GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 1 Karakterler

Başlatan lazlow, 19 Ağustos 2019, 02:50:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

KARAKTERLER

Ana Karakterler

Gta 1'de seçebileceğimiz toplam 8 ana karakter var. Karakterlerin soldaki resimleri pc, sağdaki resimleri de Game Boy Color'daki sürümleridir.

BUBBA

DIVINE

KATIE

KIVLOV

MIKKI

TRAVIS

TROY

ULRIKA

KELLY

Sadece GameBoy Color'da var.

Diğer Karakterler

Roberto Seragliano ''Bubby"

Liberty City'de bir çete lideridir. İngiliz gizli servisi tarafından öldürülen babasını intikamı için uğraşır.

Uncle Fu

16 suçtan aranan Fu, San Andreas'ta bir çete lideridir. Rivayetlere göre 130 yaşındadır.

Samuel Deever

Vice City'de yaşayan, psikolojik sorunları olan ve yamyamlıkla suçlanan eski bir polis memurudur. Aynı zamanda gizli servislerle de bağlantısı vardır.

Brother Marcus

Vice City'de Brotherhood of Jah Army Love çetesinin lideri ve uy****rucu satıcısıdır.

El Burro

San Andreas'ta yaşayan, Diablos çetesinin lideri olan bir eşcinseldir. Uncle Fu ve yeğeni No Chin ile düşmandır.
Önemli not: Hem isim olarak hem de görünüş olarak GTA 3'teki El Burro'ya benzese de ikisi de aynı kişiler değillerdir. El Burro isim değil, eşek anlamındadır.

Cabot

Başarısız bir elmas soyguncusu.

No Chin

Uncle Fu'nun yeğeni, El Burro'nun düşmanıdır. Arananlar listesinde yer alan azılı bir suçludur. Ana karakterimiz onun evine saldırı yapar. Kaçarken para dolu çantasını düşürür.

Jimmy "Crazy" Waterson

Bubby'nin verdiği ilk görevde tanışıyoruz. Mavi Mundano arabasıyla banka soygunu yapıyoruz.

Tommy Romero

Liberty City'de bulunan, Bubby için çalışan biri. Onunla ilk polis merkezini  havaya uçurarak tanışıyoruz. Daha sonra banka soyup, ana karakterimizin sürdüğü araçla kaçıyor.

Sonetti

Bubby'nin ezeli düşmanı olan, Liberty City'de bulunan bir mafya babası.

Seymour Reamer

Ana karakterimizin yardımıyla Beast GTS'e kaçmış bir suçlu. Sonetti'nin uy****rucularına sahiptir.

Pablo Vercotti

Karakterimiz, Pablo'yu bir elmas sogunundan Tellberg'deki evine götürür. Daha sonra Pablo'yu onu öldürmeye çalışan bir grup silahlı adamdan kurtarır. Pablo, Vercotti Ailesi'nin bir üyesidir.

Mr. Johnsane

El Burro ile ilgili bir soruşturmada görgü tanığı.

Çeteler

-Uncle Fu'nun Çetesi
-Brotherhood of Jah Army Love
-Vercotti Çetesi
-Sonetti'nin Çetesi
-Diablos
-Babylon
-Angels
-The Mob

(Logo: Deviantart - Mulek)
(Resimler: GtaWiki)
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2020, 18:00:32 lazlow

Uzzy

KIVLOV trevora TROY da frankline benziyor. :D Teşekkürler.

DracDonix

Teşekkürler anlatım için

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler.

Gladiator

☆☬κɪɴɢ☬☆

Paylaşım için teşekkürler.

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...