GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[SA] PC'de Arkadaşınız İle Hikaye Görevlerini Bitirin! [CO-OP]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 15 Mayıs 2021, 18:25:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

MODUN AÇIKLAMASI

Eğer bilmiyorsanız, GTA San Andreas'ın XBOX Versiyonu özel bir versiyondur. Daha iyi olduğundan değil, sadece özel bir özelliğe sahiptir. İki Kişilik Oynama.

XBOX'daki İki Kişilik oynama modunda, arkadaşınız ile istediğiniz bir vatandaşı seçtikten sonra, sokaklarda terör estirerek, polisler ile savaşabilirsiniz.

Ancak Bu İki Kişilik Oynama olayı sadece bununla sınırlıdır. Sadece Savaşmak içindir.

O kadar şanslıyız ki, bu olayı PC'ye birkaç adam toplanmış ve bunu Hikaye Görevlerini birlikte oynanılabilecek hale getirmiş!

OYUN İÇİ GÖRSELLER

OYNANIŞ VIDEOSU:

Jenerik

Yapımcı: rerun_aaap
Yardımcı Olanlar: Nights744, Marsi4eg, skatefilter5

Modu Kurulum:

- Dosyayı ModLoader klasörüne koyun, (Eğer ModLoader modunuz yoksa, "cleo" klasörüne koyun)

- Eğer Aynı Klavyeden Oynayacaksanız (Arkadaşınız İle), "B" Tuşuna basarak, arkadaşınızı oyuna sokabilir/çıkartabilirsiniz,

- Eğer İsterseniz bu tuşu ".ini" dosyasından editleyerek değiştirebilirsiniz.

- Eğer Birşey doğru gitmez ise tekrar belirtin.

Bilinen Hataları:

- Arabanın Makinesinin sesi gelmeyebilir, sadece en son bilinen aracınki gelecektir.

- "Amazing Screenshot" Modu, Bu Mod ile birlikte çalışmıyor.

- İkinci Oyuncu Modifiyeciyi Kullanamıyor.

- İkinci Oyuncu Marker'lardan geçerse birşey olmuyor (Görevleri Sadece 1. Oyuncu Yapabilir)

- İkinci Oyuncu, çeşitli karakterler için araba süremez (Eğer O görevde, yanınıza bir adam geldiyse: 1. Oyuncuyu Takip edecek ve ondan uzaklaşırsa uyaracak)

- İkinci Oyuncu, görev objektifi olan (kullanılması gereken) araçlara binerse görev onun sürdüğünü saymaz, ancak 1. Oyuncuda aynı araca da binerse olacaktır.

MODU INDIR

Son düzenlenme: 17 Mayıs 2021, 20:15:50 Bilinmeyen Bey

thematrix

Kurulum nasıl oluyor? cleo dosyasını indirdikten sonra?

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: thematrix - 15 Mayıs 2021, 18:52:33
Kurulum nasıl oluyor? cleo dosyasını indirdikten sonra?

AA Evet, Unutmuşum. Buyur:

- Dosyayı ModLoader dosyasına koyun,

- Eğer Aynı Klavyeden Oynayacaksanız (Arkadaşınız İle), "B" Tuşuna basarak, arkadaşınızı oyuna sokabilir/çıkartabilirsiniz,

- Eğer İsterseniz bu tuşu ".ini" dosyasından editleyerek değiştirebilirsiniz.

- Eğer Birşey doğru gitmez ise tekrar belirtin.

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler gördüğüm en iyi modlardan birisi. Sorunsuz çalışırsa bolca eğlenilir.:helal:

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Impeccable - 17 Mayıs 2021, 19:43:28
Paylaşım için teşekkürler gördüğüm en iyi modlardan birisi. Sorunsuz çalışırsa bolca eğlenilir.:helal:

Aslında Sorunları mevcut, onlarıda konuya ekleyeyim. Bazı Hataları mevcut...

laéx

Bilinmeyen Bey

Gladiator

Bayağı iyiymiş bu paylaşım için teşekkürler.

Bilinmeyen Bey

mtb

Online mı tam olarak anlamadım klavye vs. dedin.

2017-2024

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Radless

Yani zaten XBOX da olan bir özelliği ekstra olarak geliştirmişler anladığım kadarıyla, sırf birlikte oynamak için 2004 yapımlı bir oyuna 39₺ (xbox sayfasındaki fiyatı) verilir mi, bana göre verilmez ama çok isteyen alır oynar, konu için teşekkürler.

"Life's too short to hold grudges."

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: MTB` - 30 Temmuz 2021, 10:43:41
Online mı tam olarak anlamadım klavye vs. dedin.

GTA San Andreas'ın XBOX'da 2 kişilik özellik vardı. Eğer bir dostun yanında ise, ikinizde aynı klavyeyi kullanarak oyunu oynayabilirsiniz. Kontroller aynı değildir, bu sayede zorlanmadan oynayabilirsiniz.

Alıntı yapılan: Ghost Killer - 30 Temmuz 2021, 12:24:14
paylaşım için teşekkürler

Rica ederim :helal:

Alıntı yapılan: Radless - 30 Temmuz 2021, 12:26:33
Yani zaten XBOX da olan bir özelliği ekstra olarak geliştirmişler anladığım kadarıyla, sırf birlikte oynamak için 2004 yapımlı bir oyuna 39₺ (xbox sayfasındaki fiyatı) verilir mi, bana göre verilmez ama çok isteyen alır oynar, konu için teşekkürler.

1. sinde doğrusun, 2. sinde herkesin kendine ayrı fikirleri var. İsteyen oynar, isteyen oynamaz :)