GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA III - GTA IV Liberty City Karşılaştırması

Başlatan Impeccable, 16 Ocak 2021, 14:44:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Selamlar, aşağıdaki videodan GTA III'ün ve GTA IV'ün geçtiği Liberty City'deki benzerlikleri ve farklılıkları görebilirsiniz. İyi seyirler.

aytugefegudek

Birisi Claude Nin Evi Varsa Atabilirmi Gta 4 De En Çok Merak Ettiğim Mekan.

raoz

Alıntı yapılan: aytugefegudek - 22 Ocak 2021, 14:55:03

GTA III ve GTA IV farklı evrenlerde geçtiği için olması ihtimali çok düşüktür, hatta yok bile olabilir.

lazlow

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 22 Ocak 2021, 18:51:00

GTA III ve GTA IV farklı evrenlerde geçtiği için olması ihtimali çok düşüktür, hatta yok bile olabilir.
Aslında bir açıdan da aynı evrende geçiyorlar. Sonuçta ara ara GTA 4 ve GTA 5'te Donald Love'ın olduğu gazeteler, kitaplar ve Madd Dogg ve OG Loc'a dair albüm kapakları, posterler var. Hatta en basitinden GTA 5'ten Franklin'in odasında Madd Dogg posteri var. Hatta GTA Online'daki bir radyoda, GTA San Andreas'taki Zero'dan bahsediliyor.

Yani farklı evren derken: GTA 4'teki Liberty City'de Claude diye biri ve onun evi hiç olmamış diyemeyiz. Ama, daha önce böyle biri yaşamış, evi de yıkılmış veya başka bir binaya dönüştürülmüş diye düşünebiliriz. Hikayede yer almasalar da o kişiler bir şekilde oralardan geçmişler.

Bilinmeyen Bey

GTA 3'ün Yarısı oynadım , ancak hiçbir yeni ev görmedim. Tabi Normal Evimiz hariç...

Bide Ben GTA 4'e oy veriyom :D

Impeccable

Maalesef mevcut değil, ben de ilk oynadığım zamanlarda şehirde köşe bucak aramıştım ama oyunda bulunmuyor.

Gladiator