GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 20:28:33

GTA: III - Ana Hikayesi

Başlatan volitina, 20 Nisan 2019, 20:00:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volitina

Giriş

Grand Theft Auto serisinin ilk 3D bakış açılı efsanevi oyunu hakkındaki tüm bilgileri vermeye çalışacağım.

Hikayesi

Claude oyundaki ana karakterimizdir. 1992 yılından beri beraber olduğu sevgilisi Catalina ile birlikte Liberty City'de bir banka soymayı planlar. Soygun gerçekleştirilip bankadan paralar alınır ancak Catalina, parayı Claude ile bölüşmek istemez ve Claude'u bankanın önünde vurarak Claude'a ihanet eder. Bu ihaneti unutamayan Claude ise Catalina'dan intikamını almak ister. Liberty City'de birçok mafyaya hizmet ederek kimi zaman kiralık katil olarak çalışır, para kazanır. Amacı, kız arkadaşı Catalina'yı bulup yaptıklarını ödetmektir. Zaman içerisinde de büyük suikastler ve hırsızlıklar yapar, şehirde adını duyurur. Oyun bu olaylar çerçevesinde şekillenmiştir.

Claude'un sevgilisi olan Catalina, Claude ile birlikte soydukları bankadan aldığı parayı tek başına sahiplenir ve Claude'un polislere yakalanmasına sebebiyet verir. Her şeyin kendisinde olmasını isteyen, kendisini büyük gören bir kadındır Catalina. Hiçbir kimseye merhameti yoktur. Yoluna kim çıkarsa onu gözünü kırpmadan harcayabilir. Meksika asıllıdır. Yeni sevgilisi Miguel ile birlikte Kolombiyalı Kartel çetesini yönetmektedir.

Claude, GTA San Andreas'ta da görünmüştür. San Andreas'ın ana karakteri ve Catalina'nın eski sevgilisi olan Carl Johnson ile yarışmış ancak kaybetmiştir. Tüm bu olaylar Catalina'nın Carl Johnson'dan ayrılıp Claude'la birlikte Liberty City'ye yerleşmesiyle olmuştur.

Claude'un, intikamını aldıktan sonraki hayatı, geleceği bilinmemektedir. Çoğu kişi Claude'un öldüğünü tahmin etse de bu düşünce yanlıştır; Claude günümüzde hâlâ hayattadır. Büyük ihtimalle hâlâ Liberty City'de yaşamını sürdürmektedir. En büyük teoriler ise memleketi San Fierro'ya geri döndüğü yönündedir.

Video Kısmı

Grand Theft Auto:III'in gizemleri ve cutscenelerinin bulunduğu video(lar).

Gizemleri - Türkçe

Tüm Ara Sahneleri ((Cutscene)) - Türkçe

Son düzenlenme: 09 Nisan 2020, 16:38:07 lazlow

DracDonix

Sene 2008 amcamın pc sinde Gta Kurtlar Vadisi umudu ile açıp oynamıştım  :kahkaha:  O zamandan bu zaman aklımda kalan tek hilesi gunsgunsguns  :dans:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Redfield

Belki de GTA serisini tanıdığım oyun. Yeri ayrıdır bende.

Ryroz

Konu için teşekkürler. Sizi bu tür konularda görmek güzel.

Kozlov

Bir efsanenin evrimleştiği oyun.

MarshWR

Muteo

QrzR

nikobernoo

Bu oyunu bitiremiyorum, kanser olacam. :@

Please (g)old days, come back.

Joker

Birçok insanın GTA serisini tanımasını sağlayan oyun.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler, düzenini beğendim.:helal:

Gladiator

Kısa ve öz hızlıca okudum teşekkürler

☆☬κɪɴɢ☬☆

Paylaşım için teşekkürler

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...