GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 17:01:33

GTA IV Hikayeleri

Başlatan lazlow, 18 Ekim 2019, 23:55:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

HİKÂYELERİ

GTA 4 Liberty City'sinde her biri zincirleme, birbirlerini takip eden veya iç içe geçmiş hikâyeler vardır. Bazıları sadece GTA 4 içinde sürüp biterken, bazıları ise TLaD ve TBoGT oyunlarının hikayelerine kadar sarkmaktadır. Hatta bazıları kesişir ve üç oyunun karakterlerini de aynı görev içinde görebiliriz.

Bu konu altında GTA 4 ve ek paketlerindeki hikâyeleri kapsayan konuları derleyerek daha kolay ulaşılmasını sağladık. Böylece her birine tek konudan ulaşarak okuyup GTA 4, TLaD, TBoGT oyunlarının Liberty City'sinin hikâyesi hakkında fikir sahibi olabiliriz.

(Banner: GTASeries)
Son düzenlenme: 15 Haziran 2022, 10:23:24 lazlow

Uzzy

Gta 4'ü takip ettiğim kadarıyla karışık biraz tlad tbogt vesayre ne böyle diye sorardım, bu konular sayesinde neyin ne olduğunu daha iyi biliyorum. Teşekkürler.

lazlow

Alıntı yapılan: Uzzy - 24 Ekim 2019, 14:51:39
Gta 4'ü takip ettiğim kadarıyla karışık biraz tlad tbogt vesayre ne böyle diye sorardım, bu konular sayesinde neyin ne olduğunu daha iyi biliyorum. Teşekkürler.
Ne demek :)

DracDonix

Teşekkürler :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

xT_9000

yapıyorsun bu işi hak ediyorsun si neyse :helal: <3

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

lazlow

Alıntı yapılan: xT_9000 - 29 Ekim 2019, 21:06:45
Ne demek :) teşekkürler 👍

Güncelleme: Arkadaşlar, bildiğiniz üzere GTA IV ve EFLC kapsamındaki hikayeler serinin diğer oyunlarına göre oldukça fazla. Sizin de bu listeye eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz GTA IV hikayeleri varsa konunuzu hazırlayıp, bana bildirin, konuya eklerim.

Specter

GTA 4 müze görevinde Luis Fernando Lopez'i polis olarak görmekteyiz, güzel bir pusula olmuş teşekkürler.

Saygılarımla Specter...

lazlow

Alıntı yapılan: Specter - 22 Nisan 2020, 21:07:33
GTA 4 müze görevinde Luis Fernando Lopez'i polis olarak görmekteyiz, güzel bir pusula olmuş teşekkürler.
Aslında Luis orada polis değildi. Elmasları çaldıktan sonra helikopterle polisleri atlatmaya çalışıyordu.

Subject 17

Alıntı yapılan: lazlow - 20 Nisan 2020, 16:16:15
Alıntı yapılan: xT_9000 - 29 Ekim 2019, 21:06:45
Ne demek :) teşekkürler 👍

Güncelleme: Arkadaşlar, bildiğiniz üzere GTA IV ve EFLC kapsamındaki hikayeler serinin diğer oyunlarına göre oldukça fazla. Sizin de bu listeye eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz GTA IV hikayeleri varsa konunuzu hazırlayıp, bana bildirin, konuya eklerim.

İçeriklerin bir araya toplanması güzel olmuş :) Hemen hemen IV, TLAD, TBoGT hikayesinin kesiştiği bütün hikayeler hemen hemen bu kadar olması lazım. Geri kalanlardan aklıma gelenlerse;
-Ray Boccino'nun TLAD ve IV arasındaki hikayesi ve Jim Flitz'in kaderi
-Turuncu Infernus hikayesi

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

lazlow

@Subject 17

Evet! Güzel düşünmüşsün. "Ray Boccino'nun TLAD ve IV arasındaki hikayesi ve Jim Flitz'in kaderi", Ray Boccino'nun Paraları adı altında bir konu olarak ayrıca açılabilir. Elmas hikayesinde geçseler bile  Ray Boccino'nun paraları ayrı bir konudur.  Turuncu Infernus hikayesini de bu ve bu konuda ele alsam da ayrı bir konu olarak açmadım. Eğer bu iki konu ayrıca ele alınıp açılırsa bu konuya eklerim. Nasılsa konu içinde konu var.

Specter

Alıntı yapılan: lazlow - 23 Nisan 2020, 14:50:40
Alıntı yapılan: Specter - 22 Nisan 2020, 21:07:33
Aslında Luis orada polis değildi. Elmasları çaldıktan sonra helikopterle polisleri atlatmaya çalışıyordu.

Luis'ten sonra polisler mekanı basınca sivil polis sanmıştım :)

Saygılarımla Specter...

lazlow

Alıntı yapılan: Specter - 24 Nisan 2020, 02:35:50
Luis'ten sonra polisler mekanı basınca sivil polis sanmıştım :)

İşte o görev mafyaların ve polislerin bastığı karmaşık bir görev. Ancak Luis polisleri öldürdüğü için Niko ile Johnny polislerle uğraşmıyor. Aynı şekilde Niko içerdeki mafyaları öldürdüğü için Johnny içerdeki mafyalarla çok uğraşmıyor. En çok müzenin arkasındaki mafyalarla uğraşıyor.

Subject 17

Aynı görevde, The Lost and Damned'da oynarken çatışma sırasında Niko'yu bulabilir, ve öldürebilirsiniz. Fakat öldürdüğünüzde görev başarısız sayılır. The Ballad of Gay Tony'dede Johnny ve Niko'yu bulabilirsiniz. Fakat onlardan birini öldürdüğünüzde görev başarısız sayılıyor.

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

lazlow

Alıntı yapılan: Subject 17 - 25 Nisan 2020, 08:52:12
Aynı görevde, The Lost and Damned'da oynarken çatışma sırasında Niko'yu bulabilir, ve öldürebilirsiniz. Fakat öldürdüğünüzde görev başarısız sayılır. The Ballad of Gay Tony'dede Johnny ve Niko'yu bulabilirsiniz. Fakat onlardan birini öldürdüğünüzde görev başarısız sayılıyor.
İşin garibi banka soygunu görevinde Luis'i öldürünce görev başarısız olmuyor.