GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Ocak 2025, 23:44:36

GTA V'e Devasa Chicago Haritası!

Başlatan Purgatory, 05 Kasım 2020, 18:30:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Purgatory

GTA V'in Los Santos'unun tüm zamanların en iddialı video oyunu açık dünyalarından biri olduğunu söylemek haksızlık olamaz, değil mi? Bence olamaz. Demek istediğim, bu açık dünya kendini oldukça canlı hissettiriyor, öyle değil mi? Güneşli iskelelerinden tutun da dağların ve ormanların bol yeşilliklerine kadar, üstelik ikisinin arasında geniş ölçüde uzanmış beton yığınlarına kadar bu dünya, her daim geri döneceğim bir dünya çünkü hep görecek yeni bir şey var gibi görünüyor.

Tabi, belki siz benim gibi düşünmeyebilirsiniz. Belki de bu açık dünyanın her karışını keşfetmiş, kendinizi yeni bir şeye hazır hissediyorsunuzdur. Lakin, GTA 6'ya dair ufukta tam olarak bir işaret gözükmediğinden taze bir GTA macerası isteyenleriniz çözümü birbirinizde arasanız iyi olur. Sonuçta, tutkulu hayranlar sık sık hiç beklemeyeceğiniz şekillerde iyi iş çıkarmaktalar.

Mod yapımcıları FV Design ve Lozano'ya bakın örneğin. Bu adamlar öyle orada burada GTA V'e küçük içerikler yapmakla -ki bu bile oldukça eğlenceli- yetinmiyorlar, bu ikilinin hedefi oldukça büyük: Olumlu eleştiriler alan bu suç oyununa Chicago'nun tamamını getirmek!

Evet, aynen öyle. Windy City'nin ve karımın favori hastane dizisinin ana vatanı, eğer mod yapımcıları bunun lehine bir şey söylerse ölümsüzleşecek. Aşağıdaki 40 dakikalık oynanış tanıtımından da görebileceğiniz üzere, proje çok güzel bir şekilde geliyor. Apaçık şekilde daha tamamlanmamış olsa da işe gösterilen ilgi nefes kesici, özellikle de bu işin sadece iki kişinin işi olduğunu unutmazsanız.

https://www.youtube.com/watch?v=SDvTDuouPYQ

Bu devasa modun bizlerin erişimine ne zaman açık olacağına dair resmi bir açıklama henüz yok, lakin FV Design, kanalı üzerinden modun gelişimine dair oldukça düzenli güncellemeler paylaşıyor. Bunun yanı sıra, FV Design'i Patreon'dan destekleyerek harita tasarımlarına -ki yapması kesinlikle kulağa eğlenceli gelmekte- erken erişim elde edebilirsiniz.

Şimdilik, bu proje için FV Design'e ve Lozano'ya şansların en iyisini diliyorum ve işin son halinin ne kadar daha iyi olacağını görmek için de sabırsızlanıyorum. Tanrı bilir, Watch Dogs, açık dünya Chicago'sunu keşfetmek için hissettiğim dürtüyü tatmin etmek için hiçbir şey yapmadı, bu yüzden umuyorum ki bu GTA V modu tatmin eder.

Kaynak: ladbible.com

FV Design'in kanalına bakmak isterseniz: https://www.youtube.com/c/FVDesign/featured
Son düzenlenme: 17 Nisan 2021, 12:25:52 Anestezi Sebep: Resim gözükmüyordu, ayrıca metinde ufak tefek düzenlemeler gerekiyordu.

Heleina

Esaslı modmuş harbiden. Ama şehir fazla yapmacık gibi görünüyor, yine de büyük bir emek var. Konu için teşekkürler.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Purgatory

Alıntı yapılan: Helen - 07 Kasım 2020, 01:11:02
Esaslı modmuş harbiden. Ama şehir fazla yapmacık gibi görünüyor, yine de büyük bir emek var. Konu için teşekkürler.
İleriki zamanlarda şehri iyiden iyiye doğallaştıracaklardır bence ama zamana ihtiyaç var bu noktada tabi, büyük çaplı bir mod çünkü, dediğiniz gibi.

Bu arada rica ederim, iyi forumlar. :)

Impeccable

Gladiator

Mod güzel gibi paylaşım için teşekkürler.

Purgatory

Alıntı yapılan: Gladiator - 08 Eylül 2021, 11:34:10
Mod güzel gibi paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim, eğer proje yarı yolda bırakılmaz da sonuna kadar devam ettirilirse güzel bir mod olacağından eminim.