GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grand Theft Auto: San Andreas - 2020 Türkçe Yama (PC & PS2)

Başlatan CriminaL277, 06 Ocak 2021, 00:24:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CriminaL277

Çeviriler ve font düzenlemeleri tarafımca yapılmıştır.

Ana Konu

İndirme Linkleri:

PC

PS2

Notlar:

• Yama, oyunun 1.0'a düşürülmüş versiyonuyla denenmiştir ve zip dosyası içindeki "Hayranların Yaptığı Hata Düzeltmeler" adlı metin belgelerinde belirtilen düzeltme yamalarıyla veya Definitive Edition Project mod paketiyle beraber kullanılması tavsiye edilir. Orijinal Steam ve Rockstar versiyonlarında denenmemiştir.

• ISO dosyası paylaşılmamıştır. ISO dosyasını temin etmek tamamen kullanıcının sorumluluğundadır.

• Kurulum talimatları ve diğer bütün detaylar zip dosyaları içindeki "Beni Oku" adlı metin belgelerinde yazmaktadır.

Ekran Görüntüleri (PC)

Ekran Görüntüleri (PS2)

Son düzenlenme: 05 Haziran 2024, 12:53:14 CriminaL277

nikobernoo

Eline sağlık.

Please (g)old days, come back.

lazlow

Teşekkürler, eline sağlık. Steam versiyonunu kullanıyorum ve birkaç görev yaptım, bir sorun yok :helal: yalnız başta modlarım varken kurunca açılmadı ama modları kaldırınca çalıştı. Yani modlu oynayan arkadaşlar yamayı kurmadan önce modları kaldırırsa (ya da ayarlardan pasif hale getirirlerse) güzelce oynayabilirler.

Impeccable

Teşekkürler, deneyeceğim.

raoz

Teşekkürler, oyunun komple baştan daha düzgün çevrilmesi gerçekten çok hoş. Tek sıkıntı eğer benim gibi 4:3 monitör kullananlar varsa Widescreen Fix yükleyememekten dolayı fontun tırtıklı olması. Onun dışında gayet güzel, ellerinize sağlık.  :)  :helal:

lazlow

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 06 Ocak 2021, 01:40:26
Teşekkürler, oyunun komple baştan daha düzgün çevrilmesi gerçekten çok hoş. Tek sıkıntı eğer benim gibi 4:3 monitör kullananlar varsa Widescreen Fix yükleyememekten dolayı fontun tırtıklı olması. Onun dışında gayet güzel, ellerinize sağlık.  :)  :helal:
Onun için monitörüne uygun Widescreen Fix bulmalısın

CriminaL277

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 06 Ocak 2021, 01:40:26

Yorumunuz için ben teşekkür ederim. Widescreen fixin .ini dosyasını metin belgesiyle açıp alakalı yerde en boy oranını 4:3 olarak yazdıktan sonra dosyayı kaydedip oyuna girdiğinizde çalışması lazım. Yapamazsanız özel mesaj atabilirsiniz.

Razor02

Yama için teşekkürler oyuna tekrardan başlamıştım %20 kadarını bitirdim bu yamayı kurup oynamaya devam edeceğim. :helal:

CriminaL277

12.01.2021 Güncellemesi: Sokaklardaki uy****rucu satıcılarıyla etkileşime girince çıkan alt yazı gözden kaçmıştı, çevrildi.

@Razor02 Rica ederim, iyi oyunlar dilerim.
Son düzenlenme: 12 Ocak 2021, 10:17:27 CriminaL277

lazlow

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 12 Ocak 2021, 10:14:18
12.01.2021 Güncellemesi: Sokaklardaki uy****rucu satıcılarıyla etkileşime girince çıkan alt yazı gözden kaçmıştı, çevrildi.

@Razor02 Rica ederim, iyi oyunlar dilerim.
En ufak ayrıntı için bile güncellemen çok hoş :helal:
Son düzenlenme: 12 Ocak 2021, 13:06:42 lazlow

CriminaL277

Gönül isterdi ki ideal olsun, çıktığı an kusursuz şekilde çıksın fakat işte o da benim işleri aceleye getirmemden kaynaklanıyor sanırım. :D Kusura bakmayın, gözden kaçan bir şey bulursam tekrar güncelleyeceğim kesinlikle, yamaya desteği asla kesmeyeceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim. 

lazlow

Yama, San Andreas bölümüne taşınmış ve sabitlenmiştir.

Impeccable

Downgrade patch ile yamayı deneyen oldu mu? Olduysa sorun oluşuyor mu?

Tekrar teşekkürler bu arada.

Dyternal

lazlow sayesinde bu yamadan haberim olmuştu. Gerçekten öncekilere nazaran gayet güzel yamadır. Kendim oyunu bu yamayla 1 kere bitirdim bugün tekrar başlamayı düşünüyorum.

CriminaL277

@Impeccable Yama zaten 1.0'a downgrade edilip hata düzeltmelerin yüklenmiş hâliyle test edildi. Rica ederim.

@Dyternal Tekrardan iyi oyunlar, desteğiniz için teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 13 Ocak 2021, 08:40:27 CriminaL277