GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 16:42:59

Tercihleriniz Neydi?

Başlatan Impeccable, 01 Ocak 2021, 17:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Selamlar! Rockstar, GTA IV'de bazı karakterlerin kaderini oyuncunun eline bırakmıştı. Örnek verecek olursak, Ivan, Clarence, Mickey, Playboy, Dwayne vb. Peki sizler bu karakterlerin kaderini ne yönde tayin etmiştiniz? :D

Ben Clarence, Dwayne, Derrick'i öldürmüştüm.
Nedenleri: Clarence bir uy****rucu satıcısıydı.

Dwayne, sürekli hayattan şikayet eden ve ölmek istediğini zaman zaman bize söyleyen bir karakterdi. Her kötü şeyin kendisini bulduğunu söylüyordu.

Derrick, Francis bize Derrick'in hasta olduğunu söylüyordu. Ama Derrick'i öldürmeye karar vermemde etkili olan şey eskiden çalıştığı arkadaşlarını öldürmemizi istemesi ve onları satması.
Son düzenlenme: 02 Ocak 2021, 01:49:11 Impeccable

Shade

Dwayne ve Playboy konusunda sanırım hemen hemen herkes Playboyu öldürmeyi seçti :D

Impeccable

Alıntı yapılan: Shade - 01 Ocak 2021, 20:33:34
Dwayne ve Playboy konusunda sanırım hemen hemen herkes Playboyu öldürmeyi seçti :D
:D Haklısın, çoğu kişi Playboy'u öldürmeyi tercih etmişti forumlardan anladığım kadarıyla, ama ben bir türlü Dwayne'i sevememiştim. Playboy'u öldürdüğüm sefer de Dwayne ile arkadaşlık kurmuyordum :D.

nikobernoo

Alıntı yapılan: Impeccable - 02 Ocak 2021, 00:28:49
Alıntı yapılan: Shade - 01 Ocak 2021, 20:33:34
:D Haklısın, çoğu kişi Playboy'u öldürmeyi tercih etmişti forumlardan anladığım kadarıyla, ama ben bir türlü Dwayne'i sevememiştim. Playboy'u öldürdüğüm sefer de Dwayne ile arkadaşlık kurmuyordum :D.
Aynı, bende hep dwayneyi sevmeye sevmeye playboyu öldürürdüm (Not: aslında evi için :şeytan:)

Please (g)old days, come back.

Impeccable

Alıntı yapılan: Provazano - 02 Ocak 2021, 00:42:43
Aynı, bende hep dwayneyi sevmeye sevmeye playboyu öldürürdüm (Not: aslında evi için :şeytan:)

Aynen :D. Ayrıca Northwood'da ki evimiz belki de sahip olabildiklerimiz arasından en iyisiydi.

lazlow

Sonradan rastgele karakter olan kişileri öldürmemiştim. Onun dışında öldürdüklerim: Playboy X, Darko, Francis.

Blood Brothers görevinde gizli bir özellik var: Oyuncu Derrick ya da Francis'i öldürmekte kararsız kalınca Francis'i arayabilir. Francis de telefonda konuşmak üzere uzaklaşıp, Niko'ya neden kararsız kaldığını, dilerse fiyatta arttırma yapabileceğini söyler.

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 03 Ocak 2021, 21:49:42
Sonradan rastgele karakter olan kişileri öldürmemiştim. Onun dışında öldürdüklerim: Playboy X, Darko, Francis.

Blood Brothers görevinde gizli bir özellik var: Oyuncu Derrick ya da Francis'i öldürmekte kararsız kalınca Francis'i arayabilir. Francis de telefonda konuşmak üzere uzaklaşıp, Niko'ya neden kararsız kaldığını, dilerse fiyatta arttırma yapabileceğini söyler.
Bilgi için teşekkürler, fiyatı arttırıyor mu peki? :şeytan:

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 03 Ocak 2021, 22:37:12

Sanırım evet. Niko'ya telefonunda evet ya da hayır seçeneği çıkıyor. Ben hiç evete tıklamadım ama işe yarıyordur mutlaka. Hayıra basınca "bazı şeylerden emin değilim, mevzu para değil" gibi bir şey diyor.

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 03 Ocak 2021, 22:38:57

Sanırım evet. Niko'ya telefonunda evet ya da hayır seçeneği çıkıyor. Ben hiç evete tıklamadım ama işe yarıyordur mutlaka. Hayıra basınca "bazı şeylerden emin değilim, mevzu para değil" gibi bir şey diyor.
Biraz önce kontrol ettim ben de, doğruymuş fiyat iki katına çıkıyor gerçekten de. :helal:

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 03 Ocak 2021, 22:42:48
Alıntı yapılan: lazlow - 03 Ocak 2021, 22:38:57

Biraz önce kontrol ettim ben de, doğruymuş fiyat iki katına çıkıyor gerçekten de. :helal:
Bunun gibi oyunun çoğu görevinde gizli aramalar var. Ama aralarındaki intekratif olanı tek bu. Çoğunlukla bazı görevler sonunda Roman'ı arayarak görev hakkında sohbet ediyoruz.

Mesela Luis Fernando Lopez'i iki kere görünce "Roman'a bu bir tesadüf mü? Müzede saldırı düzenleyip elmasları ele geçiren aynı Dominikli adamla, kaçırdıkları kızı elmas karşılığında verirken de karşılaştığını" söylüyor. Roman da "Önce elmasları almış, şimdi siz de kızı kaçırdığınızda fidye karşılığı elmasları geri getirmiş burada şaşıracak bir şey yok. Aynı gece yattığın iki kadının anne-kız çıkması daha tesadüf olurdu asıl" gibi bir sohbetleri dönüyor. :D Benim favorim: Banka soygunu sonunda Roman'ı aradığımızda "Bu soygun haberini gördün mü? Sen de orada olmalıydın!" deyince Niko da "Ben de oradaydım desem?" gibi havalı cevabını veriyor :helal:

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 04 Ocak 2021, 14:47:25
Bunun gibi oyunun çoğu görevinde gizli aramalar var. Ama aralarındaki intekratif olanı tek bu. Çoğunlukla bazı görevler sonunda Roman'ı arayarak görev hakkında sohbet ediyoruz.

Mesela Luis Fernando Lopez'i iki kere görünce "Roman'a bu bir tesadüf mü? Müzede saldırı düzenleyip elmasları ele geçiren aynı Dominikli adamla, kaçırdıkları kızı elmas karşılığında verirken de karşılaştığını" söylüyor. Roman da "Önce elmasları almış, şimdi siz de kızı kaçırdığınızda fidye karşılığı elmasları geri getirmiş burada şaşıracak bir şey yok. Aynı gece yattığın iki kadının anne-kız çıkması daha tesadüf olurdu asıl" gibi bir sohbetleri dönüyor. :D Benim favorim: Banka soygunu sonunda Roman'ı aradığımızda "Bu soygun haberini gördün mü? Sen de orada olmalıydın!" deyince Niko da "Ben de oradaydım desem?" gibi havalı cevabını veriyor :helal:
Evet o telefon görüşmelerini biliyordum ama Francis'le olanı yeni öğrendim. Gerçekten hâla şaşırtmaya devam ediyor GTA IV :D.

Gladiator

Derrick ve Playboy X'e elveda demiştim.

Bilinmeyen Bey

Ben zamanında oynadığımda son kısımda, Kadının ölmesini sağlamıştım.

Ne deniyordu? "There is a lot of fish in the sea". Bir sürü kadın var, ancak sadece 1 tane Kuzen Roman var :)

Roman başka bir kadın bulabilir, onu sevebilir. Ancak başka bir Roman bulamayız.

Ek olarak Playboy X'i hayatta tuttum.

Impeccable

Yorumlarınız için teşekkürler.