GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 1 - GTA London 1969 & 1961 - GTA 2 Bölüm Arşivi

Başlatan Purgatory, 03 Mayıs 2021, 10:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Purgatory

Arşiv Kuralları
Alıntı
Konuların eklenmesi için gerekli şartlar

1) Konunuzun eklenmesi için içeriğinin zengin olması, göz yormayacak derecede görsel ögelerle(resim, video gibi) süslenmiş olması gerekir. Konularınızı beyaz yazıyla yazmayın ve divbox (renklendirilebilir kutu) içine almayın.

2) Konular düzenli yazılmış olmalıdır. O yüzden şablonunuzu kaydırmamaya çalışın. Başlıklar, resimler dışında yazılarınızı ortalamayın.

3) Aynı bilgilendirici konudan iki tane varsa en kapsamlı olanı eklenir. ikisi de aynı kapsamdaysa ikisinden biri alternatif konu olarak arşive eklenir; Fakat "Benimki neden alternatif" konu deyip olay çıkartmamanız önemle rica olunur. Çünkü bu size yakışmaz

Lazlow'un incelemesi

Tam Çözüm

Karakterler

Araçlar

Silahlar

Hileler

Radyo İstasyonları ve Oralarda Çalan Müzikler

Haritalar

Toplama Bonusları

Tam Çözüm (1969)

Tam Çözüm (1961)

Karakterler

Araçlar

Silahlar

Hileler

Haritalar

Toplama Bonusları

Lazlow'un İncelemesi

Claude Speed Kimdir?

Tam Çözüm

Karakterler

Araçlar

Silahlar

Çeteler

Haritalar

Toplama Bonusları

İnternet Siteleri

Geriye kalanlar

Genel Sohbet Konusu

Easter Egg'ler & Gariplikler Departmanı

Son düzenlenme: 03 Mayıs 2021, 13:36:05 Anestezi Sebep: Başlıkta minik bir düzenleme

Impeccable

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Bilinmeyen Bey

Bu arşiv eski GTA'lar hakkında bişeler öğrenmemi sağlayacak. Güzel :)

Gladiator

lazlow

Daha da eklenecek bir şey kalmadı. Ama bu oyunlara bir remastered gelirse güncelleme yapılabilir

Purgatory

@Gladiator Rica ederim.

@lazlow Gerçek bir remaster'i hak eden üçlü, daha doğrusu dörtlü buydu bana kalırsa. Trilogy Definitive Edition'u yapacaklarına o üçlünün dijital versiyonlarındaki sorunları çözüp kaldırılmış içerikleri olabildiğince getirip güncelleme olarak verselerdi Steam, Rockstar Launcher gibi yerlere özel olarak, o bile yeterdi kanımca. Mesela DOOM serisinin ilk oyunuyla ikinci oyununun motoru güncellendi, daha rahat bir oynanış sunuldu, ayrıca yanlış hatırlamıyorsam eski sürüm de kullanılabiliyordu doğrudan Steam ve GOG üzerinden, ve bunlar orijinal oyunu almış olanlara ücretsiz verildi tamamen. (GOG versiyonundan emin değilim.) Rockstar ise diyor ki eski sürümleri kütüphanenizden kaldırmadığımıza şükredin.

Her neyse, yerlerinde olsam o ilk dörtlüyü alır, Doom serisi için neler yapılmışsa aynısını yapardım, sonra Steam ve Rockstar Launcher gibi yerlerden bir oyun dahi almış olanlara hediye ederdim.

lazlow

Doğru. Bu oyunları hiçbir yerden dijital olarak satın alamıyoruz artık.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 13 Kasım 2021, 14:25:40
Daha da eklenecek bir şey kalmadı. Ama bu oyunlara bir remastered gelirse güncelleme yapılabilir

Hemen bir modifikasyon yapıyorum. Remastered olmayabilir ancak yakın olur umarım.