GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Online Yeni Nesil Konsollara Geldi - Yeni Gelen Özellikler Neler?

Başlatan Bilinmeyen Bey, 15 Mart 2022, 16:12:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Bu konu @lazlow tarafından açılmış gibiydi. Ama bende bu Yeni Nesil Konsollara gelen "E&E" versiyonu açıklamak istedim. Çünkü Yeni Nesil Konsollara GTA Online'da geldi, ne değişti?

GTA Online'ı Yeni Nesil Konsollarda satın aldığınızda ve herhangi bir hesaba giriş yaptığınızda bu ekranı göreceksiniz:

Menü güzel gözüküyor. Teker teker neler olduğuna bakarsak; Sol Tarafta Yeni DLC ve Güncel Hafta özelliklerini görebiliyoruz, (Şuanki güncel DLC'imiz "The Contract" olduğu için "The Contract'a başla" seçeneği bulunuyor.) Sağ Tarafta ise GTA Online'da yapabileceğimiz etkinlikleri hemen menüden erişmemizi sağlıyor, Soygun İşlerine hemen katılmak istiyorsanız "Heist", Açık Dünyada gezinmek ve aktivitelere katılmak istiyorsanız Free Mode ve son olarak, eğer arkadaşlarınız ile Playlist veya çeşitli görevler yapmak istiyorsanız "Playlist" seçeneği olacaktır.

Peki ya bunların dışında?

- Hao'nun Kendine özel bir Modifikasyon Garajı bulunuyor. LS Car Meet'e giderek arabanızı güçlendirebilirsiniz, ayrıca 4 yeni araba skini bulunuyor.

- LS Car Meet'de arabanızı bırakırsanız, başka oyuncular arabaya yaklaşıp, arabanın aynısını satın alabilir. Ve satın aldığında ise, aracın satış fiyatının komisyonu size gelecektir (kısacası arabayı satın alırsa, parası size gelecek ama arabanız yok olmayacaktır)

- Hayat seçimi olayı, onun hakkında da biraz bilgimiz oldu. "Bunker'ı biz mi seçeceğiz, yoksa Rockstar mı verecek?", "Bu nasıl çalışacak", "İstediğimiz zaman değiştirebiliyor muyuz?" gibi soruların cevaplarını artık verebiliriz. Şimdi, hesabınızı oluşturduktan sonra, Freemode seçerseniz şöyle bir ekran daha çıkacaktır:

Bu ekranda 4 tane seçeneğimiz var, Nightclub işletmecisi, Motorkulübü Lideri, Silah Satıcısı ve CEO / Yönetici.

Bunlardan hangisi seçerseniz, size verilen 4 Milyon GTA Parası ile TÜM San Andreas etrafındaki Bunker, CEO Ofis, Nightclub, Motorcycle Club gibi seçenekler size sunulacaktır.

Örneğin, silah satıcısı:

Ayrıca son olarak, bu işletmeleri güçlendirecekseniz maksimum 3 milyonunuzu harcayabilirsiniz. 4 Milyon GTA Paranız olmasına rağmen.... Yani şöyle, 3 Milyonunuzu (maksimum) işletmenize ve kalan 1 milyonunuzu (eğer tüm 3 milyonunuzu harcadıysanız, 1 milyon kalacak.) oynanış ve ev, araba gibi etkinliklerde kullanmanız için verilecektir.

lazlow

Yeni GTA Online introsu da şu şekilde. Yeni nesil konsollarda oyuna ilk kez başlayanlar için tanıtıcı bir giriş olmuş. Bir de oyundaki gerçeğe çok yakın. Intronun müziğinin girişi de bana az çok GTA 5'in müziğinin girişini andırdı.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 17 Mart 2022, 12:26:19
Yeni GTA Online introsu da şu şekilde. Yeni nesil konsollarda oyuna ilk kez başlayanlar için tanıtıcı bir giriş olmuş. Bir de oyundaki gerçeğe çok yakın. Intronun müziğinin girişi de bana az çok GTA 5'in müziğinin girişini andırdı.

Tamda bunu diyeceğim an, bu intro'yu Youtube'da yeni gördüm. Ama en sevdiğim introsu oldu. Ban daha uygun geldi.