GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grand Theft Auto : Liberty City Stories

Başlatan yihuzongfan, 04 Haziran 2019, 06:11:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yihuzongfan

Grand Theft Auto : Liberty City Stories

Grand Theft Auto: Liberty City Stories, Rockstar North tarafından geliştirilerek, Rockstar tarafından 2005 senesinde dağıtılan bir Grand Theft Auto PSP oyunu. Daha sonra 6 Nisan 2006'da Rockstar Leeds tarafından PlayStation 2 için uyarlanmıştır.

Kurgu

Antonio "Toni" Cipriani, Salvatore'un emriyle masum bir adamı öldürdükten sonra Vice City'ye saklanır. Toni, ortalığın yatıştığını düşündükten sonra çok sevdiği Liberty City'ye geri döner. Salvatore onu karşılamasa da gelmesine çok sevinir ve minnettarlığını belirtir. Kendisini Sal için önemli biri bilirken Vincenzo adlı bir fırsatçıdan görev alması söylenir ve Toni doğal olarak bu duruma isyan eder. Oyunda ilerledikçe Vincenzo dışında Toni'nin annesinden, JD'den, Salvatore'nin kendisinden ve bir rahipten bile görev alabilirsiniz.

Karakterler

Salvatore Leone Leone Mafyasının elebaşıdır.Don Salvatore Leone diye hitab edilir. Ve Toni'yi Oğlu kadar çok sever. Vincenzo Cilli Salvatore'un bir barda görüp sinsiliğiyle dikkatini verdiği ufak tefek bi adam.Hakikatten çok sinsidir.Ama zeki değil.Toni tarafından öldürülür. Donald Love Love Media'nın sahibidir.Seçimler için yardımcı olduğumuz bi arkadaş.Bizim yüzümüzden bütün paraları Panlantice öder. Ve Shoreside Vale daki panlantic garibanları evine yerleşir.Sonradan yine biz onu sefaletten kurtarırız. Joseph Daniel O'Toole Paulie Sindacconun barını işletir.Kendisi de Leone olmak isterken ölür. Paulie Sindacco Sindacco Mafyasının 2.elebaşıdıro da toni tarafından hakkı rahmetine kavuşturulur. Leon McAffrey Leon bey,LCPD nin özel ajanlarındandır.Ortağı ray Machowski ile birlikte çalışır.Sizede kirli işler verir. Maria Latore Maria Sal'ın karısıdır.2001 de Claude Speed tarafından(gta3 oyununun sonunda shotgunla)öldürülür.

Grafikler

Grafikler mükemmel. GTA serisi ve Rockstar'a yakışıyor. Oyun loading'leri (yüklemeler) kısa ama çok. Oyun ara videoları özenle hazırlanmış ve seslendirilmiş. Oyunu sıradan taşınabilir oyun konsollarındaymış gibi kıyaslamayın. Video ve oyunun içinde de seslendirmeler mevcut. Gameboy gibi sırf altyazı yok. Liberty City Stories'in tek kötü yanı Frame Rate dediğimiz görüntü yenilenmesi. Yani hareket ve aksiyon yaptığınızda, arkanızda hafif izler kalıyor. Bu PSP'deki tüm oyunlarda yaşanan ve görmezden gelinmesi beklenen, doğal bir kötülük. Bunun haricinde fazla göze batan sıkıntı yok. Oyun hızı da iyi ayarlanmış.


Gtaturk: Tomask
Son düzenlenme: 24 Aralık 2021, 12:04:51 lazlow

yihuzongfan

Konu güncellenecek
Son düzenlenme: 24 Aralık 2021, 12:03:33 lazlow Sebep: İletideki bütün harfler büyük olamaz