GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 22:30:03

GTA V - Liberty City Modu

Başlatan Impeccable, 11 Mart 2021, 19:18:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Çok güzel bir Liberty City modu ile karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Los Santos'dan Liberty City'e yolculuk yapma fikri çok hoş geldi açıkçası :).  Aşağıya moddan görüntüleri ve modun linkini bırakıyorum.

Bilinmeyen Bey

Daha Çok Tokyo'ya benziyor. Ve Liberty City'nin Neye benzediğinden hiçbir fikrimiz yok. GTA 5'de Liberty City hakkında bahsediliyor ancak 1 kez bile gözükmüyor. Belkide North Yankton olsaymış. O daha iyi olurmuş. Paylaşımın İçin Teşekkürler :helal:

KamilPanpa37

Ben oyunların atmosferinden kopmamak için kendi sunmuş olduğu orjinal içerikleri ile oynamaktan daha çok zevk alıyorum, ama Gta V'in oyun motoru ve mekanikleri ile Liberty City'e tekrar dönüş yapmak isteyenler için güzel bir mod.  Paylaşım için sağol  :helal:

Impeccable

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 11 Mart 2021, 19:24:01
Daha Çok Tokyo'ya benziyor. Ve Liberty City'nin Neye benzediğinden hiçbir fikrimiz yok. GTA 5'de Liberty City hakkında bahsediliyor ancak 1 kez bile gözükmüyor. Belkide North Yankton olsaymış. O daha iyi olurmuş. Paylaşımın İçin Teşekkürler :helal:

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 12 Mart 2021, 13:17:29
Ben oyunların atmosferinden kopmamak için kendi sunmuş olduğu orjinal içerikleri ile oynamaktan daha çok zevk alıyorum, ama Gta V'in oyun motoru ve mekanikleri ile Liberty City'e tekrar dönüş yapmak isteyenler için güzel bir mod.  Paylaşım için sağol  :helal:

Yorumlarınız için teşekkürler.:)

sharax

Paylaşım için teşekkürler.

Gladiator

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Impeccable