GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 16:37:44

Roman'ı Nereden Tekrar Bulabilirim? [SPOILER]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 11 Mart 2022, 01:15:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Romanı kaybettik. Kendisi "The Deal Ending" kısmındaki "Mr. & Mrs. Bellic" görevinde öldürülüyor.

Yüksek ihtimalle bu canon yani hikayeye asıl bağlı olan görev tamamlanışı. Kendisi bir baba, bir kuzen, bir yoldaş.

Onu orada kurtarabilirdik, onun hayatını mahrum etmeyebilirdik. Şimdi babasız bir oğul büyüyecek.

Roman'ı Nereden Tekrar Bulabilirim ve Bulabiliriz?

lazlow

Anlaşmayı kabul etmek yerine Revenge'i seçseydin hem intikamını almış olacaktın hem de bütün düşmanlardan kurtul diye sevinirken sürpriz bir şekilde yeni bir düşmanın olacaktı. Bu arada oğlu değil, kızı olacak.

Roman'ı görmek istiyorsan ya oyunu baştan oynayıp Revenge seçeneğiyle bitir ya da Tlad, Tbogt oyunlarını oyna. O oyunlarda da Roman'ı yeteri kadar çekiyoruz zaten.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 11 Mart 2022, 13:50:05
Anlaşmayı kabul etmek yerine Revenge'i seçseydin hem intikamını almış olacaktın hem de bütün düşmanlardan kurtul diye sevinirken sürpriz bir şekilde yeni bir düşmanın olacaktı. Bu arada oğlu değil, kızı olacak.

Roman'ı görmek istiyorsan ya oyunu baştan oynayıp Revenge seçeneğiyle bitir ya da Tlad, Tbogt oyunlarını oyna. O oyunlarda da Roman'ı yeteri kadar çekiyoruz zaten.

Ama muhtemelen asıl seçenek Deal.

Biliyorum seçenek olarak Revenge'de var ancak muhtemelen Deal Ending asıl olan. Çünkü Piano eşliğinde bu son baya belli ediyor. Aynı GTA 5'in sonları gibi. Deathwish canon olandı ama GTA IV'de sanarım Deal canon olan.

Benim konuda demek istediğim, Deal Ending'de o öldü. Peki ya neden? Kimseye karşı suçu yoktu, aynı Katie gibi. Sadece ona denileni yaptı. Kuzeni yüzünden ölen bir adam. Onun gibisini nasıl buluruz? (Deal Ending'in evreninde, ayrıca onu nasıl bulacağım demiyorum. Sadece duygusal olarak söyledim.)