GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Online - Cayo Perico SETUPLARI geçme Glitch'i - SETUP YAPMAYI BIRAKIN

Başlatan Bilinmeyen Bey, 17 Nisan 2022, 15:23:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Bu Glitch ile Cayo Perico için bida setup yapmanıza gerek olmuyor. Ancak şunu bilin ki, bu glitch'i yapmak oyundan banlanma şansınız vardır. Ve bu banlanmanız için uyarıyorum, bu yüzden şimdiden uyarıldınız.

Şimdi bu glitch çok basit aslında. İlk olarak GTA V'inizi açın ve Cayo Perico setuplarının hepsini yapın. Heist'ın finaline kadar gelin yani...

Heist'ın finaline geldikten sonra bir arkadaşınız ya da tek başınıza gidebilirsiniz. Sonra gelin ve Windows>Ayarlar>Ağ ve İnternet>Uçak Modu kısmına geliniz. Bu sekmeyi arka-planda bekletin. Ardından oyununuza gelin ve Grafik Ayarlarından, Ekran Modunu "Windowed Borderless" yapın. Yoksa glitch'i yapamazsınız. Windowed Borderless yapmamızın nedeni şu, oyun otomatik olarak arka-planda duraklatılıyor eğer diğer bir tür ekran modunu seçerseniz...

Ardından Heist'i başlatın ve heist'ın sonuna kadar gelin. Parayı güvenliğe vermeden önceki sahneye yani... ardından parayı gördüğünüzde (Heist Passed, Para miktarı gösterilen ekran) hemen Uçak Modunu açınız. Unutmayın, eğer Oyunun Grafik Ayarlarından Görüntü "Windowed Borderless" değilse oyun otomatik olarak duracak ve glitch çalışmayacaktır!

Kaynak: Youtube/RandomWeirdThings 248

Son düzenlenme: 17 Nisan 2022, 15:27:27 Bilinmeyen Bey

Bilinmeyen Bey

Önemli birşey daha, Uçak modunu açtıktan sonra sizi GTA Online'dan atacaktır. Bu yüzden tekrardan Online'a girerseniz, Heist'dan kazandığınız parayı aldığınızı görebilirsiniz. Ve işin iyi yani, Plan tablosuna geri dönerseniz, heist'ın tüm setupları tamamlanmış gözükecek ve Finale'i oynayabiliyor olacaksınız.

Unutmayın ki; Bu Glitch sadece PC'de işe yaramakta, Glitch sizin banlanma şansınıza sahiptir bu yüzden fazla abartmayın, eğer arkadaşınız ile gidiyorsanız ancak arkadaşınız konsoldan oynuyor ise bu glitchi sizin yapmanız lazım çünkü konsolda bu glitch çalışmıyor ancak siz glitchi yaparsanız arkadaşınıza para gidecektir... işte bu yüzden PC'de çalışmakta.

KamilPanpa37

Eline sağlık güzel konu,  :helal:  ben girilmeyen odalara girme glitch'i ni kullanarak çantamı hızlıca doldurup mansion'dan çıktıktan sonra denize atlayıp adanın içine girmeden, güvenliklere takılmadan denizden rahatça kaçıp heist'i tamamlıyorum.

İnternet'i kesme glitch'i ile setup kısımları da sırasıyla yapmak zorunda kalmıyoruz, heist'i istediğimiz gibi replay yapıp 1,5 ile 2 milyon dolar'a yakın para kasabiliyoruz, ben en son 30 milyon dolara kadar para kasmıştım, ban riskini göze alarak 1 hafta falan bu glitch üzerinde durdum ama her hangi şekilde bir sıkıntı yaşamadım.

En azından Franklin ve Lamar'ın şirket ofisi de dahil olmak üzere daha önce oyun içi sahip olamadığım bir sürü hava kara deniz tarzı lüks araç gereçleri satın alıp diğer oyunculara accessory tarzı gösteriş yapmak keyifli, bakan bir daha bakıyor.  :D
Son düzenlenme: 17 Nisan 2022, 22:42:56 KamilPanpa37