GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 02:24:53

GTA 500.000 dolar dağıtıyor!

Başlatan Coiner, 08 Nisan 2020, 02:52:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coiner

Daha önceden de oyuncular için yeni içerik ve benzeri hediyeler veren Rockstar Games şimdi de GTA Online oyununda kullanılabilecek 500.000bin dolar hediye ediyor.Bu hediyeyi alabilmek için yapılması gereken basit tek bir şey var.Oyun için yayınlanan ve Los Santos haritasını karlarla kaplayan 1 Nisan temalı April Fool's güncellemesini yüklemek.Bu güncelleme sayesinde 5 Nisan'da başlayıp 7 gün içerisinde oyuncuların Maze Bank hesaplarına tanımlanacak.

GTA Online oyunun yapımcısı Rockstar tarafından verilecek hediye para ödülüyle sınırlı kalmıyor. Oyuncuların tüm Arena, Time Trial ve RC Time Trial modlarında Nisan ayı boyunca 3 kat daha fazla para kazanacakları açıklandı.

GTA'daki en iyi araçlardan bazılarında da büyük indirimler sunuyor. Bu nedenle toplamda dolaylı yollardan da olsa 1 milyon dolar para yardımı yapılmış olunuyor.

Coiner    

Levi

Güzel şeyler yapabileceğimiz bir miktar, keşke daha fazlası gelse. :D

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Coiner

Alıntı yapılan: Levi - 08 Nisan 2020, 03:01:17
Güzel şeyler yapabileceğimiz bir miktar, keşke daha fazlası gelse. :D
Keşke keşke. :D

Coiner    

gtadelisi

Bayağı uzun zamandır girmiyordum, girelim bakalım neler neler olmuş. Teşekkürler haber için.

Coiner

Alıntı yapılan: gtadelisi - 08 Nisan 2020, 14:33:36
Bayağı uzun zamandır girmiyordum, girelim bakalım neler neler olmuş. Teşekkürler haber için.
Rica ederim,iyi oyunlar.

Coiner    

Lineopth

Tommy Vercetti

Uzzy

Coiner

Coiner    

Specter

Saygılarımla Specter...

Beauclerc

Hilecileri ve hile reklamı yapan botları banlamaları gerekiyor. Bu konuda oyunda ciddi sıkıntılar var ve ihmal edilen bir durum. P2P sistem olduğu için hilecileri tespit etmeleri çok zor. SAMP veya MTA gibi dedicated server sistemi olsaydı bunun gibi sıkıntılar asla yaşanmazdı. Ben oyunu aktif olarak oynamayı bu hileciler yüzden bıraktım. R* yavaş yavaş oyuncularını kaybedecektir. Ama elbette bu da doğal bir durum.
Son düzenlenme: 10 Nisan 2020, 17:01:16 Beauclerc

Desky