GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

''Cayo perico Heist'' Solo olarak iki kişilik Keycard odalarına girme Glitch'i !

Başlatan KamilPanpa37, 16 Mart 2022, 00:04:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KamilPanpa37

Merhabalar arkadaşlar uzun süredir işlerimin yoğunluğundan ve başka oyunlara zaman ayırmamdan ötürü  Gta Online'dan çok uzaktım. Geçen senelerde Rockstar'ın çıkartmış olduğu devasal heist güncellemesi olan 'Cayo perico Heist'i uzun zamandır bir göz atmak istiyordum.

Geçenlerde Gta V'i tekrar yükleyim dedim, Discord'da bir kaç arkadaşım ile akşamları biraz takılmıştım ve gerçekten tek kelimeyle bu heiste bayıldım, çok oyuncu ile pek keyif alamasam da 'Solo' olarak oynarken aşırı keyif aldım.

Heist bir tarafa adamlar öyle atmosferik bir ada dizayn etmişler ki Far Cry 3'de olduğu gibi renkli cıvıl cıvıl ada atmosferi ve Hitman serisinde olduğu gibi bir casus olarak adaya girip çıkmak, soygun yapmadan önce setup görevlerinde adayı keşvetmek ve nasıl bir soygun yapacağımıza dair çok çeşitli ve detaylı bir strateji oluşturmak, 'Compound'un' içine sızmak için 'stealh' becerilerinizi kullanmak veya ordu gücünüzü kullanarak doğaçlama yapmak gibi alternatifler çok yönlüydü. 

Bir haftadır neredeyse 'Elite Chalange' dahil olmak üzere 'stealth' bir şekilde 30 defa oynayıp bitirdim, hem çok güzel para kaznadırıyor, hemde hitman gibi adayı keşvedip, ekipmanlar buldukça compound'a  değişik şekillerde gizli bir biçimde sızma taktikleri geliştiriyorsunuz.

Her zaman Gta online'da tek kişilik  şöyle sağlam bir 'solo' heist güncellemesi istemiştim, sonunda 'Cayo perico Heist' ile bu gerçekleşti.

Neyse biraz fazla uzalttım kusura bakmayın,  :D  Benim bu konuyu açma amacım sizlere Cayo perico Heist'de iki oyuncu olarak, iki kaycards ile giriş yapabileceğiniz gold ve para dolu odalara 'Solo' yani tek başınıza nasıl gireceğinizi göstereceğim.

Tamamen yabancı kaynaklardan gördüm, dün oyun içi heist'de deneyim dedim, işe yaradı Rockstar Games PC'de daha fixlememiş. Eğer PC'de  online oynayan varsa ben detaylı bir içerik hazırladım.

NOT: Söylenilenlere göre bu glitch konsollarda fixlenmiş. Bir sonraki güncelleme ile Rockstar Games bu Glitch'i PC sürümünde  fixleyebilir, Eğer PC'de denemek isterseniz eline çabuk tutun derim.

Video içeriği tamamen bana aittir iyi seyirler dilerim.  :)
Son düzenlenme: 16 Mart 2022, 00:15:59 KamilPanpa37

lazlow

Yeni ada soygunu güzel ancak gizlilik işini bir türlü sevemedim. Gizlilik açısından zayıf bir oyun olmuş. En azından RDR2 de bu biraz geliştirilmiş.

Bu tarz glitchler oyuncular için kolaylık sağlasalar da :r*: hemen fixliyor.

KamilPanpa37

@lazlow  Bu heist güncellemesini daha çok Solo tek bir oyuncu için dizayn ettikleri için 'Stealth' kısmını biraz yüzeysel yapmışlar. Ben neredeyse 50 defa oynayıp bitirdim artık bütün adamların konumlarını ezberledim.

Yalnız Cayo perico heist'i bana göre Rockstar'ın daha önce çıkarmış olduğu heistler içinde en çok ve hızlı para kazandıran soygun güncellemelerinden kesinlikle. En son bıraktığımda 5 milyon dolar param vardı, 2 haftadır aralıksız 'Cayo perico' oynuyorum 23 milyon dolar civarı para kastım.

Cayo perico soygunundan kazandığım 7 milyon dolar gibi bir mevlanın belli bir kısmını en son update  ile gelen araç gereçlere ve Franklin's Agency offisine falan harcadım.

Benim gibi Solo tek oyunculu heist arayanlar için kesinlikle harika bir heist güncellemesi, Far Cry tarzı armosferik tropikal renkli bir ada konseptinde soygun yapmak gerçekten çok muazzam bir histi.  :helal:

Yeni nesil konsollara da geldiği düşünürsek, Gta VI'yı bu sene duyursalar bile Gta Online güncelleme desteği almaya devam edecektir.  :helal:
Son düzenlenme: 19 Mart 2022, 13:22:15 KamilPanpa37