanacaksınız. (Ücretsiz)

- Bir Motorsiklet Klubünün sahipliğini kazanacaksınız. (Ücretsiz)

- Bir Bunker kazanacaksınız. (Ücretsiz)

- Bir Mazebank Ofisi kazanacaksınız. Bu Ofiste Soygunlarınızı Planlayabilirsiniz. (Ücretsiz)

Kazanılan Araçlar:

- Legendary Motorsport'ta birkaç ücretsiz araç sizi bekliyor olacaktır.

- Warstock Cache & Carry'de birkaç ücretsiz araç sizi bekliyor olacaktır.

Kaynak:

GTAWiki.com

GTASeriesVideos ve GTASeriesVideos Crew

etiketler: gtaonline, gtav online, gta v premium edition, gta v premium edition ne, gta v premium wiki, gta wiki premium edition, gta v

Son düzenlenme: 11 Ağustos 2021, 13:56:34 Bilinmeyen Bey

lazlow

Ücretsiz mülkler aslında oyundaki en uzak konumlarda bulunan ve ucuz mülkler. Eğer oyuna yeni başlamadıysanız, GTA Online'da rankınız yüksekse ve epey kazancınız varsa, Criminal Enterprise Pack, Premium Edition için para vermeye değmez.

Ben Epic Games bedava verdiği zaman almıştım. Oyunda yeni olmadığım için pek de fazla bir etkisinin olmadığını gördüm. Hatta zaten Bunker ve Motorcu Kulübüm vardı. Üstelik verdikleri Bunker'ın aynısını zaten satın almıştım. Benim Motorcu Kulübüm ise şehrin ortasındaydı. O yüzden sadece oyuna yeni başlayacaklar için tavsiye ediyorum.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 11 Ağustos 2021, 17:22:18
Ücretsiz mülkler aslında oyundaki en uzak konumlarda bulunan ve ucuz mülkler. Eğer oyuna yeni başlamadıysanız, GTA Online'da rankınız yüksekse ve epey kazancınız varsa, Criminal Enterprise Pack, Premium Edition için para vermeye değmez.

Ben Epic Games bedava verdiği zaman almıştım. Oyunda yeni olmadığım için pek de fazla bir etkisinin olmadığını gördüm. Hatta zaten Bunker ve Motorcu Kulübüm vardı. Üstelik verdikleri Bunker'ın aynısını zaten satın almıştım. Benim Motorcu Kulübüm ise şehrin ortasındaydı. O yüzden sadece oyuna yeni başlayacaklar için tavsiye ediyorum.

İsminde de olduğu gibi, Criminal Enterprise Paketi. Yani bu işe bir kere girişecekler için...