GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Online'da En Sevdiğiniz Aracınız

Başlatan Jate, 20 Eylül 2020, 16:06:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jate

GTA Online'da hepimizin onlarca aracı var ancak, aralarından bir tanesini hepsinden daha çok seviyoruz. Her heist başında seçip tüm yolu onunla gittiğiniz araç gerçekten sizin sevdiğiniz araçtır. O araç ile beraber sahile gidip müzik dinleyerek gün batımını izliyorsanız, o araç gerçekten sizin sevdiğiniz araçtır. Evet, hepimizin böyle bir aracı var tabii benimde :)

Şimdi bu aracı aşağıda paylaşıp onu ölümsüzleştirelim :helal:

Overflod Entity XXR <3

lazlow

Şüphesiz:

1. en sevdiğim araç Duke O'Death. Bana göre hızlı ve dayanıklı bir zırhlı araçtır. En azından Kuruma'ya göre dayanıklı buluyorum. Tek dezavantajı iki kişilik olması. Modifiye ile armorunu yükseltip, lastikleri kurşun geçirmez yapınca tam sağlam oluyor.

2. ise JB 700W. Hikaye modunda gördüğüm güzel bir silahlı araç. Kendiliğinden makineli silahı var ve tercihe göre diken ya da yağ bombası atabiliyor. İdeal bir ajan arabası, zaten tasarımını ve ismini 007 James Bond'dan almaktadır. Bıraktığı engellerden ötürü en çok polislerden kaçarken işe yarar.

Jate

Alıntı yapılan: lazlow - 20 Eylül 2020, 16:16:28
Şüphesiz:

1. en sevdiğim araç Duke O'Death. Bana göre hızlı ve dayanıklı bir zırhlı araçtır. En azından Kuruma'ya göre dayanıklı buluyorum. Tek dezavantajı iki kişilik olması. Modifiye ile armorunu yükseltip, lastikleri kurşun geçirmez yapınca tam sağlam oluyor.

2. ise JB 700W. Hikaye modunda gördüğüm güzel bir silahlı araç. Kendiliğinden makineli silahı var ve tercihe göre diken ya da yağ bombası atabiliyor. İdeal bir ajan arabası, zaten tasarımını ve ismini 007 James Bond'dan almaktadır. Bıraktığı engellerden ötürü en çok polislerden kaçarken işe yarar.

İkisi de birbirinden mükemmel araçlar ancak Duke O' Death hem çok dayanıklı hem de muscle bir araç olduğu için JB 700W'ye göre çok daha hızlı.

Enkei

Yılların emektarı Zorusso'm. :) Fotoğraf eski, şu an araçta yeni modifiyeler var.

Jate

Alıntı yapılan: Enkei - 20 Eylül 2020, 16:38:28
Yılların emektarı Zorusso'm. :) Fotoğraf eski, şu an araçta yeni modifiyeler var.

Zorusso'nun yol tutuşu efsanedir :D

Enkei

Alıntı yapılan: Jate - 20 Eylül 2020, 16:40:35
Zorusso'nun yol tutuşu efsanedir :D

Kesinlikle. Diğer spor araçlar kadar hızlı olmasa da yol tutuşu işin içine girdiğinde Zorusso bir adım önde olabiliyor.

Razor02

Skyline serisine bayıldığım için oyundaki en sevdiğim araçta Elegy Retro bu modifiyesi ise Hızlı ve Öfkeli 1'de Leon karakterinin Skyline R33'ünün modifiyesi hatta aracımın üstündeki layerın adı "Not tonight pizzaboy" Hızlı ve Öfkeli 1'de ilk yarışın olduğu gece Leon yarışta sıkıntı çıkmaması için yolların kapatılması ve polislerden sorumluydu ve yarışın olduğu yola Pizzacı geliyordu Leon'da "Not tonight pizzaboy" diyerek pizzacıyı göndermişti. Oraya güzel bir gönderme yapılmış. :D

Razor02

Alıntı yapılan: Jate - 20 Eylül 2020, 16:06:53
GTA Online'da hepimizin onlarca aracı var ancak, aralarından bir tanesini hepsinden daha çok seviyoruz. Her heist başında seçip tüm yolu onunla gittiğiniz araç gerçekten sizin sevdiğiniz araçtır. O araç ile beraber sahile gidip müzik dinleyerek gün batımını izliyorsanız, o araç gerçekten sizin sevdiğiniz araçtır. Evet, hepimizin böyle bir aracı var tabii benimde :)

Şimdi bu aracı aşağıda paylaşıp onu ölümsüzleştirelim :helal:

Overflod Entity XXR <3

Bu bir ara siyahtı sende o hali daha çok hoşuma gidiyor :)

Jate

Alıntı yapılan: Razor02 - 20 Eylül 2020, 17:46:10

Skyline serisine bayıldığım için oyundaki en sevdiğim araçta Elegy Retro bu modifiyesi ise Hızlı ve Öfkeli 1'de Leon karakterinin Skyline R33'ünün modifiyesi hatta aracımın üstündeki layerın adı "Not tonight pizzaboy" Hızlı ve Öfkeli 1'de ilk yarışın olduğu gece Leon yarışta sıkıntı çıkmaması için yolların kapatılması ve polislerden sorumluydu ve yarışın olduğu yola Pizzacı geliyordu Leon'da "Not tonight pizzaboy" diyerek pizzacıyı göndermişti. Oraya güzel bir gönderme yapılmış. :D
Rockstar Games bu araçları oyuna ekleyerek GTA Online oyuncularının gönlünü kazandı :D

Oner

Keşke oynayabilsem, bayağı bir kasılmıştım. Yat falan az kişide vardı o zamanlar. Sonra LSPFDR yükledim ve bir daha giremedim banlanma korkusuyla. Silinmiyor da, launcherinden doğruladım ama nafile, hala modlar silinmiyor. Keşke atabilsem bende sevdiğim aracı.

Discord: Ascendency#7970

Jate

Alıntı yapılan: Oner - 20 Eylül 2020, 18:55:01
Keşke oynayabilsem, bayağı bir kasılmıştım. Yat falan az kişide vardı o zamanlar. Sonra LSPFDR yükledim ve bir daha giremedim banlanma korkusuyla. Silinmiyor da, launcherinden doğruladım ama nafile, hala modlar silinmiyor. Keşke atabilsem bende sevdiğim aracı.
Üzücü bir durum. Orijinal GTA'ya mod indirdiğin zaman sonuçları kötü olabiliyor. Hikaye moduna girişinde sıkıntı olmaz ancak Online olarak bağlandığında Rockstar Games seni 3 gün içerisinde kalıcı olarak banlıyor. Ancak yine de hikaye modunda sevdiğin bir araç varsa onu da paylaşabilirsin ne de olsa hikaye modundaki çoğu araç GTA Online'da bulunuyor. :)

chmyera

hiç gta online oynamadım

vladovin

Impeccable

Rapid GT ve Enus Paragon favorilerim bu aralar.