GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Online Aralık 16, 2021'de Playstation 3 ve Xbox 360'a Desteğini Kesecek

Başlatan nikobernoo, 17 Haziran 2021, 15:53:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

GTA Online Playstation 3 ve Xbox 360'a Verdiği Desteği Kesiyor

Rockstar Games ileriki güncellemelerini ve desteklerini PS4, Xbox One ve PC versiyonlarına sağlayacak. Ek olarak, Shark Cash Cards GTA Online'nın PS3 ve Xbox 360 versiyonlarının satışı Eylül 15, 2021'de durdurulacak.
PS3 ve Xbox 360'ın GTA Online versiyonları Social Club sitesindeki istatistik takibi resmi olarak Aralık 16, 2021'de çalışmayacak.
Ayrıca, GTA V ve GTA Online'nın PS5 ve Xbox Series X|S'in Sonbahar'da olacak genişletilmiş ve geliştirilmiş lansmanına hazırlanın.

Not olarak, bu değişiklikler GTA Online'nın PS3 ve Xbox 360 versiyonları içindir. GTA V Hikaye Modu'nu etkilememektedir.
Son düzenlenme: 18 Haziran 2021, 22:20:55 Provazano
Please (g)old days, come back.

Impeccable

Vay be, daha dün gibi hatırlıyorum GTA Online'ın açıldığı ilk günü. Sürekli bağlantı kopuyordu.

Bilinmeyen Bey

GTA Fanlarının ve ben dahilince, bu konu hakkında hissettiklerini bu video açıklıyor:

Purgatory

Açıkçası şaşırtmadı, her iki konsol da GTA Online gibi bir platform için artık eskide kaldı, ben iki üç yıl önce Online'de oynarken bile hem hile, hem de yeni içerik eklenmemesi söz konusuydu, artık resmi olarak desteklerini kesecekler yıl sonuna doğru, haklı olarak elbette.